catamarans curacao bij klein curacao

Catamaran op Curacao

Catamarans op Curacao zijn populair. En terecht! Niets geeft je een mooier vakantiegevoel van met zo’n zeilboot rond Curacao te varen. Heerlijk liggend in de netten, drankje erbij, zonnetje op je gezicht en relaxed muziekje op de achtergrond. Mooier gaat het niet worden…

All-Inclusive Catamaran

De catamaran-trips op Curacao zijn eigenlijk altijd All-Inclusive, tenzij duidelijk anders vermeld. De ene trip net iets uitgebreider dan de andere, maar allemaal bieden ze het gemak dat je aan boord geen geld mee moet nemen en alleen maar hoeft te genieten.

De Catamarans

BlueFinn

BlueFinn catamaran Klein Curacao

BlueFinn Charters heeft de grootste en nieuwste catamarans van Curacao, en ook de meest populaire. Ze varen elke dag, naar Klein Curacao , de Westcoast of de Sunset Cruise. Sowieso All-Inclusive, met o.a. Premium Open Bar: alcoholische drank van A-merken. Vertrekt vanaf Jan Thiel, dus voor veel toeristen lopend te bereiken.

Luxe catamaran

curacao catamaran Top Cat Breeze mini-catamaran

Bij deze luxe catamaran aan boord is het altijd het grootste feest! Dit is echt een toppertje. Met een superleuke bemanning die er elke keer weer een hele leuke dag van weet te maken. Meest compleet: ontbijt + bbq-lunch + (alcoholische) drankjes + beachhut + strandbedden + speelmateriaal voor in zee + gebruik van snorkelspullen.

Irie Tours

catamaran curacao cool runnings irie tours jonalisa

Met de twee de catamarans van Irie Tours, de Cool Runnings en de Rastamaran, is het altijd super relaxed varen. En het mooie van de Klein Curacao-trip van Irie Tours is dat ze eigenlijk altijd wel plek hebben. Heerlijk genieten van de trip, liggend in de netten tussen de drijvers van de catamaran. Op woensdag en vrijdag kun je ook mee met de Sunset Sail van Irie.

Catamarans op Curacao

Verschillende Catamaran trips

De catamarans bieden, allen in hun eigen vorm, diverse trips aan. Sommige trips zijn redelijk gelijk aan elkaar, maar soms is het ook echt een unieke trip.

Klein Curacao per Catamaran

BlueFinn catamaran Klein Curacao

De populairste boottrip is toch wel een dagtocht naar Klein Curacao. Het mooie onbewoonde eilandje op ongeveer 5 kwartier varen. Uiteraard is zo’n onbewoond eiland in combinatie met een grote zeilboot eigenlijk niets minder dan een echte Robinson-experience!

Snorkeltrip per Catamaran

curacao snorkelen tugboat 960x540 1

Dit is onze persoonlijke favoriet. Een hele leuke 3-in-1 snorkeltour. Je bezoekt 3 totaal verschillende snorkel-locaties. Je hebt een ‘meet & greet’ met dolfijnen op open zee, je snorkelt bij een gezonken sleepboot en in een relaxte baai.

Sunset Cruise per Catamaran

curacao catamaran sunset sail black white

Echt een schitterende romantische afsluiter van een gemiddelde dag op Curacao: een Sunset cruise per catamaran. Bekijk de zonsondergang vanaf zee en je waardeert je vakantie op Curacao nóg meer.

Westcoast trip per Catamaran

curacao catamaran westkust tour blue c

Je kunt ook de Westkust van Curacao gaan ontdekken. En volgens velen is dit eigenlijk een mooiere trip dan Klein Curacao. Al is het alleen al omdat je meerdere stranden bezoekt, en dus meer van Curacao ontdekt.

Catamarans op Curacao