2000X600 NL Vertical Babysitting

Oppas Babysitter

€ 10
Lekker met je gezin op vakantie maar toch ook wel even zin in een romantisch avondje voor 2? Kyrzah’s Babysitting Services biedt uitkomst!

Kyrzah’s Babysitting Services

Hoe lekker is het om als jonge ouders tijdens de vakantie ook even een avondje ‘quality time’ te kunnen hebben door even geen zorg voor de kinderen te hebben? Dat kan met Kyrzah! Kyrzah is een jonge dame die dol is op kinderen. Ondanks haar jonge leeftijd heeft zal al redelijk wat ervaring in de kinderopvang. Zo heeft ze gewerkt als kinderleidster bij peuter- en speelscholen, en heeft ze daarbij ook al bijna 10 jaar ervaring als babysitter/oppas bij mensen thuis, met kinderen van 0 t/m 10 jr. oud.
Kyrzah heeft ondertussen al bij heel veel toeristen op de kinderen gepast, ze heeft al een mooie bekendheid opgebouwd!

Oppassen & kammen

Kyrzah is niet zo’n oppas die de kinderen maar hun eigen ding laat doen en zelf alleen maar met haar neus in haar telefoon zit. Integendeel! Kyrzah is altijd lekker actief met de kinderen bezig, uiteraard afgestemd op leeftijd, wensen en mogelijkheden van de kinderen en locatie.
Eén van de favoriete activiteiten die Kyrzah ook aanbiedt, is om bij meisjes lekker te ’tuttelen’ met het kapsel. Lekker de haren kammen, invlechten, staartjes maken. Dit kun je apart bijboeken bij Kyrzah waarbij ze zelf zal zorgen voor de haarproducten.

oppas babysitter curacao kyrzah whatsapp 370x600 1

Oppas met eigen auto

Een groot voordeel van Kyrzah als oppas is dat ze een eigen auto heeft. Veel oppas-dames op Curaçao reizen met het openbaar vervoer (de taxibusjes), waardoor je nooit met zekerheid weet hoe laat ze voor de deur staan. Je zal niet de eerste zijn waarbij je avondje uit in duigen valt omdat de oppas te laat op komt dagen. Dat risico loop je dus niet met Kyrzah.

Tarief

Kyrzah rekent een fair tarief voor een avondje oppassen:
Er geldt een starttarief van NAF 10, ongeacht hoe lang het oppassen duurt. Verder het tarief per uur:
– Bij één kind: NAF 20 per uur
– Bij twee kinderen: NAF 20 per uur
– Bij drie kinderen: NAF 30 per uur
– Bij vier of vijf kinderen: NAF 35 per uur
– Wil je ook het haren kammen als leuke extra activiteit, dan is dat mogelijk vanaf NAF 25.
Er geldt een maximum van 5 kinderen per oppas. Wil je voor meer kinderen oppas regelen dan is dat mogelijk maar komen er twee of meer dames.

Kyrzah is beschikbaar voor oppas-locaties op heel Curaçao. Mocht de locatie buiten de stad zijn, dan kan mogelijk een extra toeslag voor de benzinekosten berekend worden.

De juiste papieren

Omdat Kyrzah werkt in de kinderopvang, voldoet ze aan alle eisen voor dit vak. Zo heeft ze een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en heeft Kyrzah ook een diploma voor EHBO bij Kinderen.

Kyrzah's Babysitting Services oppas Curaçao

4 talen

Naast vloeiend Nederlands en Papiaments spreekt Kyrzah ook prima Engels en Spaans. En ben je met een grote groep op Curaçao dan is dat ook geen probleem: Kyrzah heeft voldoende collega-babysitters dus tegelijk op meerdere locaties oppassen kan ook geregeld worden.

Waarom via NaarCuracao.com?

Direct contact met Kyrzah

Goede service, Trustpilot 4,8 sterren

U betaalt aan de oppas

Kyrzah's Babysitter Services

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd*
:
Indicatie eindtijd*
:
Voor wie zoek je een oppas?*
WIlt u het haren kammen als extra activiteit bij het oppassen?*

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *