Moederdag

De 3 beste restaurants voor Moederdag op Curaçao (2019)

Op zondag 12 mei 2019 is het Moederdag; de dag om alle moeders, oma’s, bonus-moeders en moeders-to-be in de watten te leggen. Ben jij dit weekend op Curaçao? Dan kan je bij onderstaande restaurants terecht om de superwoman in jouw leven in het zonnetje zetten!

Brunchen bij BijBlauw

Pietermaai 82-84, info@bijblauw.com, (+5999) 517-2218, meer info.
BijBlauw serveert tussen 9:00 uur ’s ochtends en 1:00 uur ’s middags een speciale Moederdag brunch. Er zijn een aantal brunch items die geschikt zijn om te delen. Dit zijn o.a. verschillende soorten brood, een aubergine marmelade, hummus van wortel en kardemom, pannenkoeken met bosbessencompote en vers fruit. Daarnaast krijgt iedere gast een gepocheerd ei met de keuze uit spinazie en hüttenkäse, zalm en marmelade van rode ui, of hollandaise saus. Maar ook hier houdt het niet op. Er is namelijk ook aan het dessert gedacht. Je kunt kiezen tussen een chocolademousse met een sorbet van karamel en hibiscus of een compote van tamarillo met meringue en amandel. Dit alles gaat gepaard met een heerlijk bakje koffie of mimosa.
De kosten voor de brunch bij BijBlauw zijn Nafl. 60,- per persoon. Kinderen kunnen kiezen uit pannekoeken (Nafl. 10,-), een tosti (Nafl. 10,-) of een fruitschaaltje (Nafl. 7,50).

All-You-Can-Eat-Buffet bij Acoya

Dr. Hugenholtzweg, events@acoyacuracao.com, (+5999) 788-2800, meer info.
Tussen 11:00 uur ’s ochtends en 3:00 uur ’s middags is het genieten van het all-you-can-eat-buffet bij Acoya. Zij serveren een uitgebreide brunch bestaande uit verschillende salades waaronder een tonijnsalade, kipsalade en pastasalade. Ook worden er verschillende kazen en vleeswaren geserveerd, broodjes en pompoensoep. Ook zal er een ‘pasta cooking station’ zijn waar je verschillende soorten pasta kunt opscheppen. Tevens is er een ‘hot station’ met o.a. gegrilde kipfilet met alfredo saus, ribeye, vis, Caribische rijst en gestoomde groenten. En tot slot is een ‘dessert station’ met verschillende koekjes en andere zoetigheden. Tijdens de brunch kan je genieten van live 80’s muziek van Elton Lispier & Son.
De kosten voor de brunch bij Acoya zijn Nafl. 79,- per persoon. Maar reserveer je voor 9 mei dan betaal je slechts Nafl. 69,- per persoon (inclusief soft drinks). Kinderen eten voor de halve prijs en kinderen t/m 4 jaar eten gratis.

Moederdag brunch bij Papagayo

– – – Papagayo doet in 2024 géén Moederdag-brunch – – –
Jan Thiel Baai z/n
Van 12:00 tot 3:00 uur ’s middags serveert Papagayo een brunch bestaande uit verschillende soorten brood en luxe broodjes, kaas en vleeswaren, pannekoeken, sushi, een saladebar met o.a. eiersalade, aardappelsalade, tonijnsalade, komkommersalade. Daarnaast wordt er een romige champignonsoep geserveerd, gepocheerde zalm, ribeye met champignonsaus, zoetzure kip, gebakken rijst, broccoli en bloemkool in lookboter en aardappelgratin. Ook is er een dessert tafel met diverse cake en zoetigheden.
De kosten voor de brunch bij Papagayo zijn Nafl. 75,- per persoon, dit is inclusief een mimosa. Kinderen tot 12 jaar oud betalen de helft van de prijs.
– – – Papagayo doet in 2024 géén Moederdag-brunch – – –

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *