Banda Abou Tour met Gator op Curacao

ATV Safari Tour

Wil je een superleuke en informatieve tour door de natuur van Curacao, over paden waar de gemiddelde huurauto niet kan komen? Ga dan mee met deze ATV Safari Tour!

ATV Safari Tour: gemoedelijk & informatief

Bij deze All Terrain Vehicle Safari Tour zit je comfortabel achterop bij een stoere, maar toch ook schattige, buggy (type Gator). Zittend kun je over de cabine kijken en heb je een schitterend 360 graden uitzicht. Chauffeurs Rolf en Arie-Jan rijden je professioneel over de ruige paden en onontdekte zandweggetjes. Het leuke van deze tour is dat je aan de ene kant stoer (maar rustig) door de blubber en het stof rijdt, maar aan de andere kant is het een gemoedelijke en informatieve tour waarbij je allerlei leuke feitjes over Curaçao te horen krijgt.

Twee tours

Je kunt kiezen uit twee tours: de Bon Dia Sunrise Tour (van 08:30 tot 13:15) of de Sunset Tour (van 13:30 tot 19:00). Beide tours beginnen op dezelfde locatie, maar de Bon Dia Sunrise tour eindigt met een heerlijke lunch en de Sunset tour eindigt met een romantische BBQ op het strand.

Elke maandag & vrijdag

Keuze uit 2 tours
Max. 10 deelnemers
Met lunch of BBQ-diner

Handig op te weten: Inhoudelijk zijn beide tours vrijwel gelijk qua route en informatie, het verschil zit in de lunch vs. BBQ-diner

 • Keuze uit 2 tours
 • Kleinschalig & informatief
 • Incl. lunch of diner
 • Kinderen t/m 11 jr. 50% korting
 • Cultureel erfgoed, natuur & strand!

Hoe ziet de tour er uit?

Je kunt kiezen tussen de Bon Dia Sunrise Tour of de Sunset Tour. Beide tours hebben vrijwel dezelfde route en je krijgt min of meer dezelfde informatie over Curacao te horen. Het verschil zit vooral in de afsluiting: een heerlijke lunch of een romantische strand-BBQ.
Deze ATV Safari Tour wordt gereden door ‘het platteland’ van Curaçao (Banda Abou genoemd), met o.a. de ruige natuur aan de noordkant van Curacao. Regelmatig over een pad waar je met je eigen huurautootje beter niet kunt komen. Maar geen probleem voor de ATV buggy, jij zit hoog & droog achterop. Rolf en Arie-Jan rijden rustig dus je zit niet heel de tijd te schudden en de modder vliegt niet om je oren. Trek wel “safari-waardige” kleding aan (geen wit!), want zeker in droge tijden kan het wel een beetje stoffig worden.

BBQ op strand

Nadat je onderweg al genoten hebt van de prachtige natuur die Curacao te bieden heeft, is het het mooiste voor het laatst bewaard: de BBQ op het strand (of: lunch als je de ochtendrit doet). De BBQ wordt verzorgd door professioneel kok Peter, en je zit op een top-locatie voor een intieme BBQ met schitterend zicht op ondergaande zon. De BBQ bestaat uit 4 gangen vlees/vis en is echt genieten.

We adviseren om deze tour niet te doen met kinderen jonger dan 6 jr., maar wil je deze tour toch met kleine kinderen doen dan is dat in overleg mogelijk.
Voor beide tours geldt:

Wat ga je zien?

 • Vertrek vanaf een historisch ‘kunuku huisje’
 • Een stop bij Boka Patrick aan de noordkust
 • Heerlijk opfrissen bij de natural jacuzzi Suplado
 • Kijk uit over Curacao vanaf Uitzichtpunt Wacawa
 • Een bezoekje aan Landhuis Ascencion

Bon Dia Sunrise Tour

 • Vertrek 08:30, eindtijd 13:15
 • Laatste stop bij privéstrand Hundu
 • Eindigend met lunch bij Kunuku huisje
 • Op maandag en vrijdag

Tarief: € 62 p.p.
kinderen t/m 11 jr. 50% korting

Sunset Tour

 • Vertrek 13:30, eindtijd 19:00
 • Laatste stop op landgoed San Juan
 • Eindigend met BBQ op het strand
 • Op maandag en vrijdag

Tarief: € 99 p.p.
kinderen t/m 11 jr. 50% korting

Voor wie?

Deze ATV Tour is ideaal voor als je op zoek bent naar een tour om het ruige Curacao te ontdekken, maar je hebt niet de behoefte om zelf te rijden. Het hoeft allemaal niet op topsnelheid en je wilt vooral puur genieten van de mooie Curacaose natuur en de informatie van de gids horen, zonder blubber om je oren.

Beste service, beste prijs
Reserveer met alleen een aanbetaling
Veilig en makkelijk betalen met o.a. iDEAL

5 reviews op “ATV Safari Tour”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

4.9 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
In verhouding tot de prijs ;
medewerker(s) ;
 1. Joyce
  2 maart 2024 at 11:09

  Wij hebben echt een top dag gehad! Veel mooie plekken gezien en Rolf was ook echt super! Hij heeft echt rekening gehouden met onze wensen en wat we graag wilde zien. En hij heeft ook echt heel goed geholpen bij Jeroen (handicap)

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 2. Sandra & Wietske
  11 februari 2024 at 10:03

  Maandag 5-2-2024. We zijn aangekomen bij kas di kunuku, wat een prachtige plek, genoten van een heerlijk ontbijt waarover gastvrouw Sharalin veel te vertellen heeft, zo ook over het culturele erfgoed. De tour met de buggy was erg leuk en leerzaam. Arie-Jan weet veel over het eiland. Hij verteld het zo leuk en met veel passie.We kwamen op plaatsen waar je zelf nooit zou komen. Hele gezellige ochtend gehad, erg veel gelachen ook. Als afsluiter hadden we een lunch.
  ECHT EEN AANRADER !!!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 3. Sharon
  7 februari 2024 at 14:52

  Het was een fantastische tour! Prachtige dingen kunnen zien die je niet snel zou gaan zien. Ik voelde me gelijk erg op me gemak en Arie-Jan wist heel veel te vertellen met passie voor het eiland! Zeker een aanrader en ik kom terug met mijn gezin.
  Dankjewel Arie-Jan .

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 4. Carola
  6 februari 2024 at 18:49

  Hele geslaagde tour gehad. Arie-Jan weet heel veel over het eiland, cultuur en omgeving. We kwamen op plaatsen waar je zelf nooit zou komen. Even afkoelen op Playa Hunda waar je heel goed kunt snorkelen. Mooi (levend!) koraal gezien. Hele gezellige ochtend gehad met afsluitende lunch in monumentaal Kunuku huisje.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 5. Joline
  6 februari 2024 at 14:05

  We hebben een hele gave dag gehad met dingen die je normaal niet ziet. Wel te veel informatie en jammer dat de bbq niet op het strand was, maar het strandje hunda maakte alles goed en had iets langer gemogen.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *