Curacao welkom

Accommodaties & Vliegen

Vakantie vieren op Curacao is puur genieten. Maar hoe kom je er en waar slaap je?

Accommodaties

beach resort op Curaçao

Beach Resorts

Curacao biedt schitterende beach resorts met mooie villa’s en appartementen. Voorzien van luxe faciliteiten en gelegen aan heerlijke stranden.

Curaçao hotels - Marriott

Hotels

Curacao biedt veel verschillende hotels. Van groot tot klein, van midden tussen de restaurants en barretjes tot in alle rust. Net wat jij zoekt.

all-inclusive op Curaçao

All-Inclusive

All-Inclusive wordt steeds populairder op Curacao. Heerlijk jezelf verwennen met heerlijk eten & drinken wanneer je maar wilt, zonder direct te betalen.

mini resort curacao (Panache)

Mini Resort

Wel de faciliteiten maar niet de drukte van een groot resort? Kies dan voor een Mini Resort. Van alle gemakken voorzien. Klein maar fijn!

vakantiehuis op Curaçao (Baya Gentil)

Vakantiehuis

Er zijn veel luxe vakantiehuizen op Curacao die ideaal zijn voor grotere groepen. Gezellig met z´n allen bij elkaar en volop comfort.

appartement curacao (Green View, Blue Bay)

Appartement

Wil je in een appartement verblijven voor je vakantie op Curacao, dan is er volop keuze. We zetten de beste op een rijtje.

Vliegen

vliegen naar curacao

KLM, TUI, Corendon

Vanaf Amsterdam kun je met KLM, TUI of Corendon naar Curacao vliegen. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen tussen die twee?

klm boeing 777 curacao

KLM tickets

Oud vertrouwd met KLM naar Curacao vliegen. Voor velen is het geen twijfel: altijd met KLM. Wat zijn de prijzen en de voorwaarden?

TUI Curacao Dreamliner

TUI tickets

Met de TUI Dreamliner vlieg je comfortabel naar Curacao. Dagelijks vertrek, ni het hoogseizoen zelfs 2 vluchten per dag.

schiphol p3 lang parkeren

Lang parkeren

Op Schiphol parkeer je veilig, makkelijk en voordelig bij P3 Lang Parkeren. Je bent snel in de Vertrekhal en geen risico op misbruik van je auto.

KLM Curacao stoelindeling

KLM stoelindeling

Met KLM vlieg je naar Curacao in een Boeing 777-200 of 777-300. Maar hoe is de stoelindeling van dit KLM-toestel?

TUI Seatplan curacao dreamliner

TUI seatplan

In de TUI Dreamliner naar Curacao zit je sowieso wel goed. Maar wat zijn de betere plekken? Of waar kun je misschien beter net niet zitten?