Pasen Curacao Cabana Easter 2024

Pasen op Curacao (2024)

Zondag 31 maart is het al weer Pasen. Uiteraard wordt dat ook op Curacao gevierd, we geven je de tips.

Pasen Curacao 2024

Voor je het weet staat eind maart het Paasweekend alweer voor de deur. En wat is er nou lekkerder als je met Pasen op Curaçao zit?! Je hoeft zelfs minder dagen vrij te nemen van werk als je rond deze tijd op vakantie gaat. Je kunt met Pasen op diverse plekken genieten van een heerlijk ontbijt of een uitgebreide brunch. Voor de kids is er ook genoeg te beleven. Wij hebben een aantal plekken voor je op een rijtje gezet.

Seú Oogstfeest optocht

Wil je graag wat leren over de lokale cultuur op Curaçao? Op Paasmaandag, oftewel 2 e Paasdag, vindt op Curaçao ieder jaar de Seú Oogstfeestparade plaats. Dit culturele feest wordt al sinds 1976 gevierd. Seú is op Curaçao een viering van de dankbaarheid voor het resultaat van hard werken, maar ook wordt er teruggedacht aan de harde tijden die mensen hadden tijdens de slavernij. Tijdens de optocht trekken de Curaçaoënaars, jong en oud, traditionele folklorekostuums aan en dansen ze over de straat. De parade start bij Tesoro Plaza op de Franklin D. Rooseveltweg en eindigt bij het Aquaelectra gebouw vlak bij het Mangrove Beach Resort van Corendon in Mundu Nobo.

Curacao Seu route optocht Pasen 2024

Brunch & Paaseieren zoeken

Bij meerdere restaurants en beachbars kun je en heerlijke Paasbrunch doen, waarbij de kinderen die willen spannend op zoek kunnen naar de verstopte eieren.

Cafelito (Saliña)

Bij Cafelito kun je uitgebreid lunchen op 1 e paasdag, zondag 31 maart. Er is een speciale Paasbrunch in elkaar gezet inclusief mimosa’s. Voor 2 personen betaal je Naf 97.50. Ben je fan van de normale menukaart? Het is ook mogelijk om gerechten van de kaart te bestellen. Voor de kinderen is er een opblaaskasteel met water en om 12.00 uur kunnen de kinderen eieren zoeken. Je kunt zelfs een gratis brunch winnen als je het gouden ei vindt. Ze zijn tussen 09.00 en 15.00 geopend en je kunt tot 13.00 uur reserveren. Reserveer een tafel via +5999 843 9333.

Curacao Pasen 2024 Cafelito

De Heeren @ Sea (Pietermaai)

Tijdens de Pasen wil je lekker kunnen brunchen, met mooi weer en het liefst met uitzicht op zee. Dat kan bij de Heeren @ Sea. Je kunt hier heerlijk aan zee plaatsnemen met je voeten in het zand of als je niet van zand houdt in het restaurant. Dit jaar staat er een Easter Platter op het menu inclusief 2 glazen verse sinaasappelsap en onbeperkt koffie of thee. Op dit plateau vind je een mix van zoete en hartige broodjes, smoothies, yoghurts en wraps. Heerlijk. Je kunt al vanaf 2 personen een Easter Platter bestellen voor maar Naf. 55 per persoon. Op Eerste én Tweede Paasdag kun je tussen 08.00 en 12.00 uur brunchen bij de Heeren @ Sea.

Heeren @ Sea Curacao Pasen Easter Platter

Cabana, Mood en Wet & Wild (Mambo Beach)

Ook bij Mambo Beach kun je je met Pasen goed vermaken. Zin in een feestje? Dan kun je op 1 e paasdag ’s avonds bij Wet & Wild een dansje wagen. Overdag organiseren ze, op zondag 31 maart, bij Cabana een familie dag met een springkussen, suikerspinmachine en eieren zoeken en versieren. En misschien komt zelfs de paashaas nog langs…
Op maandag 1 april hebben ze bij Mood een BrunchUp, een 4-gangenmenu voor Naf 155 per persoon met entertainment, DJ en live band. Deze duurt van 12.30 uur tot ongeveer 18.30 uur.

Cabana Pasen 2024 Curacao

Kome (Pietermaai)

Voor het eerst in de geschiedenis van Kome, openen ze voor het Paasweekend op zondag de deuren. En hoe. Kome serveert een heerlijke brunch met 3 gangen. De eerste ronde staat in het teken van antipasti, daarna komen Kome’s favorieten en als kers op de taart kun je iets zoets uitkiezen uit de bakeshop. Je kunt op Eerste Paasdag om 10.00 of om 14.00 uur reserveren voor Naf 90 per persoon. Wil je volledig uitpakken? Dan kun je naast de brunch kiezen voor bottomless Mimoma’s voor Naf 49,95.

Pasen brunch Kome Curacao 2024

Of het nou een brunch is, paaseieren zoeken of genieten van de lokale cultuur. Eén ding is zeker. Met Pasen kom je op Curaçao niks te kort. Of je nou met kinderen bent, met familie of met je partner. Je kunt op heel veel plekken uitgebreid eten en daarna uitbuiken in de zon. Laat je ons ook weten hoe jij Pasen op Curaçao hebt doorgebracht?

Pasen Curacao 2024

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *