City Beach 88

City Beach 88: Cocktails, Chillen en Live Muziek

Tropische cocktails, sfeervolle zonsondergangen en pizza uit de Italiaanse steenoven – City Beach 88 in de bruisende wijk Pietermaai is een populaire ontmoetingsplaats voor toeristen, locals en stagiairs. De beach bar is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur ‘s ochtends. Tussen 17:00-21:00 uur staat de pizza oven aan (eat-in or take-out). Er is een dagelijks een happy hour tussen 17:00-18:00 uur.

Overdag kan je bij 88 heerlijk op het strand liggen of, zolang de golven niet te wild zijn, een lekker stukje zwemmen of snorkelen. Waterschoenen zijn niet per se nodig maar wel fijn aangezien er veel steentjes liggen. Tijdens de zonsondergang ’s avonds geniet je met een uitgestrekt zicht op de zee van een koel drankje en laat je je verwennen met (van horen zeggen!) de beste pizza’s van het eiland. En probeer vooral ook eens de vegan pizza’s die ze hier serveren!

VibeNation feat. Junior Tecla bij City Beach 88

Op zaterdag 3 augustus wordt er bij City Beach 88 een GRATIS live optreden georganiseerd. De getalenteerde artiesten van VibeNation zullen samen met bekende Curaçaoënaar Junior Tecla populaire nummers van hun favoriete muzikanten spelen. Vanaf 18:30 uur kan je met je voeten in het zand genieten van live muziek, zonsondergang, koele drankjes en warme pizza’s. The best part? Toegang tot het concert is gratis en iedereen is welkom.

Win een fles wijn of een bucket bier!

City Beach 88 verloot een fles wijn of een bucket bier onder de mensen die voor vrijdag 2 augustus een comment plaatsen op hun Facebook page (of zie de eerste post bovenaan de pagina). Het enige wat je moet doen voor een kans om te winnen is een reactie plaatsen waarin je één of meerdere vrienden tagt.

Vibenation City Beach 8
Gratis concert bij City Beach 8: VibeNation feat. Junior Tecla.

City Beach 88 ligt in de bruisende wijk Pietermaai op loopafstand van hartje Willemstad. De beach bar is gelegen tussen boetiekhotels BijBlauw en Scuba Lodge & Ocean Suites, in dezelfde straat als St. Tropez Ocean Club en BEANS. Het adres is Pietermaai 86-88.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *