salvador martin yeste 395717 unsplash

Dit weekend op Curaçao: van Film Festival tot TEDx tot Puppies Knuffelen

Ben jij dit weekend op Curaçao? En wil je ook wel eens iets anders doen dan op het strand liggen? Geen probleem! Er valt de komende dagen genoeg te beleven op het eiland; een internationaal film festival, happy hours, puppy’s knuffelen, en meer. Waar ben jij dit weekend te vinden?

Curaçao International Film Festival Rotterdam

Curaçao Film Festival

Woensdag 11 april t/m zondag 15 april
Je wilt misschien niet je hele weekend in de bios doorbrengen maar mocht je dat wel willen (hey, I’m not judging!) dan is dit hét weekend om dat te doen. Tot en met aanstaande zondag zal namelijk de 7e editie van het Curaçao International Film Festival Rotterdam plaats vinden. Vijf dagen lang kan je films en documentaires uit de hele wereld bekijken. Ga jij voor een spannende blockbuster of een diepgravende docu? Er zit zeker iets voor je tussen! Wees er wel op tijd bij om tickets te bemachtigen want dit festival is ieder jaar weer druk bezocht. Het volledige programma is te bekijken via www.curacaoiffr.com/schedule.

Sunset In The City

Sunset In The City bij City Beach 88

Vrijdag 13 april vanaf 5:00 uur ’s middags
City Beach 88, de nieuwste hotspot van Pietermaai, heeft een nieuw wekelijks happy hour geintroduceerd; Sunset In The City. Iedere vrijdag tussen 5 en 6 uur ’s middags zijn alle drankjes (incl. bier, wijn, frisdranken en mixdrankjes) voor de helft van de prijs te bestellen. Je kunt in de lounge hoek zitten, aan de bar, aan één van de picknicktafels, of natuurlijk op het strand en genieten van je favo drankje terwijl je de zon in de zee ziet zakken. Mocht je trek krijgen dan kan je pizza’s of borrelhapjes bestellen. Kom je met de hele familie of een groep vrienden, vraag dan vooral naar de ‘meter pizza’ die (nog) niet op de menukaart staat.  Een knus en gezellig nieuw plekje wat zeker een bezoekje waard is!

Puppy’s en straathondjes knuffelen

Dit weekend op Curaçao: CARF Puppy Meet & Greet

Zaterdag 14 april van 10:00 – 11:45 ’s ochtends
Aanstaande zaterdag opent de Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) haar deuren voor bezoekers. CARF is de oudste no-kill rescue organisatie op het eiland en is al sinds 2008 bezig met het opvangen, socialiseren en herplaatsen van verwaarloosde honden en zwerfhonden (ook wel Westpointers genoemd). De afgelopen weken hebben zij meerdere nestjes met puppies opgevangen en deze hondjes zijn inmiddels gezond en oud genoeg om geadopteerd te worden. Maar ook wanneer je geen hondje kunt adopteren ben je welkom om zaterdag gezellig te komen spelen en lekker te komen knuffelen met de pups tijdens de Puppy Meet & Greet. Wie kan daar nou ‘nee’ tegen zeggen?

TEDxCuraçao

Dit weekend op Curaçao: TEDxCuraçao

Zaterdag 14 april van 6 uur ’s avonds tot middernacht
Zaterdagavond zullen bezoekers van Landhuis Villa Maria in Scharloo verwend worden met de inspirerende ideeën van tien toonaangevende TEDx sprekers. Het thema van deze TEDx is ‘Smashing Boxes’ en de sprekers zullen je in een maximaal aantal minuten inspireren met verhalen over hoe zij out-of-the-box denken en hoe juist die weg heeft geleidt tot succes. Tickets kosten $90 en zijn verkrijgbaar bij Bruna, Mensing’s Caminada en Miles Jazz Café. Meer informatie is te vinden via www.tedxcuracao.com.

Saté Je Mee?

Dit weekend op Curaçao: Saté Je Mee?

Zondag 15 april van 4 uur ’s middags tot 7 uur ’s avonds
Behoefte aan een lazy Sunday? Groot gelijk heb je! Op zondagmiddag kan je in de lounge van Scuba Lodge genieten van verkoelende drankjes, een prachtig uitzicht op zee én de authentieke Indonesische saté van gast chef duo Ronald & Denise Añes. Een portie bestaat uit 10 saté stokjes geserveerd op een bananenblad met rijst, komkommer, ui en pindasaus. Een portie kost slechts Nafl 25,- en kan in de lounge of in het restaurant van Scuba Lodge gegeten worden of afgehaald worden. Wees er wel op tijd bij want er is maar een beperkt aantal porties beschikbaar! Saté je mee?

Waar ben jij dit weekend te vinden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *