City Beach 88 Ramsay Soemanta

Dé nieuwe hotspot van Curaçao: City Beach 88

Pietermaai is weer een pareltje rijker! Onlangs heeft City Beach 88 haar deuren geopend, een nieuw strand… midden in de stad. En dat maakt van 88 ook meteen het eerste stadsstrand van Curaçao. Zet je chill-modus maar aan en kom genieten bij 88.

Pietermaai staat bekend als één van de meest gezellige wijken van Curaçao. Er zijn volop restaurants, gezellige barretjes en er is zelfs een kapsalon, een barber, een broodjeszaak en natuurlijk verschillende boutique hotels. Ook worden er regelmatig niet-te-missen evenementen georganiseerd zoals BlueSeas Festival (leuk voor de music lovers onder ons), Pietermaai Proeft (leuk voor de foodies onder ons), Koningsdag (leuk voor de Dutchies onder ons) en de Christmas Fair (leuk voor iedereen die geen Grinch is). Geen wonder dat Pietermaai een populaire wijk is onder locals en toeristen!

City Beach 88: Naar het strand in de stad

Het enige wat nog ontbrak —tot voor kort dan— was een stadsstrand. Het strand van Mambo is slechts 5-10 minuten rijden en bij het Avila Hotel verderop kan je een dagpas kopen voor het strand (Nafl. 18 per persoon), maar een openbaar stadsstand waar de toegang gratis is en je niet hoeft te betalen voor je strandbedje vindt je alleen bij City Beach 88. Zolang de golven niet te wild zijn kan je hier heerlijk een verfrissende duik nemen in de zee om vervolgens op een van de comfortabele bedjes weer op te drogen en lekker weg te dromen. Een aanwinst voor het eiland!

Ook kan je bij 88 met je voeten in het zand genieten van een drankje en een hapje. De filosofie van 88 is duidelijk: simpel, maar goed. Geen uitgebreide menukaart maar wel voor iedereen iets te kiezen. Ze serveren bittergarnituur als hapje bij de borrel, en salades en panini’s wanneer je iets meer trek hebt. Deze week zullen ook de eerste pizza’s geserveerd worden. De speciale Valoriani pizza oven uit Florence is inmiddels geinstalleerd en klaar om in gebruik genomen te worden.

Ondanks dat City Beach 88 al dagelijks is geopend, zal de officiele opening plaats vinden op vrijdag 23 maart met een gratis optreden van Vibenation en Junior Tecla!

City Beach 88 is te vinden in Pietermaai 86-88, tussen Scuba Lodge & Ocean Suites en BijBlauw in.

88 is zeven dagen per week geopend van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. Er is dagelijks een happy hour tussen 5-6 uur met een speciale beer bucket en wine bottle special. Op donderdag duurt het happy hour een uurtje langer, dan kan je tussen 5-7 uur genieten van afgeprijsde drankjes.

City Beach 88 in Pietermaai
City Beach 88 in Pietermaai

(Header foto: Ramsay Soemanta)

1 reviews op “Dé nieuwe hotspot van Curaçao: City Beach 88”

  1. Dé nieuwe hotspot van Curaçao ziet er heel gezellig uit. Ik wil het graag ervaren. Waar in Curaçao is City Beach 88 precies? Worden er daar vaak activiteiten gehouden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *