Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top
De Black & White catamaran van BlueFinn Charters is één van de meest populaire boten voor een dagtocht naar Klein Curaçao. Niet verwonderlijk dan ook dat deze boot regelmatig helemaal vol geboekt is.

Wil je boeken voor een dagtocht binnen 3 dagen?

Als je wilt reserveren voor de Black & White voor een dagtocht binnen 3 dagen, dan is er een redelijke kans dat de boot al vol zit en dat we je een andere datum en/of andere boot zullen aanbieden.

Wil je boeken voor een dagtocht binnen 24 uur?

Als je nog wilt reserveren binnen 24 uur voor de gewenste datum van je dagtocht, houd er dan sterk rekening mee dat we je niet meer geplaatst kunnen krijgen. We gaan ons best doen uiteraard om je nog mee te krijgen, maar houd goed je mail en/of Whatsapp in de gaten voor onze feedback.

Let op: Reserveren en een aanbetaling doen is nog geen garantie dat je ook mee kunt! Mocht je uiteindelijk niet mee kunnen, dan zullen we uiteraard direct de aanbetaling weer terugstorten.

Boek de Black & White

Alternatieven dagtocht Klein Curaçao

Jonalisa

catamaran, € 95,- p.p.

klein curacao jonalisa

De Jonalisa is het meest voor de hand liggende alternatief. Een catamaran met vrijwel hetzelfde programma als de Black & White, of zelfs net een beetje meer voor hetzelfde geld. Een full day All-Inclusive dagtocht met ontbijt, BBQ-lunch en Open Bar. Tarief is € 95,- p.p., voor € 8,- is ook een transfer mogelijk. De Jonalisa vaart elke dag behalve zaterdag naar Klein Curaçao.

Jonalisa: meer info

Miss Ann

motorjacht, € 95,- p.p.

miss ann klein curacao serendipity

Miss Ann Boattrips biedt de meest luxe dagtocht naar Klein Curaçao. Een luxe motorjacht brengt je naar Klein Curaçao, waar een echt beach house ter beschikking staat (incl. o.a. toiletten, zoet water-douche en klein winkeltje). Ook Miss Ann biedt een full day, All-Inclusive dagtocht aan, voor € 95,- p.p. (kinderen 4-11 jr. € 47,-). Miss Ann vaart op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag naar Klein Curaçao.

Miss Ann: meer info

Breeze

motorboot, € 85,- p.p.

Breeze dagtocht Klein Curaçao

Met de Breeze boek je de meest voordelige dagtocht naar Klein Curaçao. De Breeze pakt het net even kleinschaliger aan, waardoor de dagtocht persoonlijker/intiemer is dan met de andere boten. Ook met de Breeze een full day, All-Inclusive experience (ontbijt + lunch BBQ + drinks). Tarief bij de Breeze is € 85,- p.p. (kinderen 4-12 jr. 50% korting). Breeze vaart naar Klein Curaçao op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Breeze: meer info