eilandtour curacao

Eilandtours & stadswandelingen

Ontdek het mooie Curaçao! Per bus, te voet of in comfortabele auto: Curaçao biedt zoveel moois om te zien. Ga mee met de groepstours of maak een unieke privétour en geniet van dit schitterende eiland. Elke tour is met professionele gids die je Curaçao laat ontdekken.

Surprise me
(privétour)

privetour terreinwagen curacao 960x540 1

Laat je verrassen door al het moois dat Curacao te bieden heeft! De gids zal vooraf contact met je opnemen over wat je ongeveer zou willen zien. De ruige natuur, de mooiste baaitjes, de historie van het eiland: wat je maar wilt! Je stapt bij de gids in de ruime terreinwagen en je krijgt een unieke tour.

Ontdek Curaçao
(bustour)

eilandtour curacao met partybus

De Discover Curacao bustour heeft natuurlijk niet zomaar deze naam gekregen. Een mooie excursie waarbij je vooral in en om Willemstad de cultuur en historie zult ontdekken. De tour eindigt met een heerlijk verblijf op een mooi strandje, lekker verkoelend!

Stadswandeling
Street Art

stadswandeling curacao street art

De leukste stadswandeling van Curacao, zonder twijfel. Onder begeleiding van gids Jacqueline, officieel gecertificeerd gids van Curacao, wandel je door Otrabanda of Scharloo en kom je op de mooiste plekken en ondertussen vertelt Jacqueline over de rijke historie en de unieke cultuur van de wijken.

Jeep safari
(off-road)

offroad jeep tour Breath of Curacao

Bezoek de Noordwestkust van Curacao en beleef het lekkere weer en het wind- & waterspektakel aan de kust. Ge mee met deze Offroad Jeep Tour. In de laadbak van de jeep zit je comfortabel in de schaduw en bewonder je de ruige natuur. Leuk voor jong & oud.

Blue Curacao Tour
(Distilleerderij Tour)

Blue Curacao tour Landhuis Chobolobo

Een mooie tour door de originele Blue Curacao-fabriek in Landhuis Chobolobo. Ontdek hoe de wereldberoemde likeur wordt gemaakt en uiteraard mag je ook proeven. Doe de workshop als je cocktails wilt leren maken zoals het hoort. Leuk & lekker!

Busboot tour
(over land & water)

Splashy Iguana busboot tour Curacao

Is het een bus? Is het een boot? Het is de busboot! Zo leuk: je krijgt een tour over de weg en opeens…. PLONS! En de tour gaat gewoon verder over het water. Een unieke tour met deze unieke amfibiebus. Je rijdt door authentiek Willemstad en vaart over Spaanse Water.

Local Food Walk
Otrobanda

Local Food Walk - Dundu Tours

Leuke en unieke tour onder begeleiding van professionele gids. Al wandelend door de historische wijk Otrobanda zul je kennismaken met de Curaçaose keuken terwijl de gids de verhalen van de wijk verteld. Klaargemaakt door de dames die in de wijk wonen. Je eet bij de mensen thuis of op een mooie plek.

Ingrid Hiking Tours
(keuze uit 3 routes)

Ingrid Hiking Tour Curacao

Een mooie tour door de originele Blue Curacao-fabriek in Landhuis Chobolobo. Ontdek hoe de wereldberoemde likeur wordt gemaakt en uiteraard mag je ook proeven. Doe de workshop als je cocktails wilt leren maken zoals het hoort. Leuk & lekker!

Crazy 33
(puzzeltocht)

Crazy 33 ontdek Curacao

Wil je Curacao op een speelse wijze ontdekken en ben je op zoek naar een uniek uitje voor vrienden, familie of collega’s? Doe mee met Crazy 33! Dit is echt een superleuke puzzeltocht waarbij je Curacao op een unieke manier leert kennen vanuit het gemak van je eigen auto.