Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top
NaarCuracao.com / TUI Ticket Sale

Het is weer TUI Ticket Sale!

TUI vliegtickets naar Curacao Dreamliner Boeing 787-8
TUI is één van de marktleiders voor je vliegticket naar Curaçao. Vrijwel dagelijks vertrekt er een moderne Boeing 787 Dreamliner van Amsterdam naar Willemstad. En het mooie is: vaak zijn de TUI vliegtickets naar Curaçao in de aanbieding, maar twee keer per jaar is het echt feest met de TUI Ticket Sale. En dat is nu! Een ticket naar Curaçao al vanaf 429,-!

Andere voordelige bestemmingen met TUI Ticket Sale

Uiteraard heeft TUI niet alleen goedkope vliegtickets naar Curaçao tijdens de TUI Ticket Sale. Hier enkele andere bestemmingen die extra voordelig te boeken zijn:

Wat krijg je voor die prijs?

Omdat het soms wat onduidelijk is welke tarieven of services wel of niet in de prijs zijn meegenomen, hier een overzicht van mogelijke extra kosten:

 • Met deze prijs mag je alleen handbagage meenemen. Wil je ook een koffer meenemen (ja, meestal wel…) dan moet je bijbetalen. Voor verre bestemmingen (zoals Curaçao) betaal je vanaf € 20,- voor 20kg als je in Economy zit. Klik hier voor alle tarieven bij ruimbagage.
 • Je uitgebreide Persoonlijke Entertainment Programma (= je eigen tv aan boord) is alleen inbegrepen bij de verre vluchten. Vlieg je naar Curaçao dan krijg je dit erbij. Vlieg je binnen Europa (incl. Middellandse Zee bestemmingen) dan krijg je alleen een standaard Entertainment Programma (identiek voor iedereen). Wil je op deze vluchten toch ook een Persoonlijk Entertainment Programma, dan moet je dit vooraf online bij TUI reserveren (€ 7,50 enkele reis). Regel je dit tijdens je vlucht in het vliegtuig dan betaal je 10,-.
  > Meer over TUI’s Entertainment Programma
 • De catering aan boord is beperkt. Reken op één maaltijd (lunch) voor de heenvlucht en diner plus ontbijt voor de terugvlucht. Ook krijg je nog een snack en frisdrank naar keuze (wijn of bier is bijbetalen) en er zal nog één of twee keer een glaasje water of sap worden uitgedeeld en that’s it. Wil je tussendoor wat snacken dan zul je dit kunnen kopen. Dat is ten eerste vrij prijzig, en ten tweede is er een beperkte voorraad aan boord. => Neem dus gewoon zelf voldoende snacks mee voor onderweg!
  > Meer over catering aan boord bij TUI
 • Je hebt voor deze prijs geen stoelkeuze. Dit is te reserveren van € 5,- extra per enkele reis. Wil je een stoelreservering maken bij TUI, doe dit dan op tijd! De stoelen met extra beenruimte zijn beperkt en gewild!
  > Meer over stoelreserveringen bij TUI
 • Deze prijs is nog exclusief boekingskosten van 15,- per boeking (20,- bij een pakketreis incl. accommodatie) en 2,50 Calamiteitenfonds per ticket.

Liever alle service aan boord inclusief in je ticketprijs? Check dan eens de beschikbaarheid bij KLM.
Disclaimer: Prijzen van TUI vliegtickets kunnen snel wijzigen, o.a. omdat de voordeligste tickets het snelst uitverkocht zijn. NaarCuracao.com is niet aansprakelijk als een hierboven vermelde prijs niet meer boekbaar is.