Happy Hour Jan Thiel Curacao bar hopping tour

Bar Hopping – Saturday Night Fever

Overdag is op Curacao van alles te doen, maar ook in de avond kun je je goed vermaken op Curacao. En zeker op zaterdag! Ben je nog niet helemaal op de hoogte van waar je moet zijn of wil je gewoon een top-avond? Ga mee met de Saturday Night Fever tour!

Saturday Night Fever

Met de Saturday Night Fever tour heb je zonder twijfel een leuke avond. Een 5 uur durende tour (19:00 tot 00:00) waarbij je naar 3 verschillende locaties gaat. “Waar is dat feestje?” is voor jou na deze avond geen vraag meer, “hier is dat feestje!“. Uiteraard wordt je met de bus opgehaald en weer thuis gebracht, dus je hebt geen discussies over wie vanavond de BOB moet zijn. Proost! Of beter, op z’n Papiaments: Salú!

Elke zaterdag, 19:00 – 00:00

Bar hopping met 3 stops
Incl. een drankje bij elke stop
Cocktails in de bus

handig om te weten: inclusief ophalen en thuisbrengen*, dus geen BOB nodig.

Bar Hopping – Saturday Night Fever

  • 5 uur durende tour
  • 3 stops
  • incl. 3 drankjes
  • minimale leeftijd 18 jr.
  • incl. vervoer

Tarief

Je kunt mee met deze 5 uur durende bar hopping tour voor € 90 p.p., bij reservering alleen een aanbetaling van € 18 p.p.
Tarief is inclusief 3 drankjes (met of zonder alcohol) en inclusief transfer vanaf één van de grotere accommodaties in/om de stad. Deze bar hopping tour gaat door bij minimaal 8 deelnemers.
Voor deze tour geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

Hoe ziet Bar Hopping – Saturday Night Fever er uit?

1e stop: Jan Thiel beach

Happy Hour Zanzibar Jan Thiel - Curacao bar hopping tour

Nadat de bus iedereen heeft opgehaald rijden we snel naar de eerste stop, en gelijk al een hele mooie: Jan Thiel beach! We starten bij het grootste en meest bekende Happy Hour van Curacao. Live muziek, dj’s, het is gelijk al een feestje.
Je bent hier van 19:00 tot ongeveer 20:15

2e stop: Tap Maar In

bar hopping curacao Tap Maar In

Rond 20:30 zet de bus je af bij bar Tap Maar In, een iconische klassieke bar. Dit is één van de weinige locaties op Curacao waar je nog een heerlijk tap-biertje kunt krijgen, dus profiteer ervan. En uiteraard doe je mee met karaoke!
Je bent hier van 20:30 tot ongeveer 22:30

3e stop: Mambo Beach

Bar Hopping Tour Curacao - Mambo beach

Om 22:30 is het hoog tijd om verder te gaan naar de laatste stop: Mambo Beach. Madero Ocean Club is ’the place to be’ voor een ‘drankje & dansje’, dus geniet van het feestje op het strand onder de palmbomen!
Je bent hier van 22:45 tot ongeveer 23:45

Bij reservering alleen een aanbetaling
Laagste prijs, beste service
Wijzigen tot 24u van tevoren

Saturday Night Fever

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ