Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Duiken & snorkelen op Curaçao

duiken en snorkelen op curacao
Niet voor niets staat Curaçao wereldwijd bekend als een hele mooie duik-locatie. Koraal, tropische vissen, gezonken scheepswrakken: het is er allemaal, volop! Genieten van deze onderwaterwereld kan op verschillende manieren.

Introductieduik

introductieduik op curacao in zwembad

Ben je nog onbekend met de duiksport maar wil je wel eens kijken of het iets voor jou is? Doe dan een introductieduik. In zo’n 2 uur krijg je de basis van de theorie, en uiteraard ga je ook even het water in voor je eerste praktijk-ervaring.

Elke dag mogelijk, € 95 p.p.

Boek een Introductieduik

Snorkeltour Westkust

snorkelen op curacao

Wil je snorkelend de zee van Curaçao verkennen, ga dan mee op de Snorkeltour Westpunt van Dive Center Pietermaai. Met de stoere Scuba-bus rijd je naar de mooie baaitjes aan de westkant van Curaçao. De leukste snorkeltour van Curaçao!

Elke donderdag, vanaf € 38 p.p.

Snorkeltour Westkust

Aquafari

aquafari op curacao

Wil je dieper de zee in dan met snorkelen kan, maar kun je niet duiken? Doe dan een Aquafari tour. Op een onderwater-scooter ga je tot ongeveer 6 mtr. diepte. Geen enkele duik-ervaring nodig!

Elke dag mogelijk, € 105 p.p.

Aquafari tour

Dolphin Snorkel

dolfijn snorkelen curacao

Wil je een mooie snorkel-ervaring, doe dan een Dolphin Snorkel! Duik zij aan zij met een dolfijn onder water en beleef een leuke interactie. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Elke dag mogelijk, € 80 p.p.

Dolphin Snorkel

Dolphin Scuba Encounter

dolphin scuba encounter

Duiken met dolfijnen, veilig in de natuurlijke lagune bij de Dolphin Academy. Oók mogelijk als je nog nooit gedoken hebt, dan krijg je er een introductieduik bij!

Elke zondag en donderdag, € 225 p.p.

Dolphin Scuba Encounter