AquaCat Mini Catamaran

AquaCat Mini-Catamaran

Ga mee op deze leuke tour met AquaCats, de gemotoriseerde 1-persoons catamarans. Eenvoudig te besturen, iedereen kan het. En vooral: big fun!

maandag, woensdag en zaterdag (andere dagen bespreekbaar)

Tour met gids
Bezoek Kokomo beach
Incl. flesje water & snack pakket

Handig om te weten: het is zeker aan te raden om waterschoenen aan te doen bij deze tour

Wat een leuke tour is dit. Met maximaal 5 bootjes ga je het avontuur aan. Je vertrekt vanaf Boka Sami en langs de kust vaar je naar Kokomo Beach. Daar kun je een beetje relaxen, zwemmen/snorkelen of een Insta-waardige foto maken op de “wereldberoemde” Kokomo Swing, de grote schommel in zee. De AquaCats zijn eenvoudig te besturen en de motor is eco-vriendelijk. Deze 1-persoons catamaran zijn vooral leuk om een trip mee te doen, maar ondertussen zie je ook nog wat van de mooie Curaçaose kustlijn.

 • Mini Catamaran, Big fun!
 • Eenvoudig te besturen
 • Tour naar Kokomo Beach
 • Max. 5 personen per groep
 • Deelnemers minimaal 12 jr. oud

Hoe ziet de AquaCat tour er uit?

Na een korte en eenvoudige introductie van de AquaCat ga je snel op pad voor een tour over open zee. Uiteraard bepaalt de gids waar de groep heen gaat, maar je hebt alle vrijheid om een beetje rond te touren en je hoeft niet als “eendjes achter elkaar” te varen. Na ongeveer 30 minuten varen kom je aan bij Kokomo Beach, een beetje afhankelijk van hoe lang de tussenstop is om even een heerlijke duik te nemen.
De groep (max. 5 AquaCats + de gids) blijft ongeveer 45 minuten bij Kokomo Beach, dus voldoende tijd voor een heerlijke tropische cocktail of een lekker hapje bij de Snack Bar (consumpties niet inbegrepen bij de tour). Geen zorgen: de AquaCat heeft veilige opbergvakjes voor telefoon, portemonnee, etc. Wil je je autosleutels o.i.d. niet meenemen, dan kun je bij het inchecken vragen om een locker.
Nadat iedereen ook nog even het “verplichte” foto-momentje op de Kokomo Swing heeft gedaan, is het al snel weer tijd om te vertrekken. Je voelt je ondertussen al een ervaren AquaCat-bestuurder, dus ongetwijfeld tijd voor een kleine race.
Na ongeveer 2 uur leg je jouw AquaCat weer aan bij het strand van Boka Sami en is de tour voorbij.

Tarief

Je kunt mee met deze leuke AquaCat tour voor € 106 p.p. Bij reservering doe je een aanbetaling van € 20 p.p.; het restant betaal je bij het inchecken. De AquaCat tour is alleen mogelijk voor deelnemers van 12 jr. of ouder.

AquaCat tour

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Nu alleen aanbetaling € 20 p.p.
 • € 0,00

1 review op “AquaCat Mini-Catamaran”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

5 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
catering/verzorging ;
In verhouding tot de prijs ;
 1. Greet
  16 april 2023 at 05:46

  Wat heb ik genoten van deze uitdaging !!Heerlijk ontspannend
  Echt een aanrader!!
  Garry nogmaals bedankt

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *