Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Investeren op Curacao

investeren curacao vastgoed
Bij Curacao denk je vooral aan vakantie, strand en cocktails. Maar wist je dat Curacao ook hele mooie kansen biedt voor het investeren in vastgoed?

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed op Curacao is wellicht niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar een mooi investeringsproject, maar toch is Curacao een zeer goede keuze om te investeren:

1. Nieuwe projecten

Er wordt veel gebouwd op Curacao. Na de corona-ellende zit Curacao weer in de lift en worden diverse projecten opgestart, vooral projecten m.b.t. toeristische accommodaties.

2. Hoge ROI

De investeringsprojecten op Curacao bieden een zeer interessante ROI. Rendement van 7 of 8% zijn zeker geen uitzondering.

3. Belastingvoordeel op investeringen

Om het investeren op Curacao te stimuleren, zijn er enkele mooie belastingvoordelen te behalen.

4. Goede verbinding met Nederland

Er gaan dagelijks zeker twee vluchten van Schiphol naar Curacao.

5. Koppeling met US Dollar

De Antilliaanse Gulden is een vrij stabiele valuta door de koppeling met de US Dollar.

6. Grote hotelketens

Grote internationale (Amerikaanse) hotelketens, waaronder Hilton en Sandals, willen weer aanwezig zijn op Curacao. Mede doordat Curacao zich qua toerisme meer op de Amerikaanse markt gaat richten is de verwachting dat het toerisme op Curacao de komende jaren al gaan toenemen.

Laat je informeren

Uiteraard is het aan te raden om je vooraf goed te verdiepen in de projecten. Waarom juist Curacao? Waarom juist dat ene project? En zo zijn er nog wel wat zaken om uit te zoeken. Maar dat is wellicht wat lastig als je vanuit Nederland, op zo’n 8.000 km afstand van Curacao, alle details wilt achterhalen.

Ga mee met Investors Trip

Beter is natuurlijk om zelf eens te kijken op Curacao naar de mogelijkheden om te investeren in vastgoed; laat je ter plekke informeren over de mogelijkheden en kansen die er liggen om een mooi rendement te halen op je investering. Een ideale kans hiervoor wordt geboden door Investors Trip. Met Investors Trip kun je mee voor een 5-daagse reis naar Curacao, waarbij je een volledig programma wordt aangeboden: Je gaat diverse investerings-projecten bekijken, er worden presentaties gegeven door interessante partijen die alle informatie bieden die je nodig hebt, er zijn mooie netwerk-momenten en uiteraard kun je ook het unieke karakter van Curacao ervaren door het aangename klimaat, de sfeer en de algemene levensstijl op Curacao te beleven.

Eerstvolgende reis

Investors Trip organiseert meerdere reizen naar Curacao. Per keer gaan er max. 15 investeerders mee die voldoen aan enkele minimale eisen om mee te mogen op deze exclusieve reis.
De eerstvolgende reis naar Curacao staat gepland voor 9 t/m 15 november 2021.

Meer over de reis van Investors Trip

Voordelig mee

Er worden 3 reis-pakketten aangeboden voor deelname aan deze investerings-reis. Alle pakketten zijn compleet van A t/m Z: incl. ticket, luxe accommodatie, ontbijt-lunch-diner, netwerkborrels, activiteiten, vervoer ter plaatse, etc.

RVO Voucher

Als Nederlandse MKB-ondernemer kun je bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een SIB Missievoucher aanvragen, waarmee je maximaal tot € 1.500 vergoed wordt voor deze reis.

Extra voordeel

Deelname aan deze reis kan nóg voordeliger. Vermeld bij aanmelding dat je door NaarCuracao op deze reis bent geattendeerd en je ontvangt een extra voordeel van € 250 korting.

Meer over de reis van Investors Trip

Investeren op Curacao

Enkele voorbeelden van mooie investeringsprojecten op Curacao waar je momenteel op kunt inschrijven:

The Wharf, Scharloo

Op een top-locatie aan de St. Annabaai en in het verlengde van de wereldberoemde Handelskade wordt The Wharf ontwikkeld. Het project bestaat uit 2 fases en bestaat uit 3 torens van max. 6 verdiepingen hoog. Het biedt in totaliteit 65 appartementen, een hotel met 130 kamers en 2.000 m² voor shops/F&B.
Meer over The Wharf

investeren curacao the wharf
investeren curacao grand view residence

Grand View Residences, Piscadera

Grand View Residences is een project met luxe appartementen met allemaal een fantastische ocean view over de Caribische zee. Op enkele minuten lopen van het strand en enkele auto-minuten van het (toeristisch) centrum van Willemstad. Er worden 2- en 3-slaapkamer appartementen gebouwd, vanaf US$ 280.000 tot US$ 560.000, waarbij een ROI tot 9,1% mogelijk is.
Meer over Grand View Residences

1 Mambo Beach, Mambo

Gelegen aan één van de meest bekende stranden van Curacao wordt dit nieuwbouw-project gebouwd boven de huidige Mambo Beach BLVD. Strand, winkels, beach bars en restaurants letterlijk naast de deur. Er worden 32 appartementen en 5 penthouses gebouwd, verdeeld over 4 gebouwen, naar ontwerp van architect Pieter Laureys. Appartementen zijn verkrijgbaar vanaf US$ 325.000.

mambo curacao investeren

Naast deze voorbeelden zijn er nog meer zeer interessante investeringsprojecten op Curacao.
Meer info over overige projecten

Investors Trip Curacao