KLM Vliegticket Curacao 499,-


KLM Curacao Boeing 747-400Bij de ervaren Curaçao-fans is KLM veel populairder dan TUI om mee naar Curaçao te vliegen. Een KLM-vliegticket naar Curaçao heb je al vanaf € 499,-* !

KLM Werelddeal Weken: voordelig naar Curaçao vanaf 499,-

De KLM Werelddeal Weken zijn weer gestart! Dit is het moment waar veel vakantiegangers naar uitkijken, want nu zijn de tickets het goedkoopst! Zo heb je nu al een retourticket Amsterdam-Curaçao vanaf € 499,-*
*: Tarieven zijn vanaf-prijzen op retour-basis, excl. 10,- boekingskosten, incl. overige belastingen en toeslagen.

Voorwaarden en spelregels

 • Nu boeken, vertrek eind t/m juni 2018*
 • Tarieven alleen voor vertrek vanaf Amsterdam
 • Minimaal verblijf 7 nachten, max. 2 maanden
 • Annuleren niet mogelijk, wijzigen € 150,-
 • Babykorting (tot 2 jaar): 90%
 • Je spaart 25% Flying Blue Miles

> met KLM naar Curaçao*: Uiteraard is actietarief niet geldig voor piekperioden: rond kerst / Oud & Nieuw en rond carnaval betaal je een hoger tarief.

KLM of TUI

Wellicht heb je TUI-aanbiedingen gezien waarbij de vliegtickets naar Curaçao nog voordeliger zijn, maar let er op dat de tickets bij TUI redelijk “uitgekleed” zijn. Zo is het geadverteerde tarief vaak nog exclusief koffers, exclusief entertainmentset aan boord en met slechts beperkte catering aan boord. Bij KLM zit dat allemaal al in de prijs erbij, bij TUI moet je voor alles bijbetalen.

KLM naar Curaçao

Standaard vliegt KLM 9 keer per week van Amsterdam naar Curaçao. En vrijwel altijd zit het vliegtuig compleet vol geboekt. In de concurrentiestrijd met TUI (de enige andere vliegmaatschappij die van Amsterdam naar Curaçao vliegt) lijkt KLM toch steeds vaker de voorkeur te krijgen. Qua service aan boord is KLM duidelijk de betere. In het verleden was dat ook duidelijk te merken aan de prijs, maar tegenwoordig biedt KLM de vliegtickets naar Curaçao net zo scherp aan als TUI.

Extra KLM-vluchten naar Curaçao

KLM zal in de periode juli t/m september 2 extra vluchten per week gaan aanbieden naar Curaçao. Dat zijn al gauw zo’n 500 stoelen per week extra, en de verwachting is ook dat dit zeker nodig zal zijn. Door de situatie in de landen rond de Middellandse Zee (vluchtelingen, aanslagen, etc.) denkt men dat de vraag naar Curaçao-vakanties voor komende zomer flink zal toenemen.

Géén last-minutes Curaçao

Vaak is het toch een dilemma: nu die ene aanbieding boeken, of toch nog even wachten of er nóg scherpere Last-Minutes naar Curaçao aan gaan komen? Vanuit de wetenschap dat de vraag naar vliegtickets en vakanties naar Curaçao fors zal toenemen, lijkt de kans op superscherpe Last-Minutes naar Curaçao erg klein voor de komende maanden, of het zijn echt de laatste paar stoelen die echt Last Minute verkocht worden voor vertrek binnen 3 dagen. Ons advies: zodra je een goede aanbieding naar Curaçao ziet, kun je hem maar beter direct boeken. 

Search   Adults


   Children


   Babies


    

   Vind je niet de juiste aanbieding bij KLM? Bekijk dan de aanbiedingen van TUI!

    

   Geeft deze pagina de info die je zocht?

   Wat vind je van deze pagina? Zou je het aantal sterren kunnen aanklikken dat jouw mening weergeeft? Als je nog opmerkingen of vragen hebt kun je onderaan deze pagina een reactie achter laten.

   [shareaholic app='share_buttons' id='5019195']