Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top
NaarCuracao.com / Curaçao App

Curacao App

Curacao App
In dit digitale tijdperk hoef je natuurlijk niet meer met een papieren reisgidsje op vakantie. Download simpel en snel de Curaçao App op je smartphone en je hebt altijd de meest actuele informatie over Curaçao bij je, en allerlei mooie kortingsacties!

Curaçao App: veel info!

De Curaçao App biedt enorm veel informatie, eigenlijk alles wat je als toerist nodig hebt. Het is zelfs zo compleet dat de Curaçao App ook veel gebruikt wordt door de bewoners van Curaçao. De Curaçao App is beschikbaar in het Nederlands, maar eventueel ook in het Engels, Duits en Spaans.

Wat vind je in de Curaçao App

Er staat heel veel in de Curaçao App, teveel om allemaal op te noemen. Een paar van de onderwerpen:

  • Introductie van het eiland
  • De toeristisch verplichte sightseeings
  • Info over taxi’s en huurauto’s
  • Locaties van restaurants, beachbars en nightclubs
  • Wisselkoers-info

En nog veel, veel meer!

De Curacao App vertelt je alles over Curacao!

Tips van locals

Nog iets leuks van deze app voor Curaçao zijn de tips die verschillende locals geven. Een bezoekje aan de pontjesbrug of een ochtend naar het Christoffelpark kunnen we zelf ook al snel bedenken als we een beetje wat leren over Curaçao, maar deze tips van locals laten je de mooie dingen van Curaçao zien die nog niet op veel toeristische lijstjes staan. Want welke nieuweling op Curaçao kent het ‘Directie Strandje’? Je leest het in de Curaçao App!

Ideale combinatie

Wil je je optimaal voorbereiden op een heerlijke vakantie op Curaçao, dan heb je hiermee de ideale combinatie te pakken: eerst thuis allerlei info inlezen over Curaçao hier op NaarCuracao.com, en zodra je geland bent op Hato Airport pak je de Curaçao App erbij. Beter kun je je niet voorbereiden!

Curaçao App: ook offline

Het mooie van de Curaçao App is dat je hem prima offline kunt gebruiken. Uiteraard wel eerst even online downloaden, maar daarna kun je rustig zonder je dure buitenlandse mobiele data aan te zetten met de Curaçao App op pad.

Voor iPhone en Android

De Curaçao App is beschikbaar voor iPhone en Android.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Curaçao App, check dan even de website van Curaçao App, waar je ook een web-versie van de app kunt bekijken.
De Curaçao App moet je hebben!

Prettige vakantie!