luxe zeiljacht Curacao prive

Luxe zeiljacht

 • Trip van 4 uur
 • Geheel privé
 • Luxe catering
 • Elke dag mogelijk, ochtend of middag
 • Hele goede service
 • Romantische topper!
Zon, zee en varen. Een heerlijke combinatie. Heb jij ook zin in een luxe en comfortabele trip, dan hebben wij een schitterend luxe zeiljacht voor je beschikbaar.

Luxe zeiljacht met top service

Privé, tot max. 6 personen

Elke dag mogelijk

Heerlijke catering

Handig om te weten:
Strandlakens en zonnebrandcrème op de boot beschikbaar

yacht Curacao private trip

Tarief

 • 2 pers.: € 735
 • 3-4 pers.: € 825
 • 5 pers.: € 925
 • 6 pers.: € 999
 • 7 pers.: € 1.099
 • 8 pers.: € 1.195

Standaard trip duurt 4 uur en is incl. drankjes, home-made hapjes, gebruik van snorkelspullen badlakens en zonnebrandcrème. Catering is uit te breiden met luxe lunch, champagne en/of luxe wijnen.

Vervoer

Standaard wordt deze trip aangeboden zonder transfer en zul je op eigen gelegenheid naar Seru Boca Marina moeten komen. Heb je geen vervoer, dan kunnen we dat uiteraard ook netjes regelen voor je.
Bij de haven kun je gratis parkeren en kun je ook gebruik maken van toilet en douche.

Luxe zeiljacht

Liggend in het zonnetje op het dek, een relaxed muziekje op de achtergrond, hapje & drankje binnen bereik, wat wil je nog meer! Kies voor een heerlijke privé trip met dit comfortabele zeiljacht voor max. 6 personen en geniet optimaal van zon, zee en zeilen.
Vanuit de haven vaar je over het Spaanse Water vertrek je richting de Caribische Zee, easy op de motor via Santa Barbara naar Fuikbaai. In deze rustige, beschermde baai waar je uitsluitend per boot kunt komen, wordt het anker uitgegooid om heerlijk te zwemmen, te snorkelen en vooral te relaxen. Vanwege de diepgang van het zeiljacht (2 mtr.) blijft deze net iets voor de kust en op zwemafstand van de kleine strandjes.
Op de terugweg vaar je richting het westen de prachtige zonsondergang tegemoet, zie je het al voor je? Varen op het zeil is uiteraard afhankelijk van goede en veilige wind- en wateromstandigheden. Meehelpen met zeilen mag (in overleg met de kapitein en alleen voor ervaren zeilers), maar hoeft uiteraard niet. Wat wel moet? Volop genieten! Maar dat zal geen probleem zijn met deze heerlijke trip.

Romantische topper

Deze trip is echt een romantische topper. Zo wordt bij deze privétrip ook regelmatig “dé vraag” gesteld. En er is op dit jacht nog nooit een huwelijksaanzoek geweigerd. Dus áls je nog plannen hebt om je partner ten huwelijk te vragen, dan is dit een zeer geschikte mogelijkheid.

Waarom met NaarCuracao.com?

4,8 sterren bij Trustpilot

Laagste prijs & beste service

Snel meer weten? Stuur een appje!

Luxe zeiljacht

Private Yacht Curacao Romantic Champagne
Sailing Sunset Curacao Private Yacht
Private Yacht Curacao Sailing Family Fun

Luxe zeiljacht

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *