WhatsApp Image 2019 09 06 at 4.34.16 PM 1

Een Knuffel bij de Koffie tijdens Coffee Cups & Rescue Pups

Zie jij jezelf al zitten op het strand, genietend van het uitzicht op zee, een lekker kopje koffie in je hand… en een puppy op schoot? Op zondag 6 oktober kan je tijdens ‘Coffee Cups & Rescue Pups’ bij City Beach 88 niet alleen genieten van een kop koffie (of cappuccino, espresso, thee etc.) maar ook gezelschap verwachten van kwispelende viervoeters.

Je bent op zondag 6 oktober vanaf 9 uur ’s ochtends van harte welkom bij City Beach 88. Tijdens ‘Coffee Cups & Rescue Pups‘, wat twee dagen na Werelddierendag wordt georganiseerd, zullen vrijwilligers van Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) aanwezig zijn die puppy’s meenemen waar gasten mee kunnen spelen en knuffelen.

Mocht je halsoverkop verliefd worden op een van de puppy’s, dan hebben wij goed nieuws voor je. Alle CARFIES die tijdens ‘Coffee Cups & Rescue Pups’ aanwezig zijn kunnen geadopteerd worden!

Maar ook wie geen hond wil of kan adopteren, is meer dan welkom. ‘Coffee Cups & Rescue Pups’ is ook bedoeld voor mensen die gewoon even willen knuffelen met puppy’s of die willen helpen met het aanpakken van het zwerfhondenprobleem. Vlieg jij binnenkort (terug) naar Nederland en ben jij bereid om als vluchtbegeleider te fungeren voor een reeds geadopteerd hondje? Meld je dan even bij een van de vrijwilligers (alle kosten worden verzorgd door de stichting).

Heb jij een gesocialiseerde hond die je graag mee op pad neemt? Kom gezellig langs! Honden zijn toegestaan bij City Beach 88 mits zij aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken.

City Beach 88 is te vinden in Pietermaai 86-88, tussen boetiekhotel Scuba Lodge & Ocean Suites en boetiekhotel BijBlauw in. Meer over Coffee Cups & Rescue Pups

Over Curaçao Animal Rights Foundation

Curaçao Animal Rights Foundation, ook wel bekend als CARF, is de oudst no-kill rescue organisatie op het eiland. Sinds 2008 zijn de vrijwilligers van CARF al bezig met het opvangen, verzorgen en herplaatsen van honden. De honden die door CARF worden opgevangen zijn veelal verwaarloosd, mishandeld of gedumpt. De stichting ontvangt geen overheidssubsidies en is dus geheel afhankelijk van de steun en donaties van particulieren en bedrijven. Zie carfcuracao.com voor meer informatie of bezoek de Facebook pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *