westkust tour kailani hidden gems 1920x1080 1

Westcoast – Hidden Gems

Dit is de perfecte boottrip als je echt wilt uitpakken. Hier heb je alles, van eigen muziek tot lekkere cocktails. De Hidden Gems (verborgen schatten) van Curacao zijn na deze tour voor jou geen geheim meer!

De Westcoast Trip

Deze mooie trip is ooit ontstaan door een privétrip, waarbij de dag op speciaal verzoek van de gasten zo was ingedeeld. Dit bleek zo´n leuke dag en mooie tour dat het nu af en toe als ´open trip´ wordt aangeboden. Je vaart weg uit de haven om daarna richting het privé strand van Seaside Curacao te varen. Onderweg kan je dan ook lekker genieten van muziek en lekker eigen gemaakte drankjes. Ook wordt je meegenomen naar een hele mooie grot, waar je je ogen uitkijkt. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon genieten van de zon of lekker een plons nemen in het mooie blauwe water.

Tour dagen op verzoek

Bijzondere grot bezoeken
Premium Open Bar
Snorkelattributen aanwezig
  • Geniet van de BBQ Lunch
  • Voor 10 t/m 20 personen
  • Van 10:00 tot 17:00
  • Unieke tour die maar af en toe gevaren wordt

Tarief

Deze tour wordt alleen uitgevoerd op aanvraag, bij minimaal 10 gasten en er kunnen maximaal 20 personen mee op de boot.
Voor €165 p.p. kun je deze schitterende tour meemaken; kinderen van 0-3 jaar mogen gratis mee. Bij reservering doe je een aanbetaling van € 40 p.p.; uiterlijk twee weken voor de tour moet het volledige bedrag voldaan zijn.

Hoe ziet de dag er uit

Om 10:00 stap je op motorjacht Kailani voor een heerlijke dag (locatie in overleg). Naast de 3 stops (zie hieronder) kom je ook langs de mooie stranden als Daaibooi, Porto Marie en Cas Abou.

Blue Room

Eerst neemt Kailani je mee naar de Blue Room. Je moet even onder water duiken om de grot in te komen, maar dan betreed je een grot voor een adembenemende ervaring. Het licht dat weerkaatst op het water geeft het een algehele blauwe uitstraling, vandaar de naam Blue Room. Geen fan van duiken in een grot? Er is ook een geweldig en ongerept onderwaterleven om te snorkelen buiten bij de ingang van de Blue Room.

Playa Piskado

De tweede snorkelplek is Playa Piskado, bekend om de vele schildpadden die daar leven; je kunt al snorkelend de schildpadden tot dichtbij benaderen (maar raak ze niet aan!). Bekijk het lokale zeeleven, maar geniet ook van de aanblik van vissers die hun vangst terugbrengen en direct op het strand schoonmaken en verkopen!

San Juan Plantation

Daarna gaan je naar de plaatselijk bekende favoriet, San Juan Plantation Beaches. Dit landelijke gebied is adembenemend mooi en ongerept door grote groepen toeristen. Geniet van de BBQ-lunch, haal je SeaSide Special Cocktail, ga nog wat snorkelen of ontspan op het voordek van Kailani.

Waarom via NaarCuracao.com?

4,8 sterren op Trustpilot

Bij reservering alleen aanbetaling

Beste service, laagste prijs

Ook leuk om te doen:

Westcoast - Hidden Gems

1Wanneer & met wie
2Persoonlijke gegevens
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Is het aantal personen nog niet met zekerheid te zeggen, geef dan aan hoeveel er ongeveer mee zullen gaan.