eilandtour curacao

Eilandtours & stadswandelingen

Ontdek het mooie Curaçao! Per bus, te voet of in comfortabele auto: Curaçao biedt zoveel moois om te zien. Ga mee met de groepstours of maak een unieke privétour en geniet van dit schitterende eiland. Elke tour is met professionele gids die je Curaçao laat ontdekken.

Jeep safari (off-road)

offroad jeep tour Breath of Curacao

Bezoek de Noordwestkust van Curacao en beleef o.a. de ruige natuur en het wind- & waterspektakel aan de kust. Je zit comfortabel en in de schaduw. Leuk voor jong & oud.

Ontdek Willemstad (bustour)

Bustour Willemstad Curacao

De Ontdek Willemstad bustour brengt je langs 5 verschillende locaties in Willemstad waarmee je een mooi inkijkje krijgt in de cultuur & historie van Curacao. Doen!

Blue Curacao workshop

Blue Curacao tour Landhuis Chobolobo

Een mooie tour door de originele Blue Curacao-fabriek. Ontdek hoe de likeur wordt gemaakt en uiteraard mag je proeven. Ook leuk: Cocktail Workshop!

Stadswandeling

stadswandeling curacao street art

De leukste stadswandeling van Curacao. Met gids Jacqueline wandel je door Otrobanda of Scharloo. Je ziet de mooiste street art en hoort over de cultuur & historie.

Busboot tour (land & water)

Splashy Iguana busboot tour Curacao

Is het een bus? Is het een boot? Het is de busboot! Zo leuk: je krijgt een tour over de weg en opeens…. PLONS! En de tour gaat gewoon verder over het water.

ATV Safari Tour

Banda Abou Tours Curacao | ATV Tour

Leuke en gemoedelijke tour door de natuur van Curacao. De gids vertelt, jij geniet. En deze mooie tour eindigt met een heerlijke BBQ op het strand bij zonsondergang.

Surprise me (privétour)

privetour terreinwagen curacao 960x540 1

Laat je verrassen door al het moois dat Curacao te bieden heeft! De ruige natuur, de mooiste baaitjes, de historie van het eiland: wat je maar wilt! Stap in en geniet.

Local Food Walk

Local Food Walk - Dundu Tours

Al wandelend door de historische wijk Otrobanda zul je kennismaken met de Curaçaose keuken terwijl de gids de verhalen van de wijk vertelt. Unieke tour!

Crazy 33 puzzeltocht

Crazy 33 ontdek Curacao

Curacao op een speelse wijze ontdekken via een uniek uitje voor vrienden, familie of collega’s? Doe mee met Crazy 33! De leukste puzzeltocht van Curacao.

Ingrid Hiking Tours

Ingrid Hiking Tour Curacao

Schitterende hiking trips waarbij je langs de stillere plekjes van Curacao komt. Bij gids Ingrid heb je de keuze uit 3 verschillende hikes, alle 3 uniek en stuk voor stuk mooi om te doen.