Fuikdag 2024 | Hier is het feestje!

Fuikdag 2025

€ 275

Fuikdag 2025

  • Hét feest van het jaar op Curacao
  • Losse tickets of op privéboot
  • De beste feestboten
  • Betrouwbare partners
  • Je moet het meegemaakt hebben!
Fuikdag, een begrip bij veel jongeren die ooit wel eens begin januari op Curacao zijn geweest. Een mooi jaarlijks feest waar echt iedereen bij wil zijn. Jij kan er ook bij zijn.

FUIKDAG 2025, Zondag 5 januari

Hét feest van het jaar!
Iedereen wil hier bij zijn
Beperkt plek beschikbaar

Goed om te weten:
Fuikdag is echt elk jaar dik uitverkocht. Gok niet op Last Minute dumpprijzen want dan ga je het feest op zeker missen.

Fuikdag 2025

Tarief

De tickets voor Fuikdag 2025 worden vanaf september/oktober 2024 verkocht. Fuikdag 2025 is geen festival waarvoor je entreegeld moet betalen. Je betaalt voor een plek op een boot (of een privéboot) en je kunt naar Fuikdag. Ticketprijzen zijn nog niet bekend, maar ga uit van een richtprijs vanaf € 275 p.p. voor een volledig verzorgde trip incl. eten en drinken. Heb je interesse, stuur ons even snel een berichtje via WhatsApp en we nemen contact met je op zodra de ticketprijzen bekend zijn en de tickets verkocht kunnen worden.
N.B.: Elk jaar zijn er weer boten die hun gasten op het allerlaatste moment cancellen omdat ze bij een andere klant meer geld kunnen verdienen. Wij werken alleen met betrouwbare partners. Koop je via ons een ticket, dan ga je 100% zeker mee met die boot.

Hoe ziet Fuikdag 2025 er uit?

Fuikdag 2025 wordt sowieso weer een waanzinnig feestje. Ga er maar van uit dat alles wat kan drijven richting Fuik gaat deze dag: iedereen wil erbij zijn. Je zit op één van de allerbeste feestboten. Begin van de ochtend vertrekken de grotere boten richting Fuik (want: meer tijd nodig om voor anker te gaan op een goede plek), de kleinere boten vertrekken wat later (want: die kunnen dan kiezen waar ze goed bij de grote feestboten in de buurt liggen). Rond 13:00 is iedereen er wel en gaat het feest goed los. Spring met je floatie het water in en feest lekker mee. Net als op een festival met meerdere podia heb je ook bij Fuikbaai meerdere plekken waar een DJ ‘live’ staat te draaien. Dus je kunt zelf kiezen bij welk feestje jij wilt aansluiten.
Een beetje afhankelijk van wat voor ticket je hebt gekocht, maar óf je neemt zelf eten & drinken mee, óf het wordt door de boot aangeboden (of een combi daarvan). Ter plekke zijn geen bars of foodtrucks om iets te kopen. Dat scheelt ook weer, hoef je geen geld mee te nemen.
Doorgaans stipt 17:00 stopt de muziek en gaan de boten weer terug.

Waarom via NaarCuracao.com?

Beste klantenservice

Makkelijk contact via Whatsapp

Trustpilot 4,8 sterren