seabob curacao

Seabob Curacao

 • Bij Tugboat beach
 • Bekijk tugboat, vissen en koraal
 • Leer kunstjes met de machine
 • Op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag
 • Tour van 75 minuten (incl. 15 minuten uitleg)
 • Met gratis foto’s
 • Advies: vanaf 13 jr.
Je kent ze ongetwijfeld wel van de James Bond of Mission Impossible films. Van die stoere elektrische ‘onderwaterscooters’ die je door het water laten glijden. Nu kun jij dat ook doen op Curacao!

maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

stoer snorkelen met onderwaterscooter

bij Tugboat

incl. foto’s & video’s

Goed om te weten:
Trek een (UV-)shirt aan zodat je niet snel verbrand in het water

Seabob Curacao tugboat

Tarief

 • € 110 p.p. bij minimaal 2 personen.
 • Ben je alleen, dan zullen we jouw trip combineren met een ander groepje.
 • Er kunnen max. 4 personen tegelijk een tour doen. Ben je met meer, dan plannen we twee (of meer) tours direct na elkaar.

Bij reservering doe je een aanbetaling van € 10 p.p. Het restant betaal je bij het inchecken, dat kan alleen cash (in NAF of USD)

Vervoer

Je kunt op eigen gelegenheid naar Tugboat Beach komen. Het laatste stukje naar Tugboat Beach is over een zandweg met flinke kuilen, rijd voorzichtig! Er is voldoende parkeergelegenheid (gratis).
Let op: Laat nooit waardevolle spullen achter in de auto.
Bij deze trip wordt geen transfer aangeboden. Heb je geen eigen vervoer dan kunnen we uiteraard wel een taxi voor je regelen.

We adviseren om de Seabob tour niet te doen met kinderen jonger dan 13 jr. Dat mag op zich wel (de keuze is aan de ouders), maar je hebt enige kracht nodig om de machine onder water te krijgen. Een Seabob-tour is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Hoe ziet een Seabob Tour er uit

Na het inchecken krijg je instructie over de bediening van de elektrische onderwaterscooter. Maar dat is in een paar minuten klaar, het is heel eenvoudig. In groepen van 2 tot 4 personen ga je het water in. De tour is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren Seabob-gebruikers. Uiteraard krijg je er ook een duikbril bij te leen.

Deze Tugbob Tour begint op Tugboat Beach, een klein strandje net voorbij Caracasbaai. Op zich al een mooie plek, in de directe omgeving van Fort Beekenburg, het Quarantainehuis en het grote schip direct voor de kust. Als je de zee in gaat, zul je zo’n 100 mtr. moeten zwemmen om bij Tugboat te komen. Maar dat zwemmen is uiteraard geen probleem met de Seabob! Tugboat is een sleepbootje die hier gezonken is. Op zo’n 7 meter diepte is dit bootje een plek waar je altijd heel veel mooie tropische vissen zult zien. En ga je wat verder, dan kun je volop koraal bewonderen.
De onderwaterscooter is heel eenvoudig te bedienen middels de hendels waarmee je je aan de Seabob vasthoudt. Op de display kun je o.a. zien hoe vol de accu nog is, dus je hoeft ook echt niet bang te zijn op ‘opeens’ met een lege accu stil te vallen.
Standaard is een Seabob Tour voor 2 tot 4 personen. Ben je alleen dan zullen we je, in overleg, toevoegen aan een andere groep. Wil je de tour maken met 5 personen of meer, dan zijn daar zeker mogelijkheden voor. Neem dan contact op via e-mail voor meer informatie.

Waarom via NaarCuracao.com?

Exclusief via NaarCuracao

Laagste prijs & beste service

Kosteloos wijzigen tot 24u van tevoren

De tour wordt uitgevoerd door Sivaquatics; dat is de verantwoordelijke partij voor de uitvoering en kwaliteit van de tour en bij een boeking ga je een overeenkomst aan met Sivaquatics.

Seabob Curacao

Seabob Curacao schildpadden turtles
Seabob Curacao Tugboat Beach
Seabob Curacao tricks

1 reviews op “Seabob Curacao”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

2 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
In verhouding tot de prijs ;
medewerker(s) ;
 1. Yvon
  15 juni 2024 at 19:32

  Lang getwijfeld of ik wat zou schrijven. Begin juni deze trip gedaan. We zouden met 4 personen en begeleider suzie dit gaan doen. Er was weinig uitleg en de ” onderwater jetski” was best zwaar. Had de dag erna blauwe plekken op mijn arm. Zo’n apparaat besturen valt niet mee. Suzie zat maar te roepen en te bestellen, doe dit, doe dat. Het meest beledigende vond ik dat ze steeds tegen ons riep, hee vader hee moeder. Ik ben op een gegeven moment mijn gang maar gegaan want we wilde het gezonken schip graag zien en ik hoefde niet zo nodig kunstjes te doen in het water. Suzie, behandel de mensen een beetje meer met respect en dram niet zo. De film en foto’s waren wel erg mooi

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *