Banda Abou Tour met Gator op Curacao

ATV Sunrise Safari

 • Vertrek vanaf Wacao (Barber)
 • Gemoedelijke tour door ruige natuur
 • Elke vrijdag, incl. lunch
 • Start 08:30, tour van 4,5 uur

 • Kleinschalig & informatief
 • Ervaren & gezellige gidsen
 • Kinderen t/m 11 jr. 50% korting
 • Cultureel erfgoed, natuur & strand!
Zie Curacao ontwaken met deze schitterende Sunrise Safari. Een superleuke en informatieve tour door de natuur van Curacao, over paden waar de gemiddelde huurauto niet kan komen. Ga dan mee met de ATV Sunrise Safari!

ATV Sunrise Safari: gemoedelijk & informatief

Bij deze All Terrain Vehicle Sunrise Safari zit je comfortabel achterop bij een stoere, maar toch ook schattige, buggy (type Gator). Zittend kun je over de cabine kijken en heb je een schitterend 360 graden uitzicht. Chauffeurs Rolf en Arie-Jan rijden je professioneel over de ruige paden en onontdekte zandweggetjes. Het leuke van deze tour is dat je aan de ene kant stoer (maar rustig) door de blubber en het stof rijdt, maar aan de andere kant is het een gemoedelijke en informatieve tour waarbij je allerlei leuke feitjes over Curaçao te horen krijgt.

Sunrise Safari
Elke vrijdag, 08:30-13:15

Toegankelijke tour
Max. 10 deelnemers
Eindigend met lunch

Handig op te weten:
Standaard wordt geen transfer aangeboden, maar als je geen eigen vervoer hebt is er misschien iets te regelen

Banda Abou Tours Curacao | ATV Tour

Tarief

 • 12 jr. of ouder: € 62 p.p.
 • Kinderen t/m 11 jr.: 50% korting
 • Advies: deze tour is minder geschikt voor kinderen jonger dan 6 jr.

Bij reservering een aanbetaling van € 8 p.p. Bij het inchecken betaal je het restant, dat kan alleen cash.

Vervoer

Bij de Sunrise Safari wordt standaard geen transfer aangeboden. Je wordt geacht met eigen vervoer naar Wacao (boven Barber, ong. half uur rijden vanaf Willemstad) te komen. Heb je geen eigen vervoer, dan is in overleg mogelijk wel iets te regelen.

Hoe ziet de Sunrise Safari tour er uit?

Deze ATV Sunrise Safari Tour wordt gereden door ‘het platteland’ van Curaçao (Banda Abou genoemd), met o.a. de ruige natuur aan de noordkant van het eiland. Regelmatig over een pad waar je met je eigen huurautootje beter niet kunt komen. Maar geen probleem voor de ATV buggy, jij zit ‘hoog & droog’ achterop. Rolf en Arie-Jan rijden rustig dus je zit niet heel de tijd te schudden en de modder vliegt niet om je oren. Trek wel “safari-waardige” kleding aan (geen wit!), want zeker in droge tijden kan het wel een beetje stoffig worden.

Wat ga je zien?

 • Vertrek vanaf een historisch ‘kunuku huisje’
 • Een stop bij Boka Patrick aan de noordkust
 • Heerlijk opfrissen bij de natural jacuzzi Suplado
 • Kijk uit over Curacao vanaf Uitzichtpunt Wacawa
 • Een bezoekje aan Landhuis Ascencion

Eindigen met lunch

Nadat je onderweg al genoten hebt van de prachtige natuur die Curacao te bieden heeft, aan het einde van de tour ga je nog genieten van een lekkere (lichte) lunch.

Voor wie?

Deze ATV Tour is ideaal voor als je op zoek bent naar een tour om het ruige Curacao te ontdekken, maar je hebt niet de behoefte om zelf te rijden. Het hoeft allemaal niet op topsnelheid en je wilt vooral puur genieten van de mooie Curacaose natuur en de informatie van de gids horen, zonder blubber om je oren.
We adviseren om deze tour niet te doen met kinderen jonger dan 6 jr., maar wil je deze tour toch met kleine kinderen doen dan is dat in overleg mogelijk.

Beste service, beste prijs
Reserveer met alleen een aanbetaling
Veilig en makkelijk betalen met iDEAL
ATV Safari Tour kunuku huisje
Sunrise Safari Curacao
Sunrise Safari ATV Curacao noordkust

ATV Sunrise Safari

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Er kunnen totaal max. 10 personen mee.

9 reviews op “ATV Sunrise Safari”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

4.9 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
In verhouding tot de prijs ;
medewerker(s) ;
 1. Puck Schindeler
  12 juli 2024 at 14:43

  In één woord: GEWELDIG! Arie-Jan vertelde vol passie en enthousiasme interessante dingen over Curaçao. We hebben mooie dingen gezien die je anders niet zou zien. De sfeer was gezellig en de tijd vloog voorbij. Kortom: zeker een aanrader!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 2. Familie Vogel
  28 juni 2024 at 22:00

  Wat een leuke tour en Arie Jan wat kan je heerlijk vertellen over de geschiedenis van Curaçao. Zeker een aanrader. Ongedwongen sfeer, overal tijd voor, heerlijk gezwommen en gezellige lunch met elkaar. En natuurlijk niet onbelangrijk je ziet echt even een hele andere kant van Curaçao .

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 3. Simone en Inge
  31 mei 2024 at 23:46

  Wij hebben een super dag gehad met Arie Jan. Hij kan heel leuk vertellen en weet heel veel.Waren maar met z’n 2en, wat helemaal super was.
  Arie Jan nogmaals bedankt voor deze ervaring.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 4. Maaike en Wessel
  13 mei 2024 at 18:33

  Super leuke dag gehad met Arie-Jan! We kregen dingen te zien en horen die we normaal niet zouden meekrijgen. Arie-Jan wist veel te vertellen over de plekken die we hebben gezien. Wij voelden ons erg op ons gemak en welkom. Kortom, een top ervaring die je vakantie naar Curaçao compleet maakt!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 5. Joyce
  2 maart 2024 at 11:09

  Wij hebben echt een top dag gehad! Veel mooie plekken gezien en Rolf was ook echt super! Hij heeft echt rekening gehouden met onze wensen en wat we graag wilde zien. En hij heeft ook echt heel goed geholpen bij Jeroen (handicap)

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 6. Sandra & Wietske
  11 februari 2024 at 10:03

  Maandag 5-2-2024. We zijn aangekomen bij kas di kunuku, wat een prachtige plek, genoten van een heerlijk ontbijt waarover gastvrouw Sharalin veel te vertellen heeft, zo ook over het culturele erfgoed. De tour met de buggy was erg leuk en leerzaam. Arie-Jan weet veel over het eiland. Hij verteld het zo leuk en met veel passie.We kwamen op plaatsen waar je zelf nooit zou komen. Hele gezellige ochtend gehad, erg veel gelachen ook. Als afsluiter hadden we een lunch.
  ECHT EEN AANRADER !!!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 7. Sharon
  7 februari 2024 at 14:52

  Het was een fantastische tour! Prachtige dingen kunnen zien die je niet snel zou gaan zien. Ik voelde me gelijk erg op me gemak en Arie-Jan wist heel veel te vertellen met passie voor het eiland! Zeker een aanrader en ik kom terug met mijn gezin.
  Dankjewel Arie-Jan .

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 8. Carola
  6 februari 2024 at 18:49

  Hele geslaagde tour gehad. Arie-Jan weet heel veel over het eiland, cultuur en omgeving. We kwamen op plaatsen waar je zelf nooit zou komen. Even afkoelen op Playa Hunda waar je heel goed kunt snorkelen. Mooi (levend!) koraal gezien. Hele gezellige ochtend gehad met afsluitende lunch in monumentaal Kunuku huisje.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;
 9. Joline
  6 februari 2024 at 14:05

  We hebben een hele gave dag gehad met dingen die je normaal niet ziet. Wel te veel informatie en jammer dat de bbq niet op het strand was, maar het strandje hunda maakte alles goed en had iets langer gemogen.

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *