3in1 snorkeltour: Catamaran & Dolfijnen

Snorkeltour 3-in-1: Catamaran & Dolfijnen

Dit is echt een hele leuke tour! Je ziet wat van Curacao én je maakt 3 snorkelstops: koraal en scheepswrakken bekijken en ook een meet & greet met dolfijnen! En dat allemaal varend met één van de grootste catamarans van Curacao.

Elke vrijdag; 10:00 tot 15:00

Snorkeltour langs zuidkust

Vertrek vanaf Mambo Beach

Dolfijnen meet & greet

Handig om te weten: Door NaarCuracao uitgeroepen als Leukste boottrip van 2022!

Hoe ziet de 3-in-1 Snorkeltour er uit

Wij vinden dit echt de allerleukste boottrip die je kunt maken op dit moment. Je verveelt je geen moment, ziet van alles, heerlijke catering én als ¨kers op de taart¨ op open zee een Meet & Greet met dolfijnen!

dolfijnen catamaran snorkeltour

Stop 1- dolfijnen meet & greet

Een mooi begin van deze tour: Al snel na vertrek kom je aan bij de eerste snorkelstop. En wat voor één: een leuke Meet & Greet met 2 dolfijnen! De dolfijnen komen op armlengte afstand (of nog dichterbij) en paar keer vlakbij bij je langs zwemmen. Ook zullen de dolfijnen (op iets meer afstand) nog wat mooie kunstjes vertonen en enorme sprongen uit het water maken. Dit is echt superleuk om mee te maken en alleen dit al maakt dit een hele mooie boottocht.

Catamaran & Dolfijnen

Tugboat snorkeltour catamaran

Stop 2- Tugboat

Al na ongeveer 5 minuten varen ben je al bij Stop 2, Tugboat. Een leuke, en daardoor vrij bekende, snorkelplek op Curacao. Een gezonken sleepboot die op zo’n 7 mtr. diepte ligt en waar volop vis en koraal te bewonderen is. De begeleider zal ook wat brood meenemen om de vissen te voeren, waardoor je ook echt even in een wolk van vissen kan verdwijnen. Leuk voor jong & oud! Je blijft hier ongeveer een half uur voordat de catamaran verder gaat.

Catamaran & Dolfijnen

catamaran snorkeltour lunch bbq

Stop 3- Caracasbaai

Vanaf Tugboat is het een paar minuten varen en je bent al bij Stop 3, Caracasbaai. Een heerlijke baai waar je even lekker kunt relaxen in het water of op de boot. Ondertussen zal de crew een heerlijke lunch klaarmaken. Saté op de BBQ, salades, kroepoek en pindasaus: smullen!
Ook na de lunch heb je nog voldoende tijd om even lekker te zwemmen of languit te luieren in de netten van de boot, met op de achtergrond een relaxed muziekje. Top!

Catamaran & Dolfijnen

Spaanse Water

Na al dat gesnorkel wil je ook nog wel wat zien van de mooie Curaçaose kustlijn. Daarvoor vaart de boot een rondje door het Spaanse Water, zodat je de natuur en mooiste huizen van Curaçao kunt bewonderen. Daarna over zee terug naar MOOD. Als het een beetje meezit (meestal wel) waait er een lekker windje en zal de crew nog even de zeilen hijsen. Een mooie afsluiter van een heerlijke tour!

Tarief

Je kunt al mee met deze schitterende ervaring voor € 103 p.p.; kinderen 4 t/m 12 jr. kunnen al opstappen voor € 86 p.p. en kinderen t/m 3 jr. mogen gratis mee. Bij reservering slechts een aanbetaling van € 20 p.p.

Waarom met NaarCuracao.com?

Bij reservering alleen een aanbetaling

Laagste prijs; geen opslag tussenhandel

Met digitale voucher stap je zo aan boord

Catamaran & Dolfijnen

1 review op “Snorkeltour 3-in-1: Catamaran & Dolfijnen”

Dit vinden anderen

Zie hier hoe deze excursie door anderen beoordeeld wordt. Heb jij de excursie ook gedaan, dan hopen we dat je een review wilt achterlaten. Geef je geen 5 sterren? Dat mag uiteraard, maar geef dan aan op welk vlak we kunnen verbeteren. Weet je geen verbeterpunten, dan zijn we blij met je 5 sterren-beoordeling.

4.5 / 5
sterren
algehele ervaring ;
bestemming ;
catering/verzorging ;
In verhouding tot de prijs ;
 1. Ella
  25 oktober 2020 at 13:34

  Super leuk enthousiast team staat je op te wachten. Na een korte uitleg de zee op. Met dolfijnen gezwommen. Komen letterlijk rakelings langs je heen. Als je camera bij je hebt stuurt een trainer een dolfijn naar je toe. Kunstjes voor onze neus gedaan. Onbeschrijflijke ervaring. Verder heerlijk gesnorkeld. Gezonken boot, zeepaardje en veel vissen gezien. Eten was voortreffelijk! Dank aan Roy. Een leuke trip. Wij hebben er geen spijt van gehad!

  algehele ervaring ;
  bestemming ;
  catering/verzorging ;
  In verhouding tot de prijs ;

Geef een antwoord

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *