Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top
DSC6904

Droomvakantie: Op Curaçao kan je naar hartelust met puppy’s knuffelen

Puppy lovers opgelet! Als Valentijnsdag niet helemaal gelopen is zoals je had verwacht, kun je zaterdag je hart ophalen. Tussen 10 uur ’s ochtends en kwart voor 12 ’s middags kan je naar hartelust puppy’s komen knuffelen bij Curaçao Animal Rights Foundation (CARF). Maar wees gewaarschuwd, er is een grote kans dat je spontaan verliefd wordt…

Aanstaande zaterdag houdt CARF open huis. CARF is de oudste no-kill stichting op Curaçao die zich bekommert om zwerfhonden. De afgelopen maanden hebben zij veel puppy’s van straat kunnen redden en uit erbarmelijke omstandigheden kunnen halen. De hondjes zijn inmiddels gezond, gelukkig en klaar om geadopteerd te worden. Tussen 10 uur ’s ochtends en kwart voor 12 ’s middags kan je ze komen bewonderen.

De Puppy Meet & Greet wordt georganiseerd met de hoop dat mensen honden komen adopteren. Maar ook toeristen die alleen even willen knuffelen met puppy’s en mensen die meer te weten willen komen over het werk dat CARF verricht, zijn van harte welkom. De pups genieten van alle knuffels, liefde en belly rubs die zij krijgen. Zeker de moeite waard om even langs te wippen, alleen of met het hele gezin. Plus, daarna heb je nog alle tijd om lekker een middag op het strand te gaan liggen!

Waar vind ik de puppy’s?

Het open huis zal plaatsvinden aan de Beshiweg 1 in de wijk Dominguito. Als je op de Caracasbaaiweg rijdt richting Jan Thiel, dan moet je bij de NAPA Auto Parts rechtsaf slaan de Anasaweg in. De eerste straat aan je rechterhand is de Beshiweg. Je kan je aanmelden via Facebook of stuur een mailtje naar stichtingcarf@gmail.com om een andere afspraak te maken (bezoek is normaal gesproken op afspraak).

Datum: Zaterdag 24 februari 2018
Tijd: 10:00 – 11:45 uur ’s ochtends
Adres: Beshiweg 1, in de wijk Dominguito (in de buurt van de Caracasbaaiweg en Supermarkt Vreugdenhil)
Meer info: Facebook.com/carfcuracao

DSC6227 DSC5210

2017.09 CARF Meet Greet 4 Puppy Curacao

Puppy  Puppy met familie

Leave a Reply:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.