rachel park 366508 unsplash e1669238874726

Pasen op Curaçao; van struisvogeleieren schilderen tot brunchen aan zee

Vier jij dit jaar Pasen op Curaçao? Wat heerlijk! Verschillende restaurants serveren deze zondag én maandag een speciaal Paas ontbijt- en/of brunchbuffet. En ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen paaseieren zoeken en eieren schilderen. Waar ga jij heen dit weekend?

Pasen idee #1: Ontbijt- en brunchbuffet aan zee

Scuba Lodge • Pietermaai 104 • (+5999) 465-2575 • info@scubalodge.com • meer info
Bij Scuba Lodge kan je zowel op zondag 1 april als ook maandag 2 april lekker uitgebreid ontbijten of brunchen. Tussen 8 en half 11 ’s ochtends serveren zij een ontbijtbuffet en tussen 11 uur ’s ochtends en 1 uur ’s middags kan je hier lekker brunchen. Het restaurant ligt aan zee dus terwijl jij geniet van je eitje en je kopje koffie heb je een prachtig uitzicht over het water. Het buffet bestaat uit o.a. croissants en luxe broodje, een egg station, bacon en worstjes, yoghurt met muesli en vers fruit, Paaseitjes, soep, finger sandwiches en een homemade quiche. Kinderen kunnen paaseieren zoeken en spelen in het speeltuintje dat naast het restaurant ligt — kan jij mooi een oogje in het zeil houden!

Het buffet kost Nafl. 45,- voor volwassenen, Nafl. 22,50 voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en is gratis voor kinderen t/m 6 jaar.

Pasen vieren bij Scuba Lodge.
Paasontbijt- en brunch buffet bij Scuba Lodge.

Pasen idee #2: Struisvogeleieren schilderen

Restaurant Zambezi • (+5999) 747-2777 • info@curacaoostrichfarm.com • meer info
Bij de struisvogelboerderij wordt er deze zondag ook Pasen gevierd en wel met een Afrikaans tintje! Tussen 10 uur ’s ochtends en 1 uur ’s middags serveren zij een speciale Paasbrunch met onder andere Marokkaans flatbread, Koeksisters (een mierzoet, typisch Zuid Afrikaanse lekkernij), sandwiches met gerookt struisvogel vlees, muffins, pannenkoeken en meer. Kinderen kunnen zich vermaken door paaseieren te zoeken en struisvogel eieren te schilderen.

De brunch kost Nafl. 39,50 per persoon. Kinderen van 6-12 jaar betalen Nafl. 27,50 dit is incl. eieren schilderen en deelname aan het paaseieren zoeken.

Curacao Zambezi Restaurant
Copyright © Adam Romanowicz. All Rights Reserved.

Pasen idee #3: Luxe brunch in karakteristiek Landhuis

Landhuis Klein Santa Martha • Dorp Soto • (+5999) 864-0316 • mail@landhuisksm.com • meer info
Ga jij liever richting Westpunt? Dat kan natuurlijk ook. Vergeet dan niet te reserveren bij Landhuis Klein Santa Martha waar je op zondag tussen 11 uur ’s ochtends en half 3 ’s middags wordt verwelkomt met een mousserende wijn. Verder staat er op het Paasmenu onder andere een romige kerrie soep, diverse mini broodjes, drie verschillende salades, een visschotel, varkenshaas, rijst, frietjes, en een chocolade dessert. Het is even een stukje rijden maar dan kan je wel genieten van een luxe brunch in een karakteristiek landhuis met een prachtig uitzicht over de St. Martha-baai. En je kan voor of na je brunch nog heerlijk ergens op een nabijgelegen strand gaan liggen!

Kosten zijn Nafl. 72,50 per persoon.

Pasen vieren bij Landhuis Klein Santa Martha.
Landhuis Klein Santa Martha.

En wat ga jij doen met Pasen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *