sea aquarium park curacao

Sea Aquarium toegang

€ 16
Eén van de leukste dingen om te doen op Curacao: een dagje naar het Sea Aquarium! Niet alleen leuk, het is ook nog leerzaam!

Sea Aquarium Curacao

Het Sea Aquarium is al jarenlang één van de meest bezochte en meest gewaardeerde attracties op Curacao. En terecht. Er is zoveel meer te zien dan alleen dolfijnen. Wat dacht je van het voeren van haaien? Of zelf flamingo’s voeren? Het aaien van roggen? Een tour met een gids die heel veel kan vertellen over al het leven in zee rond Curacao? Alle tours en demonstraties zijn al inbegrepen in de prijs. Kortom, alle mogelijkheden voor een leuke en leerzame dag.

Dinsdag t/m zaterdag geopend

Sea Aquarium Curacao

  • Blijf zo lang als je wilt voor één tarief
  • Uniek: alle aquaria en lagunes in directe verbinding met vers zeewater
  • Demonstraties met dolfijnen

Het meest leerzame uitje van Curacao

Koop nu je toegangskaarten voor Sea Aquarium Park Curacao. Makkelijk en snel online geregeld; ter plekke voor jou geen lange wachtrij!

Sea Aquarium

Waar is het?

Sea Aquarium Curacao zit een klein beetje verstopt; in de hoek naast Mambo Beach. Om er te komen kun je de huurauto gratis parkeren op de grote parkeerplaats van Mambo Beach Boulevard en dan “met je neus naar het strand” links voorbij het Lions Dive Resort lopen.

Uniek Open Water-systeem

Sea Aquarium Curacao is uniek in de wereld vanwege het Open Water-systeem. Hiermee hebben alle aquaria een directe verbinding met open zee. Daarnaast zijn vrijwel alle aquaria zo geplaatst dat ze in direct zonlicht staan. Deze combinatie van natuurlijk zonlicht en de constante stroom vers zeewater schept de voorwaarden voor een 100% natuurlijke woonomgeving voor alle aanwezige zeedieren – & planten, zonder dat daar hoogstaande technische apparaten bij gebruikt hoeven te worden (zoals bij veel andere dolfinaria). Alles wat je in de aquaria van het Curacao Sea Aquarium ziet aan dieren en planten komt uit de zeeën rondom Curacao.

Wat is er te doen?

Er is veel te beleven bij Sea Aquarium Curacao. Om een beeld te krijgen wat je er allemaal kunt doen, bekijk hier het dagprogramma van Sea Aquarium Park.

Tarief

Je kunt heel de dag naar binnen bij Sea Aquarium Park voor € 16 p.p., kinderen 5-12 jr. voor € 8 en kinderen t/m 4 jr. mogen gratis naar binnen.

Gratis toegang

Als je een Dolphin Experience boekt (bv. een Dolphin Swim), dan heb je heel de dag gratis toegang tot Sea Aquarium Park.

Voor dit tarief mag je heel de dag blijven, zo lang als je wilt.

openingsdagen & -tijden

Sea Aquarium Park is geopend op dinsdag t/m zaterdag, van 08:00 tot 15:30

Waarom boeken via NaarCuracao.com?

Officiële reseller van Sea Aquarium Curacao
Regel eenvoudig en snel je tickets online
Laagste prijs, geen opslag voor tussenhandel

Sea Aquarium - alg. toegang

1Wanneer en met wie
2Persoonlijke gegevens
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Kinderen t/m 4 jr. oud mogen gratis naar binnen
  • € 0,00

Geef een antwoord

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *