Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top
NaarCuracao.com / KLM Vliegticket Curacao

KLM tickets Curaçao

KLM Curacao Werelddeal Weken

Veel mensen denken dat de vliegtickets van KLM naar Curaçao duurder zijn dan wanneer je met TUI naar Curaçao zou vliegen. Maar dat is niet waar, het ligt er maar aan wanneer je boekt en voor wanneer je boekt. Plus het grote voordeel van KLM is dat vrijwel alle service al inclusief is.

KLM: Curaçao vanaf 530,-

Velen denken dat KLM-vliegtickets naar Curaçao fors duurder zijn dan de tickets van TUI, maar dat is niet zo. Op dit moment heb je al een retourticket Amsterdam-Curaçao zelfs al vanaf € 530,-*. En voor dat tarief heb je dan wel gelijk een ticket waar alles al in zit, qua entertainment-set en catering.
*: Prijs excl. 10,- boekingskosten, incl. overige belastingen en toeslagen.

Nú boeken

Vertrek in september 2018

Alleen geldig bij vertrek vanaf Amsterdam

Babykorting 90% (tot 2 jaar)

Spaar 25% voor je Flying Blue Miles

Check beschikbaarheid KLM tickets Curaçao

KLM of TUI

Wellicht heb je TUI-aanbiedingen gezien waarbij de vliegtickets naar Curaçao nog voordeliger zijn, maar let er op dat de tickets bij TUI redelijk “uitgekleed” zijn. Zo is het geadverteerde tarief vaak nog exclusief koffers, exclusief entertainmentset aan boord en met slechts beperkte catering aan boord. Bij KLM zit dat allemaal al in de prijs erbij, bij TUI moet je voor alles bijbetalen.

KLM naar Curaçao

Standaard vliegt KLM 9 keer per week van Amsterdam naar Curaçao. En vrijwel altijd zit het vliegtuig compleet vol geboekt. In de concurrentiestrijd met TUI (de enige andere vliegmaatschappij die van Amsterdam naar Curaçao vliegt) lijkt KLM toch steeds vaker de voorkeur te krijgen. Qua service aan boord is KLM duidelijk de betere. In het verleden was dat ook duidelijk te merken aan de prijs, maar tegenwoordig biedt KLM de vliegtickets naar Curaçao net zo scherp aan als TUI.

Extra KLM-vluchten naar Curaçao

KLM zal in de periode juli t/m september 2 extra vluchten per week gaan aanbieden naar Curaçao. Dat zijn al gauw zo’n 500 stoelen per week extra, en de verwachting is ook dat dit zeker nodig zal zijn. Door de situatie in de landen rond de Middellandse Zee (vluchtelingen, aanslagen, etc.) denkt men dat de vraag naar Curaçao-vakanties voor komende zomer flink zal toenemen.

Géén last-minutes Curaçao

Vaak is het toch een dilemma: nu die ene aanbieding boeken, of toch nog even wachten of er nóg scherpere Last-Minutes naar Curaçao aan gaan komen? Vanuit de wetenschap dat de vraag naar vliegtickets en vakanties naar Curaçao fors zal toenemen, lijkt de kans op superscherpe Last-Minutes naar Curaçao erg klein voor de komende maanden, of het zijn echt de laatste paar stoelen die echt Last Minute verkocht worden voor vertrek binnen 3 dagen. Ons advies: zodra je een goede aanbieding naar Curaçao ziet, kun je hem maar beter direct boeken.

Vind je niet de juiste aanbieding bij KLM? Bekijk dan de aanbiedingen van TUI!

Check beschikbaarheid KLM tickets Curaçao