Sunset trip Breeze Curacao

Sunset Trip

Een heerlijke Sunset trip op de luxe catamaran van Breeze. Minder massaal dan met de grote catamarans, maar ook incl. drankjes & hapjes en met diezelfde schitterende ondergaande zon.

Sunset Trip met Breeze

Heerlijk de dag afsluiten met deze luxe boottrip. Een schitterende trip van 2,5 uur waarbij je vanaf de boot de de zon in zee zult zien zakken. Comfortabel met alle ruimte op de boot en uiteraard voorzien van een drankje & een hapje.

Elke dinsdag en vrijdag, 17:00 tot 19:30

Over Spaanse Water en naar Fuikbaai
Incl. Open Bar & heerlijke hapjes
Intiemere setting dan bij de grote catamarans

Handig om te weten: doorgaans voldoende hapjes dat een (volledig) diner niet meer nodig is.

Sunset trip met catamaran

  • Trip van 2,5 uur
  • Over Spaanse Water en naar Fuik
  • Open Bar & hapjes
  • Max. 40 gasten
  • Kinderen 5-12 jr. met 50% korting

Tarief

Je kunt mee met deze heerlijke Sunset Trip voor € 74 p.p.; kinderen 5-12 jr. krijgen 50% korting. Bij reservering alleen een aanbetaling van € 14 p.p.

Hoe ziet de Sunset Trip er uit?

Je wordt rond 16:30 verwacht voor inchecken bij The Village Marina (Caracasbaai), waarna je al snel aan boord mag van de mooie catamaran Top Cat. Om 17:00 vertrekt de boot. Eerst over het Spaanse Water, het grote binnenwater boven Jan Thiel met langs de kant schitterende villa’s en de mooie ruige natuur. Vervolgens langs Santa Barbara beach naar open zee, waar je tijdens het ‘golden hour‘ langs de kust naar Fuikbaai vaart. Bij Fuik zul je de zon in zee zien zakken. Hierna nog een mooie trip langs de kust en terug naar de haven waar je om 19:30 van boord zult stappen.

Open Bar & hapjes

Tijdens deze trip kun je onbeperkt gebruik maken van de Open Bar: frisdrank, bier, wijn, rum en wodka. En met allerlei lekkere hapjes erbij zul je zeker ook geen honger krijgen.

Deze tour wordt uitgevoerd door Breeze Boattrips. Boek je deze tour, dan ga je de overeenkomst aan met Breeze Boattrips, zij zijn de verantwoordelijke partij voor de uitvoering en kwaliteit van de tour.

Waarom via NaarCuracao.com?

Bij reservering alleen aanbetaling
Prima service, ook buiten kantoortijden
Annuleren of wijzigen tot 24u voor vertrek