Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Snorkeltour Westpunt

€ 65 per persoon
snorkelen op Curaçao
Met zo'n mooie en heldere zee als rond Curaçao, móet je ook onder water een kijkje nemen tijdens je vakantie. Je ziet het met deze schitterende snorkeltour op Curaçao van Dive Center Pietermaai.

Mooiste snorkel-excursie van Curaçao

De snorkeltocht van Dive Center Pietermaai wordt elke donderdag gehouden en is een volledige dagtocht, van 08:30 tot 16:00. Met de Scuba Bus wordt je naar de mooiste baaitjes van Curaçao gebracht, met tussendoor een heerlijke lunch. Uiteraard word je tijdens het snorkelen begeleid door ervaren instructeurs, die weten waar al het moois te zien is.
Deze Snorkeltour is geschikt voor zowel duikers als niet-duikers, families, stelletjes, vrienden en solo-reizigers. Er is geen miminum-leeftijd, als je maar goed genoeg kunt zwemmen voor het snorkelen dan kun je mee.

Elke donderdag van 08:30 tot 16:00

Snorkeltour Westpunt Curaçao

Bekijk de mooiste baaitjes van Curaçao onder water

Geen aanbetaling; betaal pas als je op de dag zelf

Elke donderdag, van 08:30 tot 16:00

Nagenieten met de groep bij Happy Hour!

Hoe ziet de dag er uit

snorkelen curacao scuba bus
De stoere Scuba Bus!

Om 08:30 wordt je verwacht bij Dive Center Pietermaai , direct naast de bekende gekleurde panden van Scuba Lodge in Pietermaai. Na het inchecken volgt nog een briefing bij de duikschool en daarna kun je een plekje zoeken in de superstoere Scuba Bus. En dan snel vertrekken richting Westpunt!

Na een rit van ongeveer 45 minuten kom je aan bij het eerste baaitje, Playa Lagun. Dit is voor velen het mooiste baaitje van Curaçao, met de hoge rotspartij aan beide kanten en de geleidelijk aflopende zee. Dit is één van de beste snorkellocaties op Curaçao, omdat je aan beide zijkanten vlakbij de rotsen heel veel mooie vissen kunt zien. En wees niet verrast als je het water inloopt en al binnen enkele seconden wordt begroet door een grote zeeschildpad!

Tegen lunchtijd stapt iedereen weer de bus in voor een ritje van ongeveer 5 minuten, naar Playa Forti. Hier krijg je een lekkere lunch aangeboden (broodjes), klaargemaakt door de keuken van hotel/restaurant Scuba Lodge. De waaghalsen in de groep kunnen hier nog een sprong van de hoge rotsen af, zo de zee in!

Na de lunch gaat de Scuba Bus naar Playa Grandi (ritje van een paar minuten), nog zo’n mooi strandje waar je heerlijk kunt relaxen, zwemmen en snorkelen. Dit wordt ook wel ‘Turtle Bay’ genoemd, omdat je hier vrijwel altijd midden tussen de schildpadden kunt zwemmen. Hier geniet je nog tot ongeveer 15:00, waarna het sein wordt gegeven om je spullen in te pakken en weer een plekje in de bus te zoeken voor de rit terug naar Dive City, het stadsstrand van Curaçao.

Snorkelen met gids

Er gaat een ervaren gids mee met het snorkelen, die je van alles zal vertellen over wat er te zien is. De kleurrijke vissen, het mooie koraal: het komt in woord & beeld voorbij.

Pas op met de schildpadden!

schildpad curacao snorkelen

Zeker bij Playa Grandi is dit ondertussen een grote toeristische attractie geworden om met de schildpadden te zwemmen (en een selfie te maken). Op zich geen probleem, maar denk daarbij goed aan deze ‘spelregels’ om het voor de schildpadden leuk te houden:
1- Niet aanraken
2- Niet voeren
3- Geef ze de ruimte

Happy Hour

Rond 16:00 uur ben je weer terug in Pietermaai en is de snorkeltrip formeel afgelopen. Maar je bent nog van harte welkom om met de crew en andere gasten het Happy Hour op het stadsstrand mee te pakken om nog gezellig na te kletsen over de mooie dag. Tussen 17:00-19:00 uur zijn bier, wijn, frisdranken en mixdrankjes voor de helft van de prijs.

Ook voor duikers

Deze schitterende Westpunt-tour wordt ook aangeboden als duiktrip. Dus een ideale dagtrip als je partner duikt maar jij niet (of andersom).

Tarief snorkeltour

Deze snorkeltour is niet alleen de mooiste van Curaçao, het is ook nog één van de voordeligste! Al vanaf € 65 kun je heel de dag mee én krijg je een heerlijke lunch. Je moet dan wel zelf je snorkelspullen meenemen. Bij reservering doe je een aanbetaling van € 10 p.p., het restant betaal je bij het inchecken.
Heb je geen snorkelspullen bij je, dan is dat geen probleem uiteraard: die krijg je gratis in bruikleen.

Snorkeltrip Westpunt

Mooiste snorkeltour van Curaçao

Met gebruik van snorkelspullen

Ook voor duikers

Waarom boeken via NaarCuracao.com

Nu alleen kleine aanbetaling, de rest bij het inchecken

Laagste prijs; geen opslag door tussenhandel

Goede klantenservice, ook buiten kantoortijden

Dive Center Pietermaai - Snorkeltour Westpunt

1wanneer & met wie
2persoonlijke gegevens
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Tarief € 65 p.p. Je doet nu een aanbetaling van € 10 p.p.; het restant betaal je bij het inchecken.
 • € 0,00

Toch liever een andere eiland tour?

elke donderdag, 08:30 - 16:00
alle leeftijden (wel in bezit van zwemdiploma)+ Leeftijd
 • Vertrekpunt
  Dive City Curaçao in Pietermaai
 • Starttijd
  08:30
 • Eindtijd
  16:00
 • Kledingadvies
  zwemkleding
 • Inclusief
  Snorkeltour Westpunt
  leuk voor kinderen
  donderdag
  lunch
  snorkel-attributen
 • Exclusief
  drankjes (alcoholisch)
  drankjes (non-alcohol)
  snacks
  hotel pick-up (optioneel)
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  all-Inclusive
  ontbijt

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.