Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

KLM tickets Curacao

KLM Curacao Werelddeal Weken

In het kort

  • Dagelijks minimaal 1 vlucht naar Curacao
  • Al vanaf € 498 p.p.*
  • Tickets kosteloos annuleren of wijzigen
Check beschikbaarheid KLM tickets Curacao
Veel mensen denken dat de vliegtickets van KLM naar Curacao duurder zijn dan wanneer je met TUI naar Curacao zou vliegen. Maar dat is niet waar, het ligt er maar aan wanneer je boekt en voor wanneer je boekt. Plus het grote voordeel van KLM is dat vrijwel alle service al inclusief is.

KLM: Curacao vanaf 498,-

Velen denken dat KLM-vliegtickets naar Curacao fors duurder zijn dan de tickets van TUI, maar dat is niet zo. Op dit moment heb je al een retourticket Amsterdam-Curacao zelfs al vanaf € 498,-*. Er zijn heel veel data waar dit tarief nu geldig voor is, maar b.v. niet in en om de Nederlandse schoolvakanties. Voor dat tarief heb je dan wel gelijk een ticket waar alles al in zit, qua entertainment-set en catering.
*: Prijs excl. 10,- boekingskosten, incl. overige belastingen en toeslagen en alleen handbagage (max. 12 kg).

KLM-beleid i.v.m. corona: Kosteloos annuleren of wijzigen

KLM heeft haar retour-beleid versoepeld vanwege de corona-situatie. Alle tickets met vertrekdatum t/m 31 mei 2021 kunnen kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden.
Ongeacht de reden, kun je een ‘refundable voucher’ aanvragen. Hiermee kun je een nieuw ticket kopen, of je geld terug vragen.
Je loopt dus geen financieel risico met het kopen van een KLM-ticket. Dit geldt voor nieuwe tickets, maar ook voor tickets die al gekocht zijn.

Nu boeken voor vertrek t/m 6 juli 2021

Voor slechts 30,- kun je een optie nemen

Alleen geldig bij vertrek vanaf Amsterdam

Babykorting 90% (tot 2 jaar)

Spaar 25% voor je Flying Blue Miles

Check beschikbaarheid KLM tickets Curacao

KLM naar Curacao

Standaard vliegt KLM 9 keer per week van Amsterdam naar Curacao. En vrijwel altijd zit het vliegtuig compleet vol geboekt. In de concurrentiestrijd met TUI (de enige andere vliegmaatschappij die van Amsterdam naar Curacao vliegt) lijkt KLM toch steeds vaker de voorkeur te krijgen. Qua service aan boord is KLM duidelijk de betere. In het verleden was dat ook duidelijk te merken aan de prijs, maar tegenwoordig biedt KLM de vliegtickets naar Curacao net zo scherp aan als TUI.

Géén last-minutes Curacao

Vaak is het toch een dilemma: nu die ene aanbieding boeken, of toch nog even wachten of er nóg scherpere Last-Minutes naar Curacao aan gaan komen? Vanuit de wetenschap dat de vraag naar vliegtickets en vakanties naar Curacao fors zal toenemen, lijkt de kans op superscherpe Last-Minutes naar Curacao erg klein voor de komende maanden, of het zijn echt de laatste paar stoelen die echt Last Minute verkocht worden voor vertrek binnen 3 dagen. Ons advies: zodra je een goede aanbieding naar Curacao ziet (lees: € 499 of lager), kun je hem maar beter direct boeken.

Check beschikbaarheid KLM tickets Curacao
× Kan ik je helpen?