Congierge Service Curacao: jij geniet, wij regelen het!

Curacao Concierge Service

Je wilt maximaal genieten van je vakantie en allerlei leuke dingen doen. Dat kan dan best een puzzel zijn om alles goed te plannen. Of je hebt gewoon een vraag over Curacao. Hoe dan ook, laat ons je helpen jouw vakantie nóg relaxter te maken.

Jouw vakantie op een presenteerblaadje

voor leuke dingen en alle vragen
excursies, uit eten, transfer, autohuur
geen gepuzzel voor jou

goed om te weten: De Concierge Service is gratis

  • De mooiste boottrips
  • De lekkerste restaurants
  • De klantvriendelijkste taxi
  • De leukste excursies
  • … en nog zoveel meer!

Jij geniet, wij regelen alles

Als je op vakantie bent wil je gewoon relaxen en volop genieten. Maar je wilt ook wel leuke dingen doen. Je weet alleen niet precies wat er te doen is, wanneer dat is en hoe te regelen. Geen stress, wij gaan je helpen. We beantwoorden vragen en regelen de leukste excursies, een betrouwbare huurauto, de lekkerste restaurants, en wat verder nog meer nodig is om er jouw top-vakantie van te maken. En uiteraard zoals jij het wilt*. De ene keer wel met transfer de andere keer niet? Prima, komt goed. Lekker uit eten met het gezin, maar ook een keertje samen met ’thuis’ een oppas voor de kids? Geen probleem. Laat maar weten wat jij wilt doen om je vakantie zo mooi mogelijk te maken en wij gaan het regelen voor je.
*: alle wensen zijn mogelijk binnen de beperking van beschikbaarheid.

Hoe werkt de Curacao Concierge Service?

1. Geef aan wanneer jouw vakantie is en wat je (ongeveer) wilt doen

Laat ons weten wanneer je op Curacao bent en wat je ongeveer zou willen doen. Of laat je verrassen door onze leuke tips!

2. Wij sturen je een vrijblijvende offerte

Je krijgt van ons een planning op maat: wanneer ga je wat doen en wat zou dat gaan kosten. Uiteraard is dit een geheel vrijblijvende offerte, je zit nog nergens aan vast.

3. Geef aan wat we voor je kunnen gaan regelen

Op basis van de offerte kun je aangeven wat wij voor jou kunnen gaan vastleggen. We zorgen voor een definitieve bevestiging en regelen de beste prijs. Je doet bij ons een aanbetailng en meer hoef jij niet te doen.

4. Ga genieten van je vakantie!

Je krijgt van ons de informatie wanneer, waar, etc. We geven je alle info die nodig is om maximaal te kunnen genieten van jouw vakantie op Curacao!

Waar kunnen we jou bij helpen?

Vul het formulier in met jouw wensen of je kunt de Curacao Congierge Service altijd even een appje sturen als je gewoon even een vraag hebt over Curacao. Geen probleem, we helpen je graag!

Whatsapp logo