Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Met duizenden Nederlanders die wekelijks op vakantie gaan naar Curaçao, zijn er natuurlijk ook duizenden mooie, leuke of unieke vakantiefoto’s van Curaçao. Op de Pontjesbrug, de voetjes in het witte zand, de leguanen of de schitterende zonsondergang: ook jij hebt vast schitterende foto’s als herinnering aan je heerlijke vakantie op Curaçao. Bij NaarCuracao.com zijn we op zoek naar dé Curaçao Zomervakantiefoto van 2016!

Wat is jouw mooiste Curaçao vakantiefoto?

Met je smartphone op zak heb je ongetwijfeld tientallen foto’s gemaakt tijdens je vakantie op Curaçao. Je zult ongeveer de helft daarvan al weer gewist hebben, maar dan nog blijven er zat mooie plaatjes over die je altijd aan deze heerijke vakantie laten herinneren. En van die foto’s is er ook altijd eentje bij die echt je favoriet is. Vanwege de locatie (strand?), de timing (photo-bomb!), het moment (huwelijksaanzoek?), de personen die er op staan (je complete vriendengroep?) of “gewoon” omdat juist die ene foto alles zegt over jouw relaxte vakantie.

Die foto zoeken wij!

En juist die foto zoeken wij! De standaard foto’s van de Handelskade kennen we ondertussen wel, en de foto’s met een gedrogeerde leguaan op je schouder willen we al helemaal niet zien. Maar die ene foto die voor jou hét aandenken is aan jouw vakantie op Curaçao kan meedoen voor de verkiezing van Curaçao Zomervakantiefoto 2016.

Winnen!

Voor de winnaar van de Curaçao Zomervakantiefoto 2016 hebben we een leuke prijs klaar liggen: De officiële Curaçao-editie van Monopoly! Zo kun je tijdens een koude winterse avond in Nederland weer even gezellig rondlopen op Curaçao. Van Jan Thiel tot Blue Bay, van Santa Barbara tot de Handelskade: een feest der herkenning voor elke toerist!

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel:

 1. Zoek van je vakantiefoto’s van Curaçao je allermooiste foto uit
 2. Onderaan deze pagina kun je jouw Curaçao Zomervakantiefoto uploaden
 3. Vermeld daarbij waarom deze foto voor jou zo speciaal is
 4. Ga akkoord met de actievoorwaarden
 5. Eind september 2016 maken we de winnaar bekend

That’s it, meer is er niet voor nodig om mee te doen. Geen verplichting om onze Facebook-pagina te liken of je aan te melden voor onze nieuwsbrief (dat mag allemaal wel natuurlijk… 😉 ). Gewoon je foto insturen, en hopen dat jij dit najaar Monopoly Curaçao kunt spelen!

Actievoorwaarden

 1. Alleen digitale foto’s kunnen meedoen, in een formaat van minimaal 800 pixels breed en/of hoog.
 2. De foto die je instuurt heeft te maken met je verblijf naar Curaçao (vakantie of stage), maar mag ook onderweg naar of terug van Curaçao gemaakt zijn. Foto’s waarbij geen (in)direct verband met een vakantie op Curaçao zichtbaar is doen niet mee aan deze wedstrijd.
 3. Het zal voor sommige Curaçao-gangers moeilijk worden om één foto te kiezen. Daarom mag je met maximaal 3 foto’s meedoen aan deze wedstrijd.
 4. Foto’s met seksuele, discriminerende, beledigende of andere beelden er op waar iemand aanstoot aan zou kunnen nemen worden direct verwijderd en doen niet mee aan deze wedstrijd. Dit gebeurt naar eigen inzicht door NaarCuracao.com en hierover zal verder geen communicatie mogelijk zijn.
 5. Je gaat er mee akkoord dat je foto geplaatst kan worden op één of meerdere van de digitale kanalen van NaarCuracao.com, o.a. de website, de social media-kanalen of de nieuwsbrief. Bij vertoningen die niet direct in verband staan met deze wedstrijd zullen we vooraf contact met je opnemen.
 6. NaarCuracao.com zal uit alle inzendingen een selectie kiezen. Die selectie zal getoond worden via onze website, waarbij de volgers van NaarCuracao.com de winnaar zullen kiezen.
 7. Door het insturen van de foto geef je aan dat alle personen die zichtbaar zijn op de foto akkoord zijn met bovenstaande voorwaarden. Bij personen jonger dan 18 jaar is minimaal één ouder of voogd akkoord met deelname aan deze wedstrijd.
 8. De prijs zal verstuurd worden naar een postadres in Nederland.

Doe mee

Hieronder kun je jouw foto uploaden.
[cg_users_upload id=”1″]