seabob curacao

Seabob Curacao

€ 113
Je kent ze ongetwijfeld wel van de James Bond of Mission Impossible films. Van die stoere elektrische ‘onderwaterscooters’ die je door het water laten glijden. Nu kun jij dat ook doen op Curacao!

maandag, woensdag, vrijdag

stoer snorkelen met onderwaterscooter

bij Tugboat

incl. foto’s & video’s

Nu alleen aanbetaling, de rest pas bij het inchecken

Wat is Seabob Curacao

Seabob is de nieuwste watersport-trend op Curacao. Het is een ‘elektrisch aangedreven drijf-apparaat’ die jou door het water laat glijden zonder zelf te hoeven zwemmen. Als een echte James Bond wordt je door het water getrokken, terwijl jij relaxed de onderwaterwereld kunt bekijken. Het is echt niet moeilijk; iedereen kan het!

Hoe ziet een Seabob Tour er uit

Na het inchecken krijg je instructie over de bediening van de elektrische onderwaterscooter. Maar dat is in een paar minuten klaar, het is heel eenvoudig. In groepen van 2 tot 4 personen ga je het water in. De tour is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren Seabob-gebruikers. Uiteraard krijg je er ook een duikbril bij te leen.

Deze Tugbob Tour begint op Tugboat Beach, een klein strandje net voorbij Caracasbaai. Op zich al een mooie plek, in de directe omgeving van Fort Beekenburg, het Quarantainehuis en het grote schip direct voor de kust. Als je de zee in gaat, zul je zo’n 100 mtr. moeten zwemmen om bij Tugboat te komen. Maar dat zwemmen is uiteraard geen probleem met de Seabob! Tugboat is een sleepbootje die hier gezonken is. Op zo’n 7 meter diepte is dit bootje een plek waar je altijd heel veel mooie tropische vissen zult zien. En ga je wat verder, dan kun je volop koraal bewonderen.

Seabob, iedereen kan het!

Een Seabob is door iedereen te hanteren. Vanwege de veiligheid is een Seabob-tour niet toegestaan voor zwangere vrouwen.  Omdat je toch wel wat kracht nodig hebt om de Seabob onderwater te krijgen, vinden wij deze tour niet geschikt voor kinderen jonger dan 13 jr. Maar verder is een Seabob voor iedereen te hanteren die geen fysieke of mentale beperking heeft.
De onderwaterscooter is heel eenvoudig te bedienen middels de hendels waarmee je je aan de Seabob vasthoudt. Op de display kun je o.a. zien hoe vol de accu nog is, dus je hoeft ook echt niet bang te zijn op ‘opeens’ met een lege accu stil te vallen.

Tarief Seabob Curacao

Al voor € 113 p.p. maak je een schitterende tour. De tour duurt ruim een uur, waarvan je zo’n 60 minuten in het water bent. Bij reservering doe je een aanbetaling van € 10, het restant betaal je pas bij het inchecken.
En voor deze prijs krijg je ook nog gratis foto’s & video van jouw Seabob avontuur!

seabob curacao 450x278 1

Standaard is een Seabob Tour voor 2 tot 4 personen. Ben je alleen dan zullen we je, in overleg, toevoegen aan een andere groep. Wil je de tour maken met 5 personen of meer, dan zijn daar zeker mogelijkheden voor. Neem dan contact op via e-mail voor meer informatie.

Populaire tour!

De tour met Seabob is populair en wordt veel geboekt. Helaas is het niet mogelijk om de actuele beschikbaarheid te tonen in ons boekingsformulier. Wil je deze tour op een specifieke dag en/of tijd, dan adviseren we om minimaal een week van tevoren te reserveren. Mocht de door jou gevraagde dag en/of tijd niet mogelijk zijn, dan wordt een alternatieve dag/tijd aangeboden.

Waarom via NaarCuracao.com?

Alleen via
NaarCuracao!

Laagste prijs &
beste service

Simpel en snel
online betalen

De tour wordt uitgevoerd door Sivaquatics; dat is de verantwoordelijke partij voor de uitvoering en kwaliteit van de tour en bij een boeking ga je een overeenkomst aan met Sivaquatics.

Seabob

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *