Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

KLM Curacao tickets

KLM Curacao tickets
Veel mensen denken dat de vliegtickets van KLM naar Curacao duurder zijn dan wanneer je met TUI naar Curacao zou vliegen. Maar dat is niet waar, het ligt er maar aan wanneer je boekt en voor wanneer je boekt. Plus het grote voordeel van KLM is dat vrijwel alle service al inclusief is.

KLM Curacao: vanaf 664,-

Velen denken dat KLM-vliegtickets naar Curacao fors duurder zijn dan de tickets van TUI, maar dat is niet zo. Op dit moment heb je al een retourticket Amsterdam-Curacao zelfs al vanaf € 664,-*. Er zijn heel veel data waar dit tarief nu geldig voor is, maar b.v. niet in en om de Nederlandse schoolvakanties. Voor dat tarief heb je dan wel gelijk een ticket waar alles al in zit, qua entertainment-set en catering.
*: Prijs excl. 10,- boekingskosten, incl. overige belastingen en toeslagen en alleen handbagage (max. 12 kg).

Nu boeken voor vertrek t/m 10 december 2022

KLM Curacao

Kosteloos annuleren of wijzigen

KLM Curacao

Alle service aan boord zonder bijbetalen

KLM Curacao

Dagelijks minimaal 1 vlucht (heen en terug)

KLM Curacao

Check beschikbaarheid KLM Curacao tickets

KLM Curacao

Standaard vliegt KLM 9 keer per week van Amsterdam naar Curacao. En vrijwel altijd zit het vliegtuig compleet vol geboekt. In de concurrentiestrijd met TUI (de enige andere vliegmaatschappij die van Amsterdam naar Curacao vliegt) lijkt KLM toch steeds vaker de voorkeur te krijgen. Qua service aan boord is KLM duidelijk de betere. In het verleden was dat ook duidelijk te merken aan de prijs, maar tegenwoordig biedt KLM de vliegtickets naar Curacao net zo scherp aan als TUI.

Géén last-minutes Curacao

Vaak is het toch een dilemma: nu die ene aanbieding boeken, of toch nog even wachten of er nóg scherpere Last-Minutes naar Curacao aan gaan komen? Vanuit de wetenschap dat de vraag naar vliegtickets en vakanties naar Curacao fors zal toenemen, lijkt de kans op superscherpe Last-Minutes naar Curacao erg klein voor de komende maanden, of het zijn echt de laatste paar stoelen die echt Last Minute verkocht worden voor vertrek binnen 3 dagen. Ons advies: zodra je een goede aanbieding naar Curacao ziet (lees: € 549 of lager), kun je hem maar beter direct boeken.

Check beschikbaarheid KLM Curacao tickets