Crazy 33 Curacao puzzelrit

Curacao Crazy 33

€ 27,50
Wil je Curacao op een speelse wijze ontdekken en ben je op zoek naar een uniek uitje voor vrienden, familie of collega’s? Doe mee met Crazy 33!

Curacao Crazy 33: eilandtour & puzzeltocht

Met Crazy 33 doe je mee met eigen vervoer en je eigen team. Dat kan dus met 2 personen zijn, maar pas je met 5 in één auto dan kan dat ook. Aan het begin van de dag krijg je 33 te gekke opdrachten die je het hele eiland over zullen brengen en per geslaagde opdracht kun je punten verdienen. Je zult niet alle opdrachten kunnen uitvoeren, dus je moet al strategisch kiezen welke opdrachten je wel of niet zult doen om toch zoveel mogelijk punten te verzamelen. Aan het einde van de dag is er een gezellige prijsuitreiking met mooie prijzen voor de drie teams met de meeste punten.

Zondag 30 juni, 10:00 tot 16:00

Leuk voor jong & oud!
Ontdek unieke locaties
Relaxed in je eigen auto

Handig om te weten: Bepaal zelf je teamgrootte, zolang het maar in een auto past.

Curacao Crazy 33

  • Eilandtour & puzzeltocht in één
  • Teams van 2 tot 5 personen
  • Bepaal zelf je route
  • creativiteit, teambuilding en avontuur
  • Mooie prijzen voor de winnaars

Tarief

Je doet al mee met Crazy 33 voor € 27,50 p.p., kinderen t/m 15 jr. mogen gratis mee. Bij reservering een aanbetaling van € 4 p.p. Voorwaarde is dat je met je eigen (huur)auto meedoet. Hiervoor krijg je bij de prijsuitreiking ook nog 2 drankjes en een aantal hapjes.

Hoe ziet een dagje Crazy 33 er uit?

Om 09:45 verzamelen alle teams zich bij het startpunt (altijd Sea Side Terrace, Marie Pampoen), voor uitleg en uiteraard de lijst met de 33 te gekke opdrachten. Vervolgens kun je met je team er op uit. Neem de lijst goed door om een strategische route te bepalen: hoe kun je zo efficiënt mogelijk het eiland over langs de verschillende opdrachten om uiteindelijk zoveel mogelijk punten te scoren met je team? En de opdrachten zijn sowieso allemaal leuk om te doen dat het lastig zal worden om een keuze te maken.
Het leuke van Crazy 33 is dat je echt over heel het eiland komt. Waar je bijvoorbeeld met een bustour alleen een bepaald deel van Curacao ontdekt, geeft Crazy 33 je de gelegenheid om van oost tot west en van noord tot zuid allerlei mooie locaties op Curacao te ontdekken. Plus, je komt ook echt op unieke plekken waar zelfs niet alle inwoners van Curacao van op de hoogte zijn.
Crazy 33 is leuk voor jong & oud. Er zitten opdrachten bij die leuk, vernieuwend en grappig zijn om uit te voeren. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Het is een gezellige maar competitieve dag die je over heel Curacao brengt. Een mix van creativiteit, teambuilding & avontuur.
Uiterlijk 16:00 wordt iedereen bij de finish verwacht voor de prijsuitreiking en een gezellig hapje & drankje.

Geen wekelijkse tour

Bij elke editie van Crazy 33 zitten weer nieuwe opdrachten. Dat betekent dat er best wel wat voorbereiding voor nodig is, dus de Crazy 33 is geen standaard tour die elke week gehouden wordt. Crazy 33 wordt maar een paar keer per jaar georganiseerd, dus als je mee kunt doen, grijp je kans!

Eerstvolgende Curacao Crazy 33:
Zondag 14 april 2024

Waarom via NaarCuracao.com

Bij reservering alleen aanbetaling

Goede klantenservice, ook buiten kantoortijden

Makkelijk, snel & betrouwbaar reserveren

Crazy 33

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *