glasbodem kano varen curacao 1600x900 1

Kano glasbodem | tour met gids

€ 56
Lekker relaxed peddelen in een kano én tegelijkertijd volop genieten van wat er in het water te zien is? Dat kan met de glasbodem kano’s! Elke kano is geschikt voor 2 personen, dus altijd gezellig. Maak een mooie tour en bekijk de vissen en het koraal in zee. Superleuk voor jong & oud.

Varen in een transparante kano

Ga mee op tour met de transparante kano. De gids neemt je mee op tour langs de kustlijn, naar de plekken waar volop van alles te zie is. De mooiste vissen, koraal, zelfs een gezonken bootje krijg je te zien. De tour is op zee, maar kort langs de kust dus vrijwel geen last van de golven. Je kunt relaxed peddelen, zowel heen als terug gaat alles op het gemak. Mede hierdoor is dit ook een hele leuke tour om met het gezin te doen. Elke kano is geschikt voor 2 personen.

Elke dag mogelijk, 5x per dag

Zeer toegankelijk, iedereen kan mee!
Tour met gids
Ontdek vis en koraal

Handig om te weten: Je mag er ook zonder gids op uit

Glasbodem kanovaren

  • Tour van een uur, met gids
  • 2-persoons kano’s
  • Tour door Caracasbaai
  • Ook huren zonder deelname aan de tour mogelijk

Tarief

Je betaalt een tarief per kano van € 56 voor een tour. Hier kun je met 1 of 2 personen in (zelfde tarief). Bij reservering een aanbetaling van € 11 p.p.; het restant betaal je pas bij het inchecken.

Hoe ziet de kano-tour er uit

Graag uiterlijk 10 minuten voor start van de tour aanwezig voor het inchecken. Vervolgens krijg je een kano toegewezen en kun je rustig het water in en in de kano stappen. Je krijgt wat uitleg en tips voor het kanoën en het besturen, maar eigenlijk spreekt het allemaal voor zich. Tijdens de tour wordt er regelmatig gestopt bij koraal waar je het leven in zee en het historische landschap van Caracasbaai kan bewonderen. Juist voor het koraal is de glasbodem kano ideaal, omdat je heel dichtbij kunt komen zonder het gevaar dat je per ongeluk het koraal aanraakt. Kijk uiteraard wel uit dat je het koraal niet beschadigd met je peddel. Er zal ook gestopt worden bij Fort Beekenburg, zodat je kunt genieten van het schitterende uitzicht en foto’s of video kunt maken.
Bij de kano krijgt ook elke deelnemer een zwemvest, en voor wie wil zijn er waterdichte zakjes voor je telefoon gratis beschikbaar, zodat je je telefoon mee kunt nemen om onderweg foto’s en video te maken. Indien gewenst zijn er voor kleine kinderen zwemvindertjes beschikbaar.

Waarom via NaarCuracao.com

Laagste prijs, beste service

Reserveer makkelijk, veilig en snel

Nu alleen aanbetaling, restant pas bij inchecken

Kano glasbodem tour

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ