TUI vliegtickets


TUI vliegtickets naar Curacao Dreamliner Boeing 787-8
TUI is de grootste aanbieder van vakanties naar Curaçao. Maar TUI is ook één van de marktleiders voor alleen je vliegticket naar Curaçao. Vrijwel dagelijks vertrekt er een moderne Boeing 787 Dreamliner van Amsterdam naar Willemstad. En het mooie is: vaak zijn de TUI vliegtickets naar Curaçao in de aanbieding!

vliegticket Curaçao vanaf 449,-

Doorgaans kost een vliegticket naar Curaçao minimaal 600,- en in het hoogseizoen (zomervakantie + kerstperiode) gaat het al snel richting de € 1.000,- of meer. Nú een mooie aanbieding:
Vliegtickets Curaçao vanaf 449,- voor een retour.
Even de details van de TUI Ticket Sale op een rijtje:

 • Nu boeken voor vertrek t/m maart 2018 (excl. hoogseizoen, bv. rond kerst)
 • Prijzen incl. luchthavenbelasting en brandstoftoeslag, excl. overige toeslagen
 • Op heen- en/of terugweg mogelijk een korte tussenstop op Aruba, Bonaire of St. Maarten
 • Vliegen met de Dreamliner; het modernste toestel van alle Nederlandse vliegmaatschappijen
 • 7 dagen per week heen- en terugvlucht mogelijk

> TUI vliegtickets Curaçao


Andere goedkope bestemmingen met TUI

Uiteraard heeft TUI niet alleen goedkope vliegtickets naar Curaçao. Hier enkele andere bestemmingen die extra voordelig te boeken zijn:

> Faro of Malaga: retour v.a. 79,-

> Dubai of Kaapverdië: retour v.a. 249,-

> Orlando of Miami: retour v.a. 399,-

> Mexico, Cuba, Dakar, Aruba, Bonaire of St. Maarten: retour v.a. 449,-

> Suriname: retour v.a. 579,-

Wat krijg je voor die prijs?

Omdat het soms wat onduidelijk is welke tarieven of services wel of niet in de prijs zijn meegenomen, hier een overzicht van mogelijke extra kosten:

 • Met deze prijs mag je alleen handbagage meenemen. Wil je ook een koffer meenemen (ja, meestal wel…) dan moet je bijbetalen. Zie hier de tarieven voor ruimbagage bij TUI naar Curaçao:
  TUI ruimbagage Curaçao kosten

  Tarieven ruimbagage Curaçao bij TUI per 1 november 2016

 • Je Persoonlijke Entertainment Programma (= je eigen tv aan boord) is nog niet inbegrepen, tenzij je Star Class of Premium vliegt. Reserveer je dit vooraf online dan kost het 7,50 (enkele reis). Regel je dit tijdens je vlucht in het vliegtuig dan betaal je 10,-.
  > Meer over Persoonlijke Entertainment Programma
 • De catering aan boord is beperkt. Reken op één maaltijd (lunch) voor de heenvlucht en diner plus ontbijt voor de terugvlucht. Je krijgt water of koffie/thee bij je eten (fris, wijn of bier is bijbetalen), en er zal nog één of twee keer een glaasje water of sap worden uitgedeeld en that’s it. Wil je tussendoor wat snacken dan zul je dit kunnen kopen. Dat is ten eerste vrij prijzig, en ten tweede is er een beperkte voorraad aan boord. => Neem dus gewoon zelf voldoende snacks mee voor onderweg!
  > Meer over catering aan boord bij TUI
 • Je hebt voor deze prijs geen stoelkeuze. Dit is te reserveren van € 5,- extra per enkele reis. Wil je een stoelreservering maken bij TUI, doe dit dan op tijd! De stoelen met extra beenruimte zijn beperkt en gewild!
  > Meer over stoelreserveringen bij TUI
 • Deze prijs is nog exclusief boekingskosten van 15,- per boeking (20,- bij een pakketreis incl. accommodatie) en 2,50 Calamiteitenfonds per ticket.

> TUI vliegtickets Curaçao


Liever alle service aan boord inclusief in je ticketprijs? Check dan eens de beschikbaarheid bij KLM.

Disclaimer: Prijzen van TUI vliegtickets kunnen snel wijzigen, o.a. omdat de goedkoopste tickets het snelst uitverkocht zijn. NaarCuracao.com is dan ook niet aansprakelijk als een hierboven vermelde prijs niet meer boekbaar is.

Geeft deze pagina de info die je zocht?

Wat vind je van deze pagina? Zou je het aantal sterren kunnen aanklikken dat jouw mening weergeeft? Als je nog opmerkingen of vragen hebt kun je onderaan deze pagina een reactie achter laten.

[shareaholic app=’share_buttons’ id=’5019195′]