klein curacao miss ann beachhouse 1600x900 1

Klein Curacao | Supreme Saturday

Klein Curacao met Miss Ann is al een top-ervaring voorzien van de nodige comfort & luxe, maar nu is het met Supreme Saturday helemaal genieten! De aller- allerbeste Klein Curacao trip, alleen op zaterdag mogelijk.

Klein Curacao Supreme Saturday

Dit wordt even even helemaal genieten. Sowieso al het vertrek dat niet zo vroeg is als de andere boten. Vertrek is pas om 09:30 dus het is een ‘Lazy Start’. Terugkomst is pas om 18:00, op de terugweg kun je nog een mooie Zonsondergang meepakken vanaf zee. Uiteraard heb je bij Supreme Saturday heel de dag je eigen strandbedje in de schaduw, kun je gebruik maken van het ruime beachhouse en is heel de dag incl. alle drankjes (ook alcoholisch) en heerlijk luxe BBQ-lunch. Supreme Saturday, super genieten!

Elke zaterdag

Incl. luxe BBQ-lunch en Open Bar (ook alcoholisch)
Lazy Start + Zonsondergang op zee
Beach-service: drankjes geserveerd op het strand

Handig om te weten: Supreme Saturday wordt uitgevoerd door Miss Ann. Zij varen doordeweeks met hun reguliere trip. Klik voor meer info.

Supreme Saturday | Klein Curacao

 • Uitgevoerd door Miss Ann
 • Comfortabel varen met groot motorjacht
 • Lazy Start + zonsondergang op zee
 • Eigen strandbed in de schaduw
 • Alleen op zaterdag
 • Luxe lunch
 • Incl. Open Bar (ook alcoholisch)

Tarief

Supreme Saturday kun je al meemaken voor € 135 p.p.; kinderen 4 t/m 11 jr. mogen al mee voor € 60 p.p. Bij reservering doe je slechts een aanbetaling van € 27 p.p. en het restant hoef je pas bij het inchecken te betalen (pinnen of cash in NAF of USD). Hiervoor krijg je:

 • Trip naar Klein Curaçao van 8,5 uur
 • Een uur vaartijd met comfortabel motorjacht
 • Heel de dag jouw eigen strandbedje in de schaduw
 • Gebruik van beachhouse met o.a. toilet en douche
 • Optionele extra’s: massage of duiklessen
 • Luxe BBQ-lunch (o.a. vlees, vis, salades)
 • Incl. Snorkelsafari, op zoek naar grote schildpadden
 • Heel de dag lekkere snacks & fruit
 • Alle drankjes gratis (ook alcoholisch vanaf 12:00)

Supreme Saturday: wat kun je verwachten

Je kunt rustig wakker worden en relaxed thuis ontbijten: je wordt vanaf 09:15 verwacht voor het inchecken bij Santa Barbara beach. Om 09:30 vertrekt de boot en al met een uur varen kom je aan bij Klein Curacao (de snelste vaartijd van alle grote boten). Bij aankomst zoek je eerst even een heerlijk plekje op waar jij heel de dag op jouw eigen strandbedje kan vertoeven, waarna je wordt uitgenodigd voor een korte info-sessie. Uiteraard wordt hierbij al een eerste snack uitgedeeld, dat hoort er wel bij op Supreme Saturday.
Tot 13:30 kun je het eilandje gaan verkennen, wat gaan zwemmen of snorkelen, een lekkere massage nemen of gewoon relaxen en even helemaal niets doen op je strandbedje in de schaduw: wat jij wilt! Om 13:30 staat er een heerlijke BBQ-lunch voor je klaar en kun je gaan genieten van kipsaté, ossenhaas saté, vis stoofpotje, mais, funchi, aardappelen, rijst, Griekse salade, stokbrood en fruit. Smullen maar!
Natuurlijk zijn ook de drankjes tiptop verzorgd. Heel de dag staat er koffie/thee/frisdrank/water/sapjes voor je klaar, vanaf 12:00 ook bier, wijn en mixdrankjes. Alles van deze Premium Open Bar is inclusief, dus geniet er lekker van.
Om 15:00 kun je aanhaken bij de Snorkelsafari: je gaat onder begeleiding van de crew op zoek naar de grote zeeschildpadden, die eigenlijk altijd wel even gedag komen zeggen. Superleuk om te doen, voor jong & oud.
Om 16:30 wordt het langzaam maar zeker tijd om je klaar te maken voor vertrek. Rond 17:00 zal de boot vertrekken, maar ook dat wordt nog een mooie ervaring: onder het genot van een lekker drankje vaar je de zonsondergang tegemoet. Mooier kun je deze dag niet afsluiten!

Extra’s

Wil je deze dag nog mooier maken dan het al is, dan kun je nog wat extra’s bijboeken. Een heerlijke massage of een schitterende duikervaring (voor beginners en gevorderden).

Massage

Wil je echt tiptop relaxen, verwen dan jezelf met een heerlijke massage. Een nek-, schouder- & rugmassage van 30 minuten. Je ligt boven in het beach house, dus keurig apart van de groep en niemand die je ziet. Je zult enorm genieten van deze service, waarvoor speciaal een professionele masseuse meekomt.
Het is ook mogelijk om dit als Couple Massage te boeken, waarbij je samen de heerlijke massage krijgt.
Tarief € 42 p.p. , waarvan € 2,50 aanbetaling bij reservering

Duiken

Lijkt het je leuk om te duiken, maar weet je niet helemaal zeker of het wel “jouw ding” is? Dan kun je dat leuk ontdekken met een introductieduik. Totaal duurt dit een kleine 2 uur, verdeeld in theorie en praktijk.
Heb je je duikbrevet al, dan kun je ook schitterend een 1-tank of 2-tank duik maken bij Klein Curaçao via Miss Ann.
Introductieduik € 94 p.p., waarvan € 9,50 aanbetaling bij reservering
1-tank duik € 80 p.p., waarvan € 8 aanbetaling bij reservering
2-tank duik € 112 p.p., waarvan € 11 aanbetaling bij reservering

Waarom via NaarCuracao.com?

Kosteloos wijzigen tot 24u van tevoren
Laagste prijs, beste service
4,8 sterren in Trustpilot

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *