Sinbad boottrip Curacao kindvriendelijk

Piraten Avontuur

Zoek je een leuke en gezellige boottocht waar ook kleine kinderen blij van worden? Ga dan mee met de trip ‘Pirate Adventure’ op piratenschip Sinbad: de meest kindvriendelijke boottocht van Curacao. Alles op de boot is ingericht vanuit de gedachte dat het vooral leuk en veilig moet zijn voor kleine kinderen. En je weet het: hebben je kinderen het leuk, dan heb jij het ook leuk!

Pirate Adventure met piratenschip Sinbad

In de Vissershaven, de thuisbasis van de Sinbad, valt de boot direct op door de piraat die hoog in het kraaienest alles in de gaten houdt. En dan moet je dagtocht nog beginnen! Met deze dagtocht ga je heerlijk genieten bij Fuikbaai. Uiteraard is de dagtocht all-inclusive!

Piratenboot
Elke woensdag
11:00 tot 15:00

Pirate Adventure met piratenschip

 • De leukste boot van Curacao voor heel het gezin
 • Opstappen bij Vissershaven (Spaanse Water)
 • All-Inclusive, met verse pizza lunch
 • Dagtocht naar Fuikbaai
 • Incl. drankjes, vanaf lunch ook bier & wijn
 • Incl. gebruik van kayak, glijbaan & slingertouw
 • Nu slechts een aanbetaling, de rest betaal je pas op de boot

De meest kindvriendelijke boottocht van Curacao!

Hoe ziet de Dagtocht Fuikbaai er uit?

Uiteraard wil je de dag niet gestresst beginnen met de kinderen, dus deze boottocht vertrekt pas om 11:00. Tijd genoeg om rustig op te staan en klaar te maken voor een leuke dag!
Met een gemoedelijke snelheid vaart piratenschip Sinbad over het Spaanse Water richting de ‘uitgang’ naar zee. Als het mogelijk is wordt het zeil gehesen en krijg je nóg meer dat ontspannende vakantiegevoel. Met een beetje geluk komen er nog wat dolfijnen om het schip gedag te zeggen, dus kijk goed om je heen.

Op zee wordt er langs de kustlijn koers gezet richting Fuikbaai. Een schitterende baai die alleen via het water bereikbaar is dus je zult er geen massa’s toeristen tegen komen. Na ongeveer een half uur varen komt de boot aan bij Fuikbaai en is het PLAYTIME! Op de boot is een glijbaan die je heerlijk in zee laat plonzen, een slingertouw voor de echte stoere mannen en een echte kayak waarmee je de baai kunt gaan verkennen. En omdat de boot vlak bij het strand voor anker gaat, kun je ook gewoon lekker het strand op om te zonnen of om de mooiste zandkastelen te maken. Er zijn schepjes, emmertjes, etc. op de boot die je kunt gebruiken, dus dat hoef je niet zelf mee te sjouwen.

Rond 12:30 worden er heerlijke verse bereide pizza’s aangeboden als lunch. Na lunch kun je nog meer genieten van alles wat de boot en Fuikbaai te bieden hebben. En is je kind een beetje te moe van al het spelen in de ochtend? Geen probleem: je kunt een heerlijk dutje doen in de hangmat op de boot.
Om 15:30 is het helaas al weer tijd om het anker te lichten en weer koers te zetten naar Spaanse Water, waar je ongeveer 16:00 aan zult komen in de Vissershaven waarmee de dagtocht ten einde is. De kinderen kunnen, moe maar ongetwijfeld voldaan, afscheid nemen van schipper Joe en Soraida en jullie zullen tevreden terug gaan naar jullie accommodatie.

Tarief & betaling

– Vanaf 13 jaar: € 84 p.p.
– Kinderen van 4 t/m 12 jaar: € 47 p.p.
– Kinderen t/m 3 jaar: gratis
Deze prijs is all-in, met drankjes, lunch en gebruik van speelgoed. Vanaf lunchtijd is bier en wijn aanwezig.

Bij reservering wordt een aanbetaling gevraagd van € 8 per kind en € 16 per volwassene. Het restant hoef je pas te betalen bij het inchecken op de boot.

Privétrip

Wil je dit leuke familieschip voor een privétrip huren? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een mail of een appje met wanneer, hoeveel personen, etc. en we gaan het regelen voor je.

De meest kindvriendelijke dagtocht van Curaçao, all-inclusive en vol waterpret voor jong & oud!

Waarom boeken via NaarCuracao.com?

Enige boot van Curacao met glijbaan aan boord

Bij reserveren alleen een aanbetaling, de rest op de boot

Je boekt direct bij de boot, geen opslag voor tussenhandel

Dagtocht met Hakuna Matata

Piratenboot Sinbad - Dagtocht Fuikbaai

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Nu alleen een aanbetaling van € 8 p.p.
Kinderen t/m 3 jaar oud mogen gratis mee, maar moeten wel vooraf worden aangemeld.

1 reviews op “Piraten Avontuur”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

4.8 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming/locatie ;
In verhouding tot de prijs ;
medewerker(s) ;
 1. Naomi
  3 juli 2023 at 13:02

  Wat was dat een geweldige dag met Joe en Soraida op de Sinbad! Ze zijn duidelijk dol op werken met kinderen en gaven onze meiden dan ook echt de dag van hun leven!
  Lekker gevaren over de Spaanse wateren en erna aangemeerd bij de Sint Barbara pier om daar lekker te zwemmen, pizza’s te eten (echt de lekkerste die we op hebben op Curaçao!), visjes te voeren, koekjes maken, liedjes zingen! Ook wij als ouders hadden daardoor een heerlijke dag gehad op het water! Het hoogtepunt voor dochter: van de glijbaan zo de Spaanse wateren in!
  Omdat je niet de zee op gaat is het ook goed te doen voor mensen die wat meer moeite hebben met zeeziekte.
  Dus niet twijfelen, doen!

  algehele ervaring ;
  bestemming/locatie ;
  In verhouding tot de prijs ;
  medewerker(s) ;

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *