apache catamaran bluefinn klein curacao

Klein Curacao | BlueFinn2

BlueFinn2; de mooiste, nieuwste en grootste catamaran van Curacao! De ‘grote broer’ van de zeer populaire BlueFinn catamaran, dus ook top catering, professionele en gezellige crew en heerlijk genieten op Klein Curacao.

Klein Curacao met de BlueFinn2 catamaran

Met de BlueFinn2, de grootste catamaran van Curacao beleef je de meest authentieke dagtocht naar Klein Curacao. Op zee lig je heerlijk relaxed in de grote netten van de boot. De crew van de BlueFinn2 doet er alles aan om het jouw topdag te laten zijn. Deze dagtocht is all-inclusive (met superlekkere XL BBQ-lunch!).

Donderdag t/m dinsdag naar Klein Curacao

Grootste catamaran van Curacao

Vertrek vanaf Jan Thiel beach

Premium Open Bar (A-merken)

Hoe ziet de dag er uit

Een trip naar Klein Curacao met de catamaran BlueFinn2 is een dag heerlijk genieten met de grootste catamaran van Curacao.
Je wordt rond 07:45 verwacht op het strand van Jan Thiel. Om 08:00 vertrekt de boot en begint gelijk het heerlijke gevoel dat bij deze mooie dag hoort. Ongeveer 9:45 kom je aan op Klein Curacao, en wordt je met een klein bootje aan land gebracht waar je het onbewoonde eiland kunt gaan verkennen. Maak een wandeling naar de vervallen vuurtoren en de aangespoelde scheepswrakken, geniet van het langste en witste strand van Curacao of neem een duik in de bizar mooie blauwe zee.

XL BBQ & Premium Open Bar

Ondertussen wordt door de crew van de BlueFinn2 de BBQ opgestart, zodat er om 12:30 een lekkere lunch op je staat te wachten op de boot. Er zijn tafeltjes aan boord, dus je hoeft niet ongemakkelijk met je bord op schoot te balanceren. En omdat dit een all-inclusive dagtocht naar Klein Curacao is, zul je geen dorst krijgen (frisdrank, water, bier, wijn, whiskey en rum).

Na de lunch ga je weer heerlijk genieten van het eiland. Er zijn snorkelspullen aan boord die je gratis kunt lenen, dus ga maar op zoek naar de zeeschildpadden!

Halverwege de middag gaat langzaam maar zeker de terugtocht beginnen. Maar niet getreurd, ook dit is nog een heerlijke ervaring met de BlueFinn2 catamaran: als het ook maar even kan wordt het zeil gehesen. Je zeilt de zon tegemoet, heerlijk op de golven meevarend en ondertussen is het ook tijd van Captains Happy Hour! Rond 16:30 ben je dan weer terug bij Zanzibar op Jan Thiel.

Niet voor niets is dit nu al de meest gewilde dagtocht naar Klein Curacao en is deze boottocht snel uitverkocht.

Tarief & Betaling

Je kunt al mee met deze meest populaire Klein Curacao-trip voor € 110 p.p. Kinderen t/m 3 jr. mogen gratis mee, 4 t/m 12 jr. krijgt 50% korting. Bij reservering slechts een aanbetaling van € 22 p.p. Wil je opgehaald en thuis gebracht worden door de Transfer Service, dan kan dat voor €17 p.p.

Waarom reserveren via NaarCuracao.com?

Bij reservering alleen kleine aanbetaling

Laagste prijs; geen boekings- of wijzigingskosten

Prima klantenservice, ook buiten kantoortijden

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *