huwelijksaanzoek curacao baoase

Huwelijksaanzoek op Curacao

Bij NaarCuracao.com krijgen we regelmatig de vraag voor een mooie locatie voor een huwelijksaanzoek op Curacao. Erg aantrekkelijk natuurlijk, om op een zonovergoten tropisch eiland dé vraag te stellen. We geven je de mooiste locaties. Ja, ik wil!

Huwelijksaanzoek op Curacao

Vaak is de vakantie een mooie gelegenheid om weer eens tijd voor elkaar te hebben en samen te genieten. En dat blijkt dan voor de nodige ongetrouwde stellen dan ook het moment te zijn om dan toch eindelijk maar eens die ene belangrijke vraag te stellen: “Wil je met me trouwen?“. En laten we eerlijk zijn, de kans op een dikke ‘JA!’ is veel groter op een zonnig eiland onder een palmboom, dan op een regenachtige middag in koud Nederland. Wat zijn de mooiste plekken van Curacao voor een huwelijksaanzoek?

Klein Curacao

romantisch diner op strand bij ondergaande zon

Het onbewoonde eilandje Klein Curacao staat met stip op 1 als locatie voor een huwelijksaanzoek. Allerlei mooie plekjes om dit te doen, bv. op een verlaten stukje van het hagelwitte strand of bij de iconische vuurtoren. Voor velen zal dit sowieso al de mooiste tour van de vakantie zijn, maar met een huwelijksaanzoek wordt het uiteraard helemaal een topdag. Wil je het echt helemaal uniek maken, plan het dan met een overnachting op dit onbewoonde eilandje. Heel de avond en nacht het eilandje voor jullie samen.
Ga je met Miss Ann mee, laat dan van tevoren (bij de reservering) even weten dat je een aanzoek wilt doen. Dan zal de crew meedenken om het allemaal supermooi te maken. Ze kunnen bv. een tafeltje voor 2 dekken op een mooie locatie. En je krijgt sowieso gratis een fles bubbels om te proosten!

Huwelijksaanzoek Curacao

Privétrip luxe zeiljacht

romantische zeiltocht curacao privétrip

Maak er een heerlijke dag van, alleen jullie tweetjes samen met een luxe zeiljacht er op uit, als privétrip. Relaxed genieten van de trip maar vooral van elkaar. De crew is uiteraard op de hoogte van het aanzoek en zal er alles aan doen om de juiste sfeer te creëren en op het juiste moment even discreet te ‘verdwijnen’ of foto’s/video te maken van het huwelijksaanzoek (net wat je wilt). Kies zelf je moment ’to pop the question’, en ongetwijfeld krijg je een vol enthousiast ‘JA!’ te horen. Daarna samen proosten en genieten van het moment. Een onvergetelijke ervaring, met tiptop verzorgde catering.

Huwelijksaanzoek Curacao

Romantisch privéstrand

Romantisch op privéstrand Curacao

Hoe mooi is het om een huwelijksaanzoek te doen op een verder geheel verlaten strand? Alleen jullie tweetjes en verder niemand die jullie stoort bij deze romantische gebeurtenis. Ook de beheerder van het strandje is er niet bij, het is echt heel de middag jullie eigen strandje, 100% privé! Je krijgt er een heerlijke picknick bij en 4 uur lang zijn jullie ‘van de wereld’. Je hebt er zelfs geen bereik met je mobiele telefoon, het is echt alleen jullie tweetjes met volle aandacht voor elkaar. Heerlijk zwemmen, relaxen en vooral samen genieten.
Mocht je al een beetje vooruit willen plannen: je kunt hier ook heel mooi de trouw-ceremonie houden met een groots feest in het landhuis.

Huwelijksaanzoek Curacao

Diner voor twee

Curacao romantisch huwelijksaanzoek

Een privé-diner voor twee, helemaal gericht op de romantiek? Dat kan bij Karakter (Coral Estate) waar je een heerlijk diner in romantische setting aan zee krijgt met het Just the two of us-pakket. Op het strand of op de steiger wordt een gazebo voor jullie opgezet. Jullie krijgen een welkomstdrankje, een 4-gangen diner en een fles wijn. Helemaal privé voor jullie samen. Uiteraard kun je van tevoren even in overleg met de medewerkers van Karakter voor de details. Bv. om foto’s te maken, het moment voor het aanzoek, etc.
Dit wordt enorm genieten en een moment om nooit meer te vergeten.

Huwelijksaanzoek Curacao

All the way!

huwelijksaanzoek curacao baoase

Wil je het huwelijksaanzoek echt helemaal ‘over the top’ doen, dan kun je op Curacao zelfs een Proposal Planner inschakelen. Bij Baoase, één van de meest luxe resorts op Curaçao bieden ze enkele ‘Proposal Packages‘ aan. Je wordt persoonlijk geholpen met de voorbereiding van het aanzoek en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Het is zelfs mogelijk om je aanzoek extra te laten schitteren met ‘sparkling’ vuurwerk. Je aanzoek kun je spontaan doen zoals jij het op dat moment wilt, of het wordt tot op de minuut gepland. Uiteraard krijg je na het aanzoek heerlijke champagne en kun je samen nog genieten van een top diner op een romantische locatie.
Eén zekerheidje heb je: hiermee krijg je 100% zeker een ‘Ja, ik wil!’.

Huwelijksaanzoek Curacao

Pontjesbrug

pontjesbrug emmabrug Curacao

Zoek je meer een leuke plek om spontaan op één knie te gaan, tijdens een luchtige (avond)wandeling? Dan kun je voor je huwelijksaanzoek ook eens denken aan de Koningin Emmabrug, beter bekend als de Pontjesbrug. De karakteristieke brug (de enige nog werkende beweegbare pontjesbrug in de wereld) midden in het centrum is ’s avonds mooi verlicht en gegarandeerd krijg je een enthousiast applaus van de omstanders na het aanzoek. Een unieke plek, super romantisch en onvergetelijk.
Vergeet niet om na afloop nog jullie liefde te bezegelen door een slotje op te hangen aan één van de grote Punda Love Hearts harten naast de brug (aan Punda-zijde).

Curacao Concierge

Wil je wel wat hulp bij je huwelijksaanzoek maar heb je geen budget voor een Proposal Planner, schakel dan onze Curacao Concierge in. We kunnen je helpen met locatie, vervoer, restaurant, etc.

Trouwen op Curacao

Wil je ook trouwen op Curacao, dan is dat zeker ook goed mogelijk. Weddingplanners, een trouw-fotograaf, strandjes en restaurants: volop mogelijkheden om een schitterende bruiloft op Curacao te organiseren.

Love is all around

Zoals je ziet zijn er volop mooie locaties op Curacao voor jouw huwelijksaanzoek. De sfeer is goed, het zonnetje schijnt en de palmen wuiven. Love is in the air!