Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Catamaran Snorkeltour 3-in-1

€ 106 per persoon
snorkeltour catamaran koraal
Dit is echt een hele leuke tour! Je ziet wat van Curacao, én je maakt 3 snorkelstops waarbj je koraal en scheepswrakken gaat zien. En dan allemaal varend met één van de grootste catamarans van Curacao. Wij zijn enthousiast!
Elke vrijdag; 10:00 tot 15:00
Snorkeltour langs zuidkust

Catamaran & Snorkelen

Vertrek vanaf Mambo Beach

Catamaran & Snorkelen

Inclusief lunch & Open Bar

Catamaran & Snorkelen

Leukste tour van 2022!

Catamaran & Snorkelen

Catamaran & Snorkelen

Nu alleen aanbetaling, de rest betaal je pas kort van tevoren!
Reserveer 3-in-1 Snorkeltour

Hoe ziet de 3-in-1 Snorkeltour er uit

Een heerlijk relaxte trip voor de boeg met de 3-in-1 snorkeltour, maar wat houdt die “3-in-1” eigenlijk in? Je maakt 3 snorkelstops, en dat zijn niet de minste!
Nadat de boot om 10:00 vertrekt vanaf MOOD Beach (bij Mambo Beach) is het nog geen 10 minuten varen naar de eerste Stop:

Stop 1- zeilboot & vissen

Een heel mooi begin van deze tour: Al vrij snel na vertrek vanuit de haven kom je al aan bij de eerste snorkelstop. Hier zul je een bij een wrak van een zeilboot gaan snorkelen waar ook altijd veel kleurrijke vis te zien zal zijn.

Stop 2- Tugboat

Al na ongeveer 5 minuten varen ben je al bij Stop 2, Tugboat. Een leuke, en daardoor vrij bekende, snorkelplek op Curacao. Een gezonken sleepboot die op zo’n 7 mtr. diepte ligt en waar volop vis en koraal te bewonderen is. De begeleider zal ook wat brood meenemen om de vissen te voeren, waardoor je ook echt even in een wolk van vissen kan verdwijnen. Leuk voor jong & oud!
Hier blijf je ongeveer een half uur voordat de boot doorvaart naar Stop 3.

Stop 3- Caracasbaai

Vanaf Tugboat is het een paar minuten varen en je bent al bij Stop 3, Caracasbaai. Een heerlijke baai waar je even lekker kunt relaxen in het water of op de boot. Ondertussen zal de crew een heerlijke lunch klaarmaken. Saté op de BBQ, salades, kroepoek en pindasaus: smullen!
Ook na de lunch heb je nog voldoende tijd om even lekker te zwemmen of languit te luieren in de netten van de boot, met op de achtergrond een relaxed muziekje. Top!

Spaanse Water

Na al dat gesnorkel wil je ook nog wel wat zien van de mooie Curaçaose kustlijn. Daarvoor vaart de boot een rondje door het Spaanse Water, zodat je de natuur en mooiste huizen van Curaçao kunt bewonderen. Daarna over zee terug naar MOOD. Als het een beetje meezit (meestal wel) waait er een lekker windje, en zal de crew nog even de zeilen hijsen. Een mooie afsluiter van een heerlijke tour!

Catering

Deze 3-in-1 Snorkeltour met de Black & White catamaran wordt All-Inclusive aangeboden. En dat is niet zomaar een drankje en een hapje: je krijgt een heerlijke lunch (o.a. saté van de BBQ) en heel de dag alle drankjes gratis. Vanaf lunch gaar de Premium Open Bar open met alcoholische drankjes van internationale A-merken.

Tarief

Je kunt al mee met deze schitterende ervaring voor € 106 p.p.; kinderen 4 t/m 12 jr. kunnen al opstappen voor € 91 p.p. en kinderen t/m 3 jr. mogen gratis mee.
Bij reservering slechts een aanbetaling van € 21 p.p. (kinderen 4-12 jr. € 18 p.p.); het restant betaal je kort van tevoren online.

Waarom met NaarCuracao.com

Bij reservering alleen een aanbetaling.; de rest 24u voor vertrek
Laagste prijs; geen opslag tussenhandel
Met digitale voucher stap je zo aan boord

Snel & eenvoudig reserveren:

 • Vertrekpunt
  Mood Beach (Mambo Boulevard)
 • Starttijd
  10:00
 • Eindtijd
  15:00
 • Kledingadvies
  zwemkleding
 • Inclusief
  Catamaran Snorkeltour 3-in-1
  leuk voor kinderen
  drankjes (alcoholisch)
  drankjes (non-alcohol)
  vrijdag
  all-Inclusive
  lunch
  snorkel-attributen
 • Exclusief
  snacks
  hotel pick-up (optioneel)
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  zaterdag
  zondag
  ontbijt

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

9.0
Fantastisch
10.0
algehele ervaring
8.0
bestemming
10.0
catering/verzorging
8.0
In verhouding tot de prijs

Comments:

 • Ella
  25 oktober 2020 at 13:34

  Super leuk enthousiast team staat je op te wachten. Na een korte uitleg de zee op. Met dolfijnen gezwommen. Komen letterlijk rakelings langs je heen. Als je camera bij je hebt stuurt een trainer een dolfijn naar je toe. Kunstjes voor onze neus gedaan. Onbeschrijflijke ervaring. Verder heerlijk gesnorkeld. Gezonken boot, zeepaardje en veel vissen gezien. Eten was voortreffelijk! Dank aan Roy. Een leuke trip. Wij hebben er geen spijt van gehad!

  algehele ervaring
  bestemming
  catering/verzorging
  In verhouding tot de prijs

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.