Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Eilandtours & stadswandelingen

Ontdek het mooie Curaçao! Per bus, te voet of snorkelend: Curaçao biedt zoveel moois om te zien. Ga mee met de groepstours of maak een unieke privétour en geniet van dit schitterende eiland. Elke tour is met professionele gids die je Curaçao laat ontdekken.

Per auto of bus

eilandtour per jeep

Surprise me! (privétour)

Laat je verrassen door al het moois dat Curacao te bieden heeft! De gids zal vooraf contact met je opnemen over wat je ongeveer zou willen zien. De ruige natuur, de mooiste baaitjes, de historie van het eiland: wat je maar wilt! Je stapt bij de gids in de ruime terreinwagen en je krijgt een unieke tour.

Surprise me Tour (privé)

Curacao tours

bustour ontdek curacao

Bustour Ontdek Curaçao

De beste bustour van Curaçao! Alleen al omdat dit de enige tour is die je zowel de oostkant als ook de westkant van Curaçao laat ontdekken. De mooie natuur, de historische binnenstad en de lekkerste strandjes. En met gezellige proeverij van het wereldberoemde Blue Curaçao! Stap in de bus, leuk voor jong & oud.

Bustour Ontdek Curaçao

Curacao tours

wilde noordkust privé tour curacao

Wilde Noordkust (privétour)

Wat een leuke privétour is dit! Je stapt bij Lucy in haar grote terreinwagen voor elke keer weer een unieke tour langs de noordkust van Curaçao met een indrukwekkende, ruige natuur van grotten, natuurlijke bronnen en mooie rotspartijen. Lucy weet altijd een persoonlijk tintje toe te voegen en laat je ook genieten van lokale snacks en drankjes.

Wilde Noordkust (privé)

Curacao tours

Wandelend

stadswandeling curacao street art

Stadswandeling Street Art

De leukste stadswandeling van Curacao, zonder twijfel. Onder begeleiding van gids Jacqueline, officieel gecertificeerd gids van Curacao, wandel je door Otrabanda of Scharloo en kom je op de mooiste plekken en ondertussen vertelt Jacqueline over de rijke historie en de unieke cultuur van de wijken.

Stadswandeling Street Art

Curacao tours

food walk curacao otrabanda

Local Food Walk

Een hele leuke en unieke tour. Al wandelend door de historische wijk Otrabanda zul je kennismaken met de échte Curaçaose keuken. Klaargemaakt en geserveerd door de Mamita’s, de dames die in de wijk wonen. Je eet bij de mensen thuis of op een mooie plek ergens op straat. Superleuk en smullen!

Local Food Walk

Curacao tours

dushi walk photo walk curacao

Photo Walk

Met deze mooie Photo Walk loop je door Otrabanda of Scharloo en ontdek je het ene na het andere ‘foto-moment’. Kleurrijke gebouwen, historische panden en vrolijke street art. Tegenlijkertijd zie je de contrasten van Curacao, met bv. de Centrale Bank tegenover de daklozen-opvang.

Photo Walk

Curacao tours

Op het water

snorkeltour-bus-curacao

Snorkeltour Westpunt

Een hele leuke tour waarbij je de leukste snorkelplekken van Curacao gaat zien. Je gaat mee met de stoere grote ‘Scuba Bus’. Je gaat richting Westpunt en alleen al tijdens de busrit ontdek je het mooie Curaçaose ‘platteland’. Je maakt 2 snorkelstops, met kans op een ontmoeting met zeeschildpadden.

Snorkeltour Westpunt

Curacao tours

snorkeltour catamaran koraal

3-in-1 Snorkeltrip

Dit is echt één van de leukste boottrips van Curaçao op dit moment: de 3-in-1 Snorkeltrip. Met de grootste catamaran van Curaçao ben je heel de dag weg en maak je drie snorkelstops waarbij je op zee kunt genieten van de mooie natuur van Curaçao. Je ziet de mooiste vissen en koraal, gezonken bootjes en nog meer moois. Dit is echt genieten voor jong & oud.

Snorkeltour Catamaran & dolfijnen

Curacao tours

Curacao tours