Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
Top

Dushi Walks stadswandeling

dushi walk stadswandeling

De standaard toeristische wandeling over de Handelskade en de Pontjesbrug kennen we ondertussen allemaal wel. Maar als je Curaçao écht wilt leren kennen, dan moet je een georganiseerde stadswandeling doen met Dushi Walks Curaçao. Ontdek de mooiste plekjes in Otrabanda of Scharloo met veel unieke foto-momenten.

Contrasten van Curaçao

De wandeling is een wandeling die de contrasten laten zien van Curaçao. De schatten van de stad zoals stadskunst kom je tegen maar ook de mooie oude panden die zich in originele staat bevinden.

Dushi Walks = Photowalk

Dushi Walks Curaçao stadswandeling photowalkDe stadswandeling is een fotowandeling, een zogenaamde “photowalk”, en dat houdt in dat een camera onmisbaar is. Tijdens de tour kom je langs de mooiste en meest fotogenieke plekjes van Willemstad en krijg je de tijd om mooie en vaak kleurrijke foto’s te maken. Tegelijkertijd verteld stadsgids Shirley je de verhalen van de straat en allerlei leuke (historische) weetjes over de plekken waar je langs komt.

Otrabanda en Scharloo

Er zijn twee routes die je kunt lopen met Dushi Walks: eentje door het oude stadshart van Otrabanda, mooi met alle bekende en minder bekende stadskunst. De andere route loopt door Scharloo/Fleur de Marie met zijn prachtige grote herenhuizen maar ook de lokale volksbuurt. Beide wandelingen brengen je op plaatsen waar je normaal niet zal komen en elke wandeling is uniek doordat we altijd wel weer wat anders meemaken.

Ochtend wandeling

Dushi Walks Curaçao fotowandelingDe wandelingen van Dushi Walks worden dagelijks gehouden van maandag t/m vrijdag en beginnen altijd om 08:30. Dit vooral omdat het dan nog niet te warm is voor de stadswandeling, maar zeker ook omdat je dan een mooie lichtinval hebt om schitterende foto’s van authentiek Curaçao te maken. Een wandeling duurt anderhalf tot twee uur, met name ook afhankelijk van de vragen die tijdens de tour gesteld worden. Shirley weet zoveel van Curaçao dat zij tijdens één wandeling lang niet alles kan vertellen. Maar als je een vraag stelt, zal ze uitgebreid je vraag beantwoorden, en indien nodig/mogelijk de wandelroute iets aanpassen om in te spelen op je vraag. Beide wandelingen brengen je op plaatsen waar je anders nooit zou komen, en zijn ook altijd weer uniek doordat er tijdens elke wandeling wel weer iets ander gebeurt. De wandeling wordt gehouden voor 2 tot max. 20 deelnemers.

Chòlers

Een stadswandeling met Dushi Walks kost slechts NAF 25,- p.p. (ongeveer € 11,50) en kinderen t/m 10 jaar mogen gratis mee. Een groot deel van de opbrengst wordt uitgegeven aan drinken, eten en kleding of slippers voor de chòlers, de daklozen op Curaçao. Dus je krijgt niet alleen mooie en unieke plekjes van Curaçao te zien, je steunt er ook nog een goed doel mee!

Ik wil kleurrijk Curaçao ontdekken met een Dushi Walk!
Op dit nummer zullen we je bellen op Curaçao als er op het laatste moment nog wijzigingen zijn.
kinderen t/m 10 jaar mogen gratis mee en hoeven niet aangemeld te worden
(alleen mogelijk op maandag t/m vrijdag)

Leave a Reply:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.