Monopoly Curacao - een feest der herkenning!

Monopoly Curacao – een must voor de Curaçao-fans

Ben je ook zo’n liefhebber van Curaçao en wil je er eigenlijk zo vaak mogelijk zijn? Om je door de koude Nederlandse winter te helpen kun je dan af en toe eens Monopoly Curaçao-editie spelen: Koop het strand van Jan Thiel of bouw een vrolijk gekleurd hotel op de Handelskade.

Helaas is Monopoly Curacao momenteel niet leverbaar.
Zodra het weer beschikbaar is zal het hier gemeld worden.

Monopoly Curacao: feest der herkenning

Als je de doos van Monopoly Curaçao-editie ziet wordt je al vrolijk van de typische Curaçaose locaties die je direct herkent. De Handelskade, de stranden, de landhuizen, het is er allemaal in verwerkt. Ook het speelbord zelf is aangepast en heeft een mooie onderwaterwereld als decor. En natuurlijk betaal je bij Monopoly Curaçao met de Antilliaanse Gulden!

Geen stations bij Monopoly Curacao

Er was nog wel een uitdaging voor de makers van de Curaçao-versie van Monopoly: Op Curaçao zijn geen stations. Op het speelbord zijn deze dan ook vervangen door de populaire stranden. En zeg nou zelf: je bent toch liever eigenaar van een heerlijk tropisch strand dan van een koud tochtig station?

Landhuizen en resorts

Op dit wereldberoemde bordspel staan veel historische en herkenbare toeristische plekken van Curaçao, zoals landhuizen, straten, resorts en het financieel district. De Kans- en Algemeen Fonds kaarten zitten vol met typisch Curaçaose aspecten. Zo moet je drie stappen terug als de Pontjesbrug open staat en kun je je verjaardagsfeestje vieren op Jan Thiel. Altijd al een eigen strand of hotel op Curaçao willen bezitten? Dan is dit je kans. En uiteraard is er ook goed nagedacht over de spelregels: ze zijn beschikbaar in het Papiaments, Nederlands en Engels.

Monopoly Curacao: Leuk voor de feestdagen!

Voor de vele Curaçao-fans in Nederland is Monopoly Curaçao een leuk en origineel kado voor Sinterklaas of onder de kerstboom. Het spel is in Nederland niet zo maar in elke speelgoedwinkel of webshop te koop. Je kunt het alleen kopen bij The Dushi Company.

The Dushi Company

Met het kopen van Monopoly Curaçao steun je ook nog een goed doel. Bijna alle inkomsten van The Dushi Company worden gebruikt om educatieve spel-pakketten voor de scholen op Curaçao, Aruba en Bonaire te maken.

Monopoly Curacao kopen

Monopoly Curaçao is te koop voor slechts 49,90. Vandaag besteld en met twee werkdagen heb je het in huis.
Zonniger kun je een koude Nederlandse winterdag niet maken!

Monopoly Curacao is herkenbaar vermaak voor de Curacao fans!

The Dushi Company is een professionele Webwinkel die zich bezighoudt met het leveren van educatieve spellen, producten en diensten aan de Antilliaanse bevolking in Nederland. Maar zeker ook aan de groep mensen die, op welke wijze dan ook, affiniteit heeft met de (voormalig) Nederlandse Antillen en Aruba en de Caribbean in het algemeen. Met reeds 20 jaar ervaring in de spellenbranche en 10 jaar ervaring op de (voormalig) Nederlandse Antillen en Aruba is The Dushi Company de partij om innovatieve, op maat gemaakte spellen en producten te ontwikkelen, te produceren en te verkopen.

© 1935, 2015 HASBRO. All Rights Reserved.
In cooperation with Winning Moves
Developed en distributed by Identity Games International BV