duiken snorkelen curacao 1400x650 1

Duiken & Snorkelen op Curaçao

Niet voor niets staat Curaçao wereldwijd bekend als een hele mooie duik-locatie. Koraal, tropische vissen, gezonken scheepswrakken: het is er allemaal, volop! Genieten van deze onderwaterwereld kan op verschillende manieren.

Introductieduik

introductieduik op curacao in zwembad

Ben je nog onbekend met de duiksport maar wil je wel eens kijken of het iets voor jou is? Doe dan een introductieduik. In zo’n 2 uur krijg je de basis van de theorie, en uiteraard ga je ook even het water in voor je eerste praktijk-ervaring. Durf jij het aan?

Snorkeltour Westkust

snorkelen op curacao

Wil je snorkelend de zee van Curaçao verkennen, ga dan mee op de Snorkeltour Westpunt van Dive Center Pietermaai. Met de stoere Scuba-bus rijd je naar de mooie baaitjes aan de westkant van Curaçao. De leukste snorkeltour van Curaçao!

Aquafari

aquafari op curacao

Wil je dieper de zee in dan met snorkelen kan, maar kun je niet duiken? Doe dan een Aquafari tour. Op een onderwater-scooter ga je tot ongeveer 6 mtr. diepte en ontdek je het onderwater leven. Geen enkele duik-ervaring nodig!

Dolphin Snorkel

dolfijn snorkelen curacao

Wil je een mooie snorkel-ervaring, doe dan een Dolphin Snorkel! Duik zij aan zij met een dolfijn onder water en beleef een leuke interactie. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Duiken & Snorkelen op Curaçao