Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Westkust tour – catamaran

€ 88 per persoon
westcoast curacao catamaran
Wil je de mooiste strandjes van Curaçao zien tijdens een relaxte tour? Dan moet je de Westkust Tour maken met de Blue C catamaran. Op een comfortabele boot beleef je deze dagtocht en kom je op plekken waar je anders nooit zou komen en ervaar je Curaçao op een unieke manier!

Curaçao Catamaran Westkust tour

Dit is misschien wel de allermooiste boottocht van Curaçao, langs de zuidkust richting Westpunt varen en onderweg kom je langs de mooiste plekjes van Curaçao. Wat dacht je de Blue Room van binnen bewonderen, duiken bij Mushroom Forest en snorkelen met schilpadden bij Turtle Bay? En je komt ook nog langs de mooiste strandjes als Cas Abou, Porto Marie en San Juan. Volgens veel toeristen is deze dagtocht mooier dan een dag naar Klein Curaçao!

Elke dinsdag en zaterdag, van 09:00 tot 17:45, All-Inclusive

Westkust Catamaran Tour

Met comfortabele 60 ft. catamaran (18 mtr.)

Opstappen bij Blue Bay (ideaal voor resorts buiten Willemstad)

All-Inclusive, met ook BBQ lunch

Drie snorkelstops

Incl. drankjes, bier (vanaf lunch) en Blue Curaçao proeverij

Snorkelen bij o.a. Blue Room en Turtle Bay

curacao westkust catamaran

De beste Westkust tour van heel Curaçao!

Hoe ziet de Catamaran Westkust Tour er uit?

Rond 08:30 (uiterlijk 08:45!) kun je inchecken bij Blue C Watersports op Blue Bay Beach. Na wat uitleg en veiligheidsinstructies zal de boot om 09:00 vertrekken naar …, uiteraard het westen van Curaçao. Om ongeveer 11:00 zal de catamaran aankomen bij de Blue Room, waar de 1e snorkelstop zal zijn. Hier is ook Mushroom Forest,een schitterende duik-spot voor degene die met deze tour willen gaan duiken.
Om 13:30 staat er een heerlijke BBQ lunch voor je klaar, waarna je er weer helemaal klaar voor bent om nog volop te genieten van deze dagtocht op de 2e snorkelstop. Hier kun je o.a. snorkelen tussen grote zeeschildpadden.
Daarna ga je nog een 3e snorkelstop waar je kunt genieten van de schitterend blauwe zee, met de mooiste vissen en tropisch koraal (niet aanraken!).
Tegen 15:45 is het helaas al weer tijd om de terugreis te starten. Maar uiteraard wordt dat gaan saai tochtje: er worden tropische snacks geserveerd en je kunt meedoen met een echte Blue Curaçao proeverij! In de buurt van 17:45 zal de Blue C catamaran weer aanmeren bij Blue Bay Beach en zul je met een goed gevoel van de boot afstappen.

Tip: als je toch op Blue Bay Beach bent, kun je vanaf 18:00 bij restaurant Azzuro aanschuiven voor een heerlijk diner, direct aan het strand. Azzuro is één van de betere restaurants op Curaçao en vooral hun pasta’s zijn om te smullen!

De leukste Westkust dagtocht van Curaçao, all-inclusive, per catamaran en met professionele begeleiding bij de snorkel- & duiktochtjes

Waarom boeken via NaarCuracao.com

Enige tour met opstappunt ten westen van Willemstad

Bij reserveren alleen een aanbetaling, betaal de rest pas op de boot

Je boekt direct bij de boot, geen opslag voor tussenhandel

Boek de Westkust tour
 • Vertrekpunt
  Blue Bay beach
 • Starttijd
  09:00
 • Eindtijd
  17:45
 • Kledingadvies
  zwemkleding
 • Inclusief
  Westkust tour – catamaran
  Drankjes (alcoholisch)
  Drankjes (non-alcohol)
  Snacks
  dinsdag
  zaterdag
  All-Inclusive
  Lunch
  Snorkel-attributen
 • Exclusief
  Transfer (optioneel)
  maandag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zondag
  Ontbijt

RELEVANTE LOCATIES

Begin- en eindpunt van deze dagtocht is bij Blue Bay Beach. De eerste snorkelstop is bij de Blue Room, 's middags stop je bij Turtle Bay. Daarna nog een 3e snorkelstop bij één van de mooie baaitjes.

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.