eilandtour curacao

Eilandtours stadswandelingen

Ontdek het mooie Curaçao! Per bus, te voet of snorkelend: Curaçao biedt zoveel moois om te zien. Ga mee met de groepstours of maak een unieke privétour en geniet van dit schitterende eiland. Elke tour is met professionele gids die je Curaçao laat ontdekken.

Surprise me
(privétour)

privetour terreinwagen curacao 960x540 1

Laat je verrassen door al het moois dat Curacao te bieden heeft! De gids zal vooraf contact met je opnemen over wat je ongeveer zou willen zien. De ruige natuur, de mooiste baaitjes, de historie van het eiland: wat je maar wilt! Je stapt bij de gids in de ruime terreinwagen en je krijgt een unieke tour.

Ontdek Curaçao
(bustour)

eilandtour curacao met partybus

De beste bustour van Curaçao! Alleen al omdat dit de enige tour is die je zowel de oostkant als ook de westkant van Curaçao laat ontdekken. De mooie natuur, de historische binnenstad en de lekkerste strandjes. En met gezellige proeverij van het wereldberoemde Blue Curaçao! Stap in de bus, leuk voor jong & oud.

Wilde Noordkust
(privétour)

Eilandtour Wilde Noordkust Boka Pistol Curacao

Wat een leuke privétour is dit! Je stapt bij Lucy in haar grote terreinwagen voor elke keer weer een unieke tour langs de noordkust van Curaçao met een indrukwekkende, ruige natuur van grotten, natuurlijke bronnen en mooie rotspartijen. Lucy laat je ook genieten van lokale snacks en drankjes.

Stadswandeling
Street Art

stadswandeling curacao street art

De leukste stadswandeling van Curacao, zonder twijfel. Onder begeleiding van gids Jacqueline, officieel gecertificeerd gids van Curacao, wandel je door Otrabanda of Scharloo en kom je op de mooiste plekken en ondertussen vertelt Jacqueline over de rijke historie en de unieke cultuur van de wijken.

Local Food Walk
Otrobanda

Local Food Walk Curacao Otrobanda

Leuke en unieke tour onder begeleiding van professionele gids. Al wandelend door de historische wijk Otrobanda zul je kennismaken met de Curaçaose keuken terwijl de gids de verhalen van de wijk verteld. Klaargemaakt door de dames die in de wijk wonen. Je eet bij de mensen thuis of op een mooie plek.

Snorkeltour
(bustour)

snorkeltour curacao met bus

Dit is de leukste snorkeltour van Curaçao, voor jong & oud! Met een stop bij Playa Lagun (veel te zien langs de rotsen!) en bij Playa Piskado (snorkelen met schildpadden!) kom je op de top-locaties voor het snorkelen. Je gaat met de stoere Scuba Bus en op de terugweg is het altijd een gezellig feestje!