offroad jeep tour Breath of Curacao

Jeep Safari ‘Breath of Curacao’

Bezoek de Noordwestkust van Curacao en beleef het lekkere weer en het wind- & waterspektakel aan de kust. Ga mee met deze Offroad Jeep Tour!

Ontdek en beleef!

Ga op Offroad safari tour richting de westkust en geniet van de wilde natuur. Deze kant van Curacao is totaal anders dan dat je gewend bent van het mooie eiland. Hier zie je pas echt hoe wild de natuur en het water kan zijn. Daarnaast kom je ook nog langs allerlei bijzondere plekken tijdens deze offroad jeeptour. Een tour van totaal 4 uur die je een schitterende indruk zal geven van hoe mooi Curacao is.

Elke dinsdag en woensdag

Ontdek Curacao offroad

Bezoek Boka Tabla

Langs de Flamingoplek

Goed om te weten: Draag stevige (dichte) schoenen en kleding dat een beetje vies mag worden

  • Pick-up Service vanaf de grotere accommodaties in de stad
  • Water en limonade
  • Professionele gids en chauffeur
  • Open Landcruiser met plaats voor 8 passagiers
  • Geschikt vanaf 6 jr. oud

Tarief

Het tarief van deze Breath of Curacao Safari Tour bedraagt € 64 p.p. en voor kinderen van 6 t/m 12 jr. € 54 p.p. Bij het reserveren doe je een aanbetaling van € 13 p.p. (kinderen € 11).
Vanwege het licht ruige karakter van deze tour is dit niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jr. oud.

Hoe ziet deze Offroad Jeep Safari eruit?

Je wordt met de grote stoere 4×4 Toyota Landcruiser opgehaald bij je accommodatie*. Omdat er max. 8 personen mee kunnen, is dit meestal snel geregeld en verlaat je de stad.

Hato

De safari begint al snel bij de open woestijnvlaktes van Hato waar de gids je alles zal vertellen over de vulkanische en koraal geologische oorsprong van het eiland. Daarna ga je richting de natuurlijke jacuzzi waar je heerlijk kan genieten en baden in een ondiep natuurlijk gevormd bad en gedoucht kan worden door een natuurlijke fontein.

Shete Boka

De volgende stop is het natuurpark Shete Boka waar prachtig waterspektakel wordt gecreëerd door de natuur: de woeste golven van de Caribische Zee die hard op de rotsen van de noordkust klappen. Eén van de hoogtepunten van deze tour is Boka Tabla, de grot waar de golven donderen en wat door de locals ook wel de adem van Curacao genoemd wordt.

Jan Kok

Op de terugweg stop je nog bij Jan Kok, Jan Kok ligt aan de westkant van de stad en is een zeer mooi natuurgebied. Hier zijn altijd wel flamingo´s te spotten. Je kan ze spotten op een steiger dan sta je op een afstandje, maar als je de zandweggetjes neemt kan je ze van iets dichterbij bekijken. Onthoud wel altijd: houd voldoende afstand en probeer ze niet te storen!

*: de hotel pick-up is alleen bij de grotere accommodaties in de stad (Jan Thiel t/m Piscadera). Verblijf je ten westen van Blue Bay resort, dan zul je op eigen gelegenheid naar één van de pick-up locaties moeten komen.

Waarom via NaarCuracao.com?

4,8 sterren op Trustpilot
Laagste prijs; beste service
Bij reservering alleen aanbetaling

Ook leuk om te doen:

Breath of Curacao Jeep Safari

  • DD dash MM dash JJJJ
  • € 0,00