Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top
nicolas gras 562842 unsplash

Top 3 Strand Bars om de FIFA World Cup te kijken in Curaçao

Ja, ja, we weten het. Nederland doet niet mee. Dat maakt de hele FIFA World Cup dan wel minder leuk maar toch blijft het spannend om de deelnemende landen te zien strijden. Helemaal wanneer je op een tropisch eiland zit met Belgen, Fransen, Kroaten en Engelsen (die nog alles te winnen hebben – of te verliezen. Gelukkig hoeven voetbal fans en sportfanaten de FIFA wedstrijden niet te missen wanneer ze op vakantie zijn in Curaçao. Waar ga jij de (halve) finale kijken?

De volgende kwartfinales worden nog uitgezonden:

Dinsdag 10 juli om 14:00 uur lokale tijd: Frankrijk vs. Belgie
Woensdag 11 juli om 14:00 uur lokale tijd: Kroatie vs. Engeland

En dan hebben we nog de play-off voor de derde plaats (zaterdag 14 juli om 10:00 uur lokale tijd) en natuurlijk de finale op zondag 15 juli (11:00 uur lokale tijd)!

FIFA kijken op het strand? Dat doe je hier!

City Beach 88
Pietermaai 86-88 / Pietermaai, +5999 685-2828
Voor de wedstrijd, na de wedstrijd én in de pauze kan je makkelijk even de zee in duiken. Daarna spring je onder de douche om vervolgens lekker fris en afgekoeld (verder) te kijken. Je kunt bij 88 genieten van panini’s, borrelhapjes en pizza’s. Vraag vooral ook naar de FIFA Specials van de dag. Enne, toegang tot het strand is gratis!

Cabana Beach Club
Seaquarium Beach / Bapor Kibra, +5999 465 1589
Bij Mambo Beach Boulevard vind je Cabana’s sports bar, hier worden alle FIFA wedstrijden uitgezonden. Wil je een meer luxere ervaring? Dan kan je een van de VIP Booths reserveren voor ANG 140,-, dit is inclusief een krat bier (24 flesjes) en een snack platter naar keuze. Toegang tot het strand is ANG 6,-.

Mojitos & Bites
Papagayo Plaza / Jan Thiel, +5999 673-5879
Uiteraard kan er ook in Jan Thiel naar de FIFA wedstrijden gekeken worden. Bij Mojitos & Bites, boven Restaurant Zest, kan je alle wedstrijden kijken. En ookal zit je hier dan niet met je voeten in het zand, je bent slechts stappen verwijderd van het stand en de zee; even de trap af en je bent er! Toegang tot het strand is ANG 6,-.

Waar ga jij de (halve) finale kijken?

Comments:

  • Jason Susan
    13 maart 2019 at 11:40

    Hi!

    Zelf ben ik in de tijd dat het EK 2020 wordt gespeeld ook op Curacao maar bedacht ik me dat ik dat natuurlijk niet wilde missen en vroeg ik me af of er een goede plek was om het EK toch te kunnen volgen. Maar na het lezen van deze blog weet ik waar ik het beste dat EK mee kan maken en wat mijn vaste spot gaat worden op Curacao! Heel erg bedankt voor de leuke blog en de handige tips!

Leave a Reply:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.