Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Catamarans op Curacao

catamaran op curacao
Catamarans op Curacao zijn populair. En terecht! Niets geeft je een mooier vakantiegevoel van met zo'n zeilboot rond Curacao te varen. Heerlijk liggend in de netten, drankje erbij, zonnetje op je gezicht en relaxed muziekje op de achtergrond. Mooier gaat het niet worden...

Catamarans op Curacao

Er zijn meerdere catamarans op Curacao waar je een mooie zeiltrip mee kunt boeken. Elke dag wordt er wel een trip aangeboden. Het is natuurlijk ook een heerlijke beleving om op zo’n schitterende zeilboot te gaan varen bij een Caribisch eiland als Curacao; veel tropischer kan het niet worden.

All-Inclusive Catamaran

De catamaran-trips op Curacao zijn eigenlijk altijd All-Inclusive, tenzij duidelijk anders vermeld. De ene trip net iets uitgebreider dan de andere, maar allemaal bieden ze het gemak dat je aan boord geen geld mee moet nemen en alleen maar hoeft te genieten.

De Catamarans

Black & White

BlueFinn Charters – vertrek vanaf Jan Thiel

catamaran curacao black white blue finn charters

De Black & White van BlueFinn Charters is de grootste catamaran van Curacao, en ook de meest populaire. Het is ook de enige die echt elke dag vaart. Naar Klein Curacao of de Sunset Sail. Sowieso All-Inclusive, met o.a. Premium Open Bar: alcoholische drank van A-merken. Vertrekt vanaf Jan Thiel, dus voor veel toeristen lopend te bereiken.

Black & White - Klein Curacao Black & White - Sunset Sail Black & White - 3-in-1 Snorkeltour

Cool Runnings

Irie Tours – vertrek vanaf Caracasbaai

catamaran curacao cool runnings irie tours jonalisa

Recent heeft Irie Tours hun catamaran Jonalisa helemaal opgeknapt en omgedoopt tot Cool Runnings. En Cool is de boot zeker! De Cool Runnings vaart alleen naar Klein Curacao. Het mooie van de Klein Curacao-trip van Irie Tours is dat ze eigenlijk altijd wel plek hebben. Is de boot vol, dan hebben ze nog een tweede catamaran (de Rastamaran) achter de hand.

Cool Runnings - Klein Curacao

Top Cat

Breeze Boattrips – vertrek vanaf Vissershaven

curacao catamaran Top Cat Breeze mini-catamaran

De Top Cat is in naam een mini-catamaran, maar aan boord altijd het grootste feest! Dit is echt een toppertje: vanwege het formaat is dit de snelste catamaran van Curacao. Met een superleuke bemanning die er elke keer weer een hele leuke dag van weet te maken.

Top Cat (Breeze) - Klein Curacao

Verschillende trips

De catamarans bieden, allen in hun eigen vorm, diverse trips aan. Sommige trips zijn redelijk gelijk aan elkaar, maar soms is het ook echt een unieke trip.

Klein Curacao per catamaran

klein curacao catamaran

De populairste boottripis toch wel een dagtocht naar Klein Curacao. Het mooie onbewoonde eilandje op ongeveer 5 kwartier varen. Uiteraard is zo’n onbewoond eiland in combinatie met een grote zeilboot eigenlijk niets minder dan een echte Robinson-experience!

Klein Curacao

Snorkeltrip 3-in-1 per catamaran

snorkeltour catamaran koraal

Dit is onze persoonlijke favoriet! Echt een hele leuke snorkeltour. Het leuke is o.a. dat je 3 totaal verschillende snorkel-locaties bezoekt, binnen een kwartier varen. Je snorkelt bij een gezonken sleepboot en in een relaxte baai. Je ziet de mooiste vissen en koraal. En heerlijk zeilen zodra de wind het toelaat. Echt een topper!

3-in-1 Snorkeltour

Sunset Sail per catamaran

curacao catamaran sunset sail black white

Echt een schitterende romantische afsluiter van een gemiddelde dag op Curacao: een Sunset Sail per catamaran. Bekijk de zonsondergang vanaf zee en je waardeert je vakantie op Curacao nóg meer.

Sunset Sail

Westcoast trip per catamaran

curacao catamaran westkust tour blue c

Je kunt ook de Westkust van Curacao gaan ontdekken. En volgens velen is dit eigenlijk een mooiere trip dan Klein Curacao. Al is het alleen al omdat je meerdere stranden bezoekt, en dus meer van Curacao ontdekt.

Westkust Tour