Zwerfhonden puppies knuffelen

Puppy’s knuffelen op Curaçao

Denk je aan Curaçao, dan denk je aan de blauwe zee, witte stranden en wuivende palmbomen. Maar iedere dierenvriend die weleens op Curaçao is geweest, denkt waarschijnlijk ook aan de zwerfhonden op het eiland. Dit weekend ben je welkom bij CARF om voormalige straathonden en hun puppy’s te komen knuffelen. Ja, dat lees je goed: Puppy’s. Knuffelen. Op een tropisch eiland. Waar kunnen we boeken?

CARF (Curaçao Animal Rights Foundation) is de eerste stichting op het eiland met een no-kill beleid die zwerfhonden redt, socialiseert en herplaatst. Sinds 2008 heeft CARF honderden, als niet duizenden straathonden gered. De stichting ontvangt geen steun van de overheid en is geheel afhankelijk van donaties en de inzet van vrijwilligers. Een behoorlijke taak als je je bedenkt dat zij ruim honderd honden verzorgen!

Puppy Meet & Greet

De afgelopen maanden heeft CARF meerdere puppy’s gered die door hun baasjes op straat zijn gezet of zelfs nooit een huis hebben gehad. De puppy’s zijn inmiddels gezond verklaard, helemaal happie-de-peppie en oud genoeg om geadopteerd te worden. Daarom organiseert de stichting zaterdagochtend (27 januari) een Puppy Meet & Greet.

Uiteraard hoopt CARF dat er dit weekend wat hondjes een nieuw huis vinden. Maar ook mensen die niet in de mogelijkheid zijn om een hondje te adopteren zijn welkom. De puppy’s genieten namelijk volop van alle aandacht, knuffels en belly rubs die zij krijgen. Er zullen vrijwilligers aanwezig zijn die je meer kunnen vertellen over de honden en de stichting zelf. En natuurlijk ben je meer dan welkom om een donatie langs te brengen.

De Puppy Meet & Greet zal plaatsvinden op zaterdag 27 januari van 10:00 uur ’s ochtends tot kwart voor 12 ’s middags aan de Beshiweg 1 in Dominguito. Als je op de Caracasbaaiweg rijdt richting Jan Thiel, dan moet je bij de NAPA Auto Parts rechtsaf slaan de Anasaweg in. De eerste straat aan je rechterhand is de Beshiweg. Je kan je aanmelden via Facebook of stuur een mailtje om een andere afspraak te maken (bezoek is op afspraak).

Hoe kan ik Zwerfhonden op Curaçao helpen?

Zou je graag willen helpen maar weet je niet hoe? Of kom je voorlopig niet naar Curaçao? Geen probleem. Ook vanaf een afstand (ja, zelfs helemaal in Nederland) kan je CARF steunen. Dit kan bijvoorbeeld door een éénmalige of maandelijke donatie, door het virtueel adopteren van een hondje en zelfs door het sharen van Facebook posts of het volgen van hun Instagram. Je kan hen ook een berichtje sturen als het je leuk lijkt om tijdens je vakantie een bezoekje te brengen aan CARF of mee te gaan wanneer de honden worden uitgelaten. Op de website van CARF vind je nog meer manieren hoe jij de (voormalige) straathonden van Curaçao kunt helpen: www.carfcuracao.com.

Zwerfhonden en puppies knuffelen bij CARF Curaçao Zwerfhonden en puppies knuffelen op Curaçao Straathonden en puppies knuffelen op Curaçao Zwerfhonden en puppies knuffelen op Curaçao Straathonden en puppies knuffelen op Curaçao Zwerfhonden en puppies knuffelen op Curaçao

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *