discover curacao bustour - ontdek Willemstad

Bustour | Discover Curacao

De Discover Curacao bustour heeft natuurlijk niet zomaar deze naam gekregen. Een mooie excursie waarbij je vooral in en om Willemstad de cultuur en historie zult ontdekken.

Elke maandag, van 10:00 tot 17:00

Strand, cultuur & natuur

Met Blue Curaçao-proeverij

Complete tour in & om Willemstad

Leukste en gezelligste bustour rond Willemstad

  • In de bekende vrolijk gekleurde bus
  • Je wordt opgehaald en teruggebracht
  • Incl. toegangsfee bij bezichtigingen
  • Incl. Blue Curacao proeverij & lunch bij Restaurant De Visserij
bustour curacao Discover Curacao blue curacao 650x365

Tarief

Je doet deze superleuke bustour al voor € 56 p.p. Bij reservering alleen een aanbetaling van € 11 p.p. Kinderen (4-12 jr.) mogen al mee voor € 37 (aanbetaling € 7 p.p.).

Hoe ziet de dag er uit

We rijden eerst door de historische binnenstad van Willemstad en de oud-Joodse buurtgemeenschap Scharloo, terwijl onze gids jullie alles over ons eiland vertelt. Tijdens deze interessante tocht zie je prachtige monumenten en UNESCO wereld-erfgoed bezienswaardigheden. We stoppen voor een bezoek aan de Curaçao likeur distilleerderij waar we ongeveer 25 minuten blijven, zodat je kunt rondwandelen en zien hoe de originele Blue Curaçao gemaakt wordt. Uiteraard kun je de verschillende smaken ook proeven. Na deze stop rijden we door het gebied van de Spaanse Wateren aan de oostkant van het eiland; dit is een prachtig woongebied aan de Spaanse waterbaai. Onderweg naar het strand, gaan we over de Koningin Julianabrug en stoppen we bij de Koningin Emma pontjesbrug voor het maken van foto’s. Hierna is het tijd voor een duik in het kristalheldere zeewater aan het strand van Pirate Bay. We blijven hier 3 uur om te zwemmen, te snorkelen of gewoon te relaxen aan dit prachtige strand. Hier heeft u ook de kans om te lunchen bij de beach bar of bij het nabijgelegen restaurant De Visserij

Waarom via NaarCuracao.com?

Officiële reseller
van deze bustour

Bij reserveren alleen
kleine aanbetaling

Laagste prijs,
beste service

Discover Curacao

Ook leuk om te doen:

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *