snorkeltour curacao schildpad

Snorkeltour Westpunt

€ 65
Met zo’n mooie en heldere zee als rond Curacao, móet je ook onder water een kijkje nemen tijdens je vakantie. Je ziet het met deze schitterende snorkeltour op Curacao van Dive Center Pietermaai.

Mooiste snorkel-excursie van Curacao

De snorkeltocht van Dive Center Pietermaai wordt elke donderdag gehouden en is een volledige dagtocht, van 08:30 tot 16:00. Met de Scuba Bus wordt je naar de mooiste baaitjes van Curacao gebracht, met tussendoor een heerlijke lunch. Uiteraard word je tijdens het snorkelen begeleid door ervaren instructeurs, die weten waar al het moois te zien is.
Deze Snorkeltour is geschikt voor zowel duikers als niet-duikers, families, stelletjes, vrienden en solo-reizigers. Er is geen miminum-leeftijd, als je maar goed genoeg kunt zwemmen voor het snorkelen dan kun je mee.

Elke donderdag van 08:30 tot 16:00

Mooiste snorkelspots

met stoere Scuba Bus

Incl. lunch

Snorkeltour: Hoe ziet de dag er uit

Om 08:30 wordt je verwacht bij Dive Center Pietermaai , direct naast de bekende gekleurde panden van Scuba Lodge in Pietermaai. Na het inchecken volgt nog een briefing bij de duikschool en daarna kun je een plekje zoeken in de superstoere Scuba Bus. En dan snel vertrekken richting Westpunt!

Na een rit van ongeveer 45 minuten kom je aan bij het eerste baaitje, Playa Lagun. Dit is voor velen het mooiste baaitje van Curacao, met de hoge rotspartij aan beide kanten en de geleidelijk aflopende zee. Dit is één van de beste snorkellocaties op Curacao, omdat je aan beide zijkanten vlakbij de rotsen veel mooie vissen kunt zien. En wees niet verrast als je het water inloopt en al binnen enkele seconden wordt begroet door een grote zeeschildpad!

Tegen lunchtijd stapt iedereen weer de bus in voor een ritje van ongeveer 5 minuten, naar Playa Forti. Hier krijg je een lekkere lunch aangeboden (broodjes), klaargemaakt door de keuken van hotel/restaurant Scuba Lodge. De waaghalsen in de groep kunnen hier nog een sprong van de hoge rotsen af, zo de zee in!

Na de lunch gaat de Scuba Bus naar Playa Piskado (Playa Grandi), nog zo’n mooi strandje waar je heerlijk kunt relaxen, zwemmen en snorkelen. Dit wordt ook wel ‘Turtle Bay’ genoemd, omdat je hier vrijwel altijd midden tussen de schildpadden kunt zwemmen. Hier geniet je nog tot ongeveer 15:00, waarna het sein wordt gegeven om je spullen in te pakken en weer een plekje in de bus te zoeken voor de rit terug naar Dive Center Pietermaai.

Snorkelen met gids

Er gaat een ervaren gids mee met het snorkelen, die je van alles zal vertellen over wat er te zien is. De kleurrijke vissen, het mooie koraal: het komt in woord & beeld voorbij.

Ook voor duikers

Deze schitterende Westpunt-tour wordt ook aangeboden als duiktrip. Dus een ideale dagtrip als je partner duikt maar jij niet (of andersom).

Tarief snorkeltour

Deze snorkeltour is niet alleen de mooiste van Curacao, het is ook nog één van de voordeligste! Al vanaf € 65 kun je heel de dag mee én krijg je een heerlijke lunch. Bij reservering doe je een aanbetaling van € 10 p.p., het restant betaal je bij het inchecken. Heb je geen snorkelspullen bij je, dan is dat geen probleem uiteraard: die krijg je gratis in bruikleen.

Snorkeltrip Westpunt

  • Mooiste snorkeltour van Curaçao
  • Met gebruik van snorkelspullen
  • Ook voor duikers

Waarom boeken via NaarCuracao.com?

Bij reserveren alleen
kleine aanbetaling

Laagste prijs;
beste service

Snel & simpel
geregeld

Snorkeltour

Zoek je toch iets anders?

Dive Center Pietermaai - Snorkeltour Westpunt

1wanneer & met wie
2persoonlijke gegevens
  • DD dash MM dash JJJJ
  • nu alleen aanbetaling van € 10 p.p.
  • € 0,00

Geef een antwoord

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *