Curacao KLM Boeing 777

KLM Curacao

Veel mensen denken dat de vliegtickets van KLM naar Curacao duurder zijn dan wanneer je met TUI naar Curacao zou vliegen. Maar dat is niet waar, het ligt er maar aan wanneer je boekt en voor wanneer je boekt. Plus het grote voordeel van KLM is dat vrijwel alle service al inclusief is.

KLM Curacao: vanaf 699

Velen denken dat KLM-vliegtickets naar Curacao fors duurder zijn dan de tickets van TUI, maar dat is niet zo. Op dit moment heb je al een retourticket Amsterdam-Curacao zelfs al vanaf € 599*. Dat is dan nog zonder koffer, en laten we er van uit gaan dat je die toch wel mee wilt nemen: dan heb je voor zo’n € 699 een retour incl. koffer. Er zijn heel veel data waar dit tarief nu geldig voor is, maar b.v. niet in en om de Nederlandse schoolvakanties. Voor dat tarief heb je dan wel gelijk een ticket waar alles al in zit, qua entertainment-set en catering.
*: Prijs excl. 10,- boekingskosten, incl. overige belastingen en toeslagen en alleen handbagage (max. 12 kg).

Nu boeken voor vertrek t/m 31 nov. 2022

Kosteloos annuleren of wijzigen

Alle service aan boord zonder bijbetalen

Dagelijks minimaal 1 vlucht (heen en terug)

KLM Curacao

Standaard vliegt KLM 9 keer per week van Amsterdam naar Curacao. En vrijwel altijd zit het vliegtuig compleet vol geboekt. In de concurrentiestrijd met TUI (de enige andere vliegmaatschappij die van Amsterdam naar Curacao vliegt) lijkt KLM toch steeds vaker de voorkeur te krijgen. Qua service aan boord is KLM duidelijk de betere. In het verleden was dat ook duidelijk te merken aan de prijs, maar tegenwoordig biedt KLM de vliegtickets naar Curacao net zo scherp aan als TUI.

Stoelindeling KLM

Wil je weten welke stoelen je moet reserveren of welke je juist moet vermijden? Check de seat map van de 777-200 of 777-300 waarmee KLM naar Curacao vliegt.

Géén last-minutes Curacao

Vaak is het toch een dilemma: nu die ene aanbieding boeken, of toch nog even wachten of er nóg scherpere Last-Minutes naar Curacao aan gaan komen? Vanuit de wetenschap dat de vraag naar vliegtickets en vakanties naar Curacao fors zal toenemen, lijkt de kans op superscherpe Last-Minutes naar Curacao erg klein voor de komende maanden, of het zijn echt de laatste paar stoelen die echt Last Minute verkocht worden voor vertrek binnen 3 dagen. Ons advies: zodra je een goede aanbieding naar Curacao ziet (lees: € 599 of lager), kun je hem maar beter direct boeken.