Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

SeaBob Curacao

€ 115 per persoon
seabob curacao koraal

SeaBob Curacao

Je kent ze ongetwijfeld wel van de James Bond of Mission Impossible films. Van die stoere elektrische 'onderwaterscooters' die je door het water laten glijden. Nu kun jij dat ook doen op Curacao!
maandag t/m zaterdag, 3x per dag
Stoer snorkelen met onderwaterscooter
Duurt 1,5 uur (waarvan 1 uur in het water)
Incl. foto's & video
Bij Tugboat of Playa Piskado
Nu alleen aanbetaling, de rest betaal je pas bij het inchecken!
Reserveer een SeaBob Tour

Wat is SeaBob Curacao

SeaBob is de nieuwste watersport-trend op Curacao. Het is een ‘elektrisch aangedreven drijf-apparaat’ die jou door het water laat glijden zonder zelf te hoeven zwemmen. Als een echte James Bond wordt je door het water getrokken, terwijl jij relaxed de onderwaterwereld kunt bekijken. Het is echt niet moeilijk; iedereen kan het!

Hoe ziet een SeaBob Tour er uit

Na het inchecken krijg je instructie over de bediening van de elektrische onderwaterscooter. Maar dat is in een paar minuten klaar, het is heel eenvoudig. In groepen van 2 tot 4 personen ga je het water in. Er worden twee tours aangeboden: bij Tugboat Beach (aan de oostkant van Curacao) en bij Playa Piskado (Playa Grandi, helemaal in het westen van Curacao). Beide tours duren anderhalf uur (waarvan een uur in het water) en zijn geschikt voor zowel beginners als meer ervaren SeaBob-gebruikers. Uiteraard krijg je er ook een duikbril bij te leen.

SeaBob bij Tugboat

Elke maandag, woensdag, vrijdag

seabob Curacao tubboat

Deze Tugbob Tour begint op Tugboat Beach, een klein strandje net voorbij Caracasbaai. Op zich al een mooie plek, in de directe omgeving van Fort Beekenburg en het Quarantainehuis, en het grote schip direct voor de kust. Als je de zee in gaat, zul je zo’n 100 mtr. moeten zwemmen om bij Tugboat te komen. Maar dat zwemmen is uiteraard geen probleem met de SeaBob! Tugboat is een sleepbootje die hier gezonken is. Op zo’n 7 meter diepte is dit bootje een plek waar je altijd heel veel mooie tropische vissen zult zien. En ga je wat verder, dan kun je volop koraal bewonderen.

SeaBob bij Piskado

Elke dinsdag, donderdag, zaterdag

seabob curacao turtle

Deze Turtlebob Tour doe je op Playa Piskado. De echte naam is Playa Grandi, maar omdat hier dagelijks vissers hun verse vangst direct aan zee schoonmaken en verkopen, is dit strand beter bekend als Playa Piskado. De vissers gooien hun slachtafval in zee, wat een lekkernij is voor de zeeschildpadden die je dan ook heel de dag door hier zult zien zwemmen rondom de steiger. Je kunt echt tot vlakbij de schildpadden komen, maar raak ze niet aan en geef ze voldoende de ruimte om te zwemmen daar waar ze willen. Na de schildpadden zul je nog een mooie trip langs de kust maken.

SeaBob, iedereen kan het!

Een SeaBob is voor iedereen te hanteren. Vanwege de veiligheid is een SeaBob-tour niet toegestaan voor zwangere vrouwen.  Omdat je toch wel wat kracht nodig hebt om de SeaBob onderwater te krijgen, vinden wij deze tour niet geschikt voor kinderen jonger dan 13 jr. Maar verder is een SeaBob voor iedereen te hanteren die geen fysieke of mentale beperking heeft.
De onderwaterscooter is heel eenvoudig te bedienen middels de hendels waarmee je je aan de SeaBob vasthoudt. Op de display kun je o.a. zien hoe vol de accu nog is, dus je hoeft ook echt niet bang te zijn op ‘opeens’ met een lege accu stil te vallen.

Tarief SeaBob Curacao

Beide SeabBob tours zijn hetzelfde tarief. Al voor € 115 p.p. maak je een schitterende tour. De tour duurt ruim een uur, waarvan je zo’n 60 minuten in het water bent. Bij reservering doe je een aanbetaling van € 10, het restant betaal je pas bij het inchecken.
En voor deze prijs krijg je ook nog gratis foto’s & video van jouw SeaBob avontuur!

Standaard is een SeaBob Tour voor 2 tot 4 personen. Ben je alleen dan zullen we je, in overleg, toevoegen aan een andere groep. Wil je de tour maken met 5 personen of meer, dan zijn daar zeker mogelijkheden voor. Neem dan contact op via e-mail voor meer informatie.

Waarom via NaarCuracao.com

Enige Online Reseller van deze stoere excursie!
Laagste prijs; geen opslag door tussenhandel
Simpel, snel en veilig online betalen

Snel & eenvoudig reserveren:

anderhalf uur (waarvan 60 minuten in het water)
10 jr.+ Leeftijd
 • Vertrekpunt
 • Starttijd
  10:00 en 15:00
 • Eindtijd
  11:30 en 16:30
 • Kledingadvies
  zwemkleding
 • Inclusief
  SeaBob Curacao
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
 • Exclusief
  leuk voor kinderen
  drankjes (alcoholisch)
  drankjes (non-alcohol)
  snacks
  hotel pick-up (optioneel)
  all-Inclusive
  lunch
  snorkel-attributen
  ontbijt

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.