Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
Top
Chrissy vlogt op Curacao over haar emigratie

Chrissy op Curaçao

Je kent het vast wel... die sleur in Nederland, slecht weer, altijd maar druk druk druk... Chrissy is er klaar mee! Eind 2017 emigreert Chrissy in haar eentje naar Curaçao. Voor het thuisfront houdt ze een vlog bij, waarvan wij ook mogen meegenieten.

#1 - Teaser

Heb je het al gehoord??? Ik ga emigreren!!!!
En ik neem jullie gezellig mee in dit avontuur. Waar ik om de week een vlog zal plaatsen over het leven op curacao. MIJN LEVEN!!!!!!

In deze 1e vlog ben ik met de hele familie naar Curacao afgereisd om lekker vakantie te vieren. Maar ook om een basis te zoeken. Denk aan een huis, werk en een auto. Geniet van deze vlog en niet vergeten: als je het leuk vind druk even op de like toets!!!

#2 - Afscheid

Pak je zakdoekjes er maar bij. Deze vlog is een echte tranentrekker!!!
Het is zover…. Na een week vakantie gevierd te hebben gaat de rest van het gezin terug naar Nederland. Bedankt voor alles en tot snel!

Als je een traantje hebt weggepinkt vergeet dan niet op de like knop te drukken! (Ook als je heel stoer niet hebt gehuild mag je op de like knop drukken!)

#3 - Mini Vakantie

Wat gaat de tijd snel!!!
Ondertussen zit ik al een maand op Curacao. En naast hard werken hoort natuurlijk ook een beetje Caribbisch genieten!
Ga lekker met me mee naar de Struisvogel Farm, de Hato Caves en als afsluiter het Sea Aquarium, waar ik via het Dolphin Training Centre de dolfijnen heb mogen knuffelen. En ook een heel lief, zacht en vissig kusje heb gekregen van Snapper de Zeeleeuw!

3 heerlijk toeristische attracties die je zeker niet mag overslaan als je op Curacao bent!

Vergeet niet deze video te liken en delen wordt ook zeer gewaardeerd!!!

#4 - Shoppen in Willemstad

Na ruim een maand op Curaçao is het dan echt tijd om eens fatsoenlijk te gaan shoppen!!! Want leven met dat kleine beetje wat in mijn koffer zat is ook zo saai! Maar kan je op Curaçao wel goed shoppen?
Ga lekker een dagje met me mee naar Willemstad en laten we er samen achter komen!

Ooooh en even kijken tot het einde…. Ik heb nog leuk nieuws te vertellen.

#5 - huisje, boompje... beestje???

Hoppa daar gaan we dan…. Iedere vrijdag een gezellige vlog van MOI 😁
En na al het lange wachten is het nu zover! Een kijkje bij mij thuis. Mijn plekje in de zon😎

In deze vlog een beetje info over curacao. Wil je nou meer weten over dit mooie eiland? Of zit je er zelf over na te denken om voor korte of lange termijn hiernaartoe te komen?
➡ Check dan: www.naarcuracao.com

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal! Zo blijf je op de hoogte van mijn leven op Dushi Kòrsou 🇨🇼
En……. Kan je volgende week genieten van mijn (waarschijnlijk emotionele) verzoening met mijn hondje!

#6 - Mufasa 🐶

Na 2 maanden alleen op het eiland is het dan eindelijk zover…. Mijn hondje komt naar Curacao!!!

Hoe gaat dat precies in z’n werking? En wat als er vertraging is? Je ziet het allemaal in de vlog van deze week!

Vergeet niet om dit filmpje een dikke duim omhoog te geven!👍 En als je je op mijn kanaal abonneert dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste Vlogs van mijn leven op Dushi Kòrsou 😍

#7 - "Oh dennenboom"

Na 8 dagen achter elkaar gewerkt te hebben, besefte ik me ineens dat ik niet de tijd heb genomen om te vloggen…😱

Ach ik moet het ook nog een beetje leren, om altijd maar de camera bij te hebben. Dus daarom toch nog even een korte vlog waarin ik na het werk ‘snel’ de kerstboom optuig!🎄

Maar ik maak het goed met jullie…✌

#8 - Kerstspecial🎄

It’s beginning to look a lot like Christmas…..🎄🎄🎄

Gezellig met mijn familie kerst vieren op Curacao! Heerlijk op het strand met een biertje in de hand. Speciaal om mijn laatste vrijdag Vlog goed te maken met jullie. Hier een gezellige, maar vooral zonnige 🎄KERSTSPECIAL!🎄 Gewoon op de woensdag…. omdat het kan!
En niet getreurd… Vrijdag gewoon weer de standaard Vrijdag Vlog😎

👍 liken wordt zeer gewaardeerd! Abonneer je op mijn kanaal om altijd op de hoogte te blijven van mijn leven op Dushi Kòrsou 🇨🇼 🏝

#9 - Sea Aquarium

OK…. dus hier op curaçao is het 23.54 uur… Dat maakt het toch nog steeds een vrijdag vlog??? 🙈

Lekker op je dagje vrij het Sea Aquarium Curacao bezoeken, met m’n moeder, broertje en zusje. Wat een super leuke en relaxte dag hebben we gehad. Een aanrader als je op het eiland bent met kids!🐬🐟🐠🦈

Wil je meer weten over het Sea Aquarium? Of over de Dolphin Academy? Check dan even deze pagina over Dolphin Academy of de website van Sea Aquarium.

Vergeet je niet te abonneren op mijn Kanaal!!! Zo blijf je op de hoogte van mijn leven op Dushi Kòrsou 🇨🇼 🏝

#10 - Jubileum vlog

Een beetje later dan gepland ivm internet problemen….. Maar hier is mijn nieuwe Vlog!

HAPPY NEW YEAR!

En ook nog eens de 10e Vlog…. !!!!
Dus ga er even lekker voor zitten en kijk hoe ik mijn eerste week van 2018 heerlijk met mijn familie heb doorgebracht.
Van samen met bloed, zweet en tranen van het lachen de Christoffelberg beklimmen… Om daarna nog dagen helemaal kapot daarvan op het strand te liggen…

Like deze video als je ook zo hebt gelachen om mijn pogingen om de berg op en af te komen.

#11 - Relaxen en zingen

2 dagen achter elkaar vrij is een luxe. Dus ik heb er echt heerlijk van genoten! Lekker relaxen bij Papagayo op Jan Thiel om vervolgens los te gaan tijdens het jaarlijkse personeelsfeest…

Helaas wou mijn camera niet helemaal meewerken en heb ik dus niet de vlog kunnen plaatsten die ik wou. Maar dat mag de pret niet deren.

Geniet de komende paar minuten weer van mijn leven op Dushi Kòrsou 🇨🇼

#12 - Day out of my life

Door de drukte met werk helaas geen ‘leuke’ dingen kunnen doen…. Maar ja het is niet altijd feest. Neem een kijkje in een gewone werkdag van mij.

#13 - Hondenstrand Jan Thiel

lekker een ochtendje met Mufasa naar het ‘hondenstrandje’ in Jan Thiel

#14 - SuperBowl, Nep Wimpers en Javaans Eten

Heerlijk, eindelijk even een paar daagjes vrij gehad. En daar heb ik even ultiem van genoten!

#15 - Iets met Mojito's...

Zo’n lazy day waarin je eigelijk niets wilt doen, maar toch een poging waagt…..

#16 - ETEN!!!

Lekker een dagje snoepen en veel eten!!! Regen, regen en nog eens regen… Het lijkt Nederland wel!!! Dus wat doe je als het slecht weer is??? Juist, lekker op de bank hangen en heerlijk niks doen. En speciaal voor deze gelegenheid vond ik wat snoep en chips die ik nog niet kon…. Zullen ze lekker zijn???

#17 BLOOPERS 🇨🇼

  • Omdat ik even geen ideeën had voor een nieuwe vlog…
  • Omdat vloggen nog best moeilijk is…

Kijk even mee “achter de schermen”.

Like ’t filmpje, gewoon omdat het kan. En dan zie ik jullie volgende week weer!!!

Fijn Weekend‼

#18 ZAND

Eindelijk eens op een zondag vrij… … en dat betekent VOLOP GENIETEN! 😎✌ En dat doe ik bij ZAND. Een nieuw terugkerend feest op dit mooie eiland! 👍 Duimpje omhoog voor deze Vlog!

#19 HONDENSTRAND BOKA SAMI

Mufasa en ik zijn eens op onderzoek gegaan… Wat is er nu allemaal te doen op Curacao voor een Franse Bulldog? 🤔 Tjah… Shoppen in de stad is het niet… 😅 …maar wel een heel leuk strandje gevonden waar we zeker vaker naartoe gaan!

#20 Verlaten Resort??? ROADTRIP

Heerlijk een dagje vrij geweest met collega’s. En besloten om gezellig met z’n allen het eiland te verkennen 🏝 Zo kwamen we uit bij Playa Fòrti, Grote Knip en vonden we ook het Verlaten Resort😱 Wil je mooie foto’s maken dan is dat zeker de place-to-be!!!

Chrissy Tonkes

Je kent het vast wel... Iedere dag naar school of naar je werk... En het enige waar je aan kan denken is "was ik maar vrij vandaag" of "wanneer is het weekend?". En dan ben je eindelijk vrij, regent het!!!! Ik ben Chrissy en ik ben er helemaal klaar mee!!! Met m'n gedachten bij zon, zee en strand heb ik eindelijk de knoop doorgehakt. Ik vertrek naar Curaçao!!! Via mijn Vlog's neem ik jullie mee in naar dit mooie eiland. Hoe is het nu om te leven op Curaçao? Alle ins- en outs over emigratie. Maar vooral heel, heel, heel veel zomerse beelden! Enjoy!

Leave a Reply:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.