Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Catamarans op Curaçao

catamaran op curacao
Catamarans op Curaçao zijn populair. Het is natuurlijk ook heerlijk om met zo'n mooie catamaran te zeilen rond Curaçao. Heerlijk liggend in de netten, drankje erbij, zonnetje op je gezicht en relaxed muziekje op de achtergrond. Mooier gaat het niet worden...

Catamarans op Curaçao

Er zijn meerdere catamarans op Curaçao waar je een mooie zeiltrip mee kunt boeken. Elke dag wordt er wel een catamaran-trip aangeboden. Het is natuurlijk ook een heerlijke beleving om op een catamaran te gaan varen bij een Caribisch eiland als Curaçao; veel tropischer kan het niet worden.

Altijd All-Inclusive

De catamaran-trips op Curaçao zijn eigenlijk altijd All-Inclusive, tenzij duidelijk anders vermeld. De ene trip net iets uitgebreider dan de andere, maar allemaal bieden ze het gemak dat je aan boord geen geld mee moet nemen en alleen maar hoeft te genieten.

De Catamarans

Black & White catamaran

BlueFinn Charters – vertrek vanaf Jan Thiel

catamaran curacao black white blue finn charters

De Black & White catamaran van BlueFinn Charters is de grootste catamaran van Curaçao, en ook de meest populaire. Het is ook de enige catamaran die echt elke dag vaart. Naar Klein Curaçao of de Sunset Sail. Sowieso All-Inclusive, met o.a. Premium Open Bar: alcoholische drank van A-merken. Vertrekt vanaf Jan Thiel, dus voor veel toeristen lopend te bereiken.

Black & White - Klein Curaçao Black & White - Sunset Sail

Cool Runnings catamaran

Irie Tours – vertrek vanaf Caracasbaai

catamaran curacao cool runnings irie tours jonalisa

Recent heeft Irie Tours hun catamaran Jonalisa helemaal opgeknapt en omgedoopt tot Cool Runnings. En Cool is de boot zeker! De Cool Runnings vaart alleen naar Klein Curaçao. Het mooie van de Klein Curaçao-trip van Irie Tours is dat ze eigenlijk altijd wel plek hebben. Is de boot vol, dan hebben ze nog een tweede catamaran achter de hand.

Cool Runnings - Klein Curaçao

Top Cat mini-catamaran

Breeze Boattrips – vertrek vanaf Vissershaven

curacao catamaran Top Cat Breeze mini-catamaran

De Top Cat is in naam een mini-catamaran, maar aan boord altijd het grootste feest! Dit is echt een toppertje: vanwege het formaat is dit de snelste catamaran van Curaçao. Met een superleuke bemanning die er elke keer weer een hele leuke dag van weet te maken.

Top Cat (Breeze) - Klein Curaçao

Blue C catamaran

Blue C Watersports – vertrek vanaf Blue Bay

catamaran curacao blue c blue bay

De Blue C catamaran doet het net weer even anders dan de andere catamarans. Om te beginnen vertrekken ze vanaf Blue Bay beach, waarmee ze ten westen van Willemstad een mooie vertreklocatie hebben voor iedereen die ten westen van de Julianabrug verblijft (zoals Piscadera-area, de B&B’s in o.a. Julianadorp, Kunuku Aqua Resort, Coral Estate, etc.). En de Blue C vaart juist niet naar Klein Curaçao. Ze bieden met de Westkust Tour misschien wel de allermooiste catamaran-tour van Curaçao aan. En ook doen ze de “wereldberoemde” Sunday Funday, een superrelaxte trip met meerdere stops.

Blue C - WestkustTour Blue C - Sunday Funday!

Verschillende catamaran trips

De catamarans bieden, allen in hun eigen vorm, diverse trips aan. Sommige trips zijn redelijk gelijk aan elkaar, maar soms is het ook echt een unieke catamaran-trip.

Klein Curaçao per catamaran

klein curacao catamaran

De populairste trip per catamaran is toch wel een dagtocht naar Klein Curaçao. Het mooie onbewoonde eilandje op ongeveer 5 kwartier varen. Uiteraard is zo’n onbewoond eilandje in combinatie met een catamaran eigenlijk niet anders dan een echte Robinson-experience!

Klein Curaçao

Sunset Sail per catamaran

curacao catamaran sunset sail black white

Echt een schitterende romantische afsluiter van een gemiddelde dag op Curaçao: een Sunset Sail per catamaran. Bekijk de zonsondergang vanaf zee en je waardeert je vakantie op Curaçao nóg meer.

Sunset Sail

Westcoast trip per catamaran

curacao catamaran westkust tour blue c

Je kunt ook per catamaran de Westcoast van Curaçao gaan ontdekken. En volgens velen is dit eigenlijk een mooiere trip dan Klein Curaçao. Al is het alleen al omdat je meerdere strandjes bezoekt, en dus meer van Curaçao ontdekt.

Westkust Tour