karakter 13

Top 3 stranden van Laura

Weer een nieuwe blogster op NaarCuracao.com: Laura. Laura woont sinds 2 jaar op Curaçao, samen haar man gekomen (een Curaçaoënaar) en hun dochtertje. Laura heeft sindsdien nog geen moment spijt gehad dat ze op Curaçao is gaan wonen. Eén van de redenen om naar Curaçao te emigreren is het heerlijke weer en de mooie stranden. In deze blog zal Laura je over haar favoriete stranden vertellen.

LoveCuracao

Nog even kort over mezelf. Ik ben 31 jaar, heb een blog (www.lovecuracao.nl) en ben wimperstylist. Ik maak de vrouwen nog mooier dan ze zijn door middel van wimperextensions en dat is erg leuk om te doen. De blog heb ik opgezet omdat ik in Nederland zes jaar lang eigenaresse was van een webshop en ik nog steeds iets online wilde doen hier op het eiland. Op mijn blog kun je hier meer over lezen en nog heel veel anders!

De stranden van Curaçao

Dan nu over naar het belangrijke: de stranden van Curaçao! Ik heb een paar echte favorieten en het ligt aan mijn mood waar ik heen ga. Ik probeer iedere week één keer te gaan en ik ben het nog niet zat en zal het denk ik ook nooit zat worden. Op het strand kom ik tot rust en kan ik me helemaal ontspannen. Ultiem genieten!

Cas Abou strand

Het allermooiste strand vind ik Cas Abou. De zee is hier zo helder en blauw en het geeft je echt het gevoel van een bounty eiland. Het zand is wit en zacht en het strand is best breed vergeleken met de andere stranden. Er is een bar aanwezig waar je eten, drinken en ijs kunt kopen voor prima prijzen. Je hebt hier zelfs voor de liefhebbers een frikandel speciaal! Er is een masseuse aanwezig waardoor je echt het ultieme relax gevoel kunt beleven. Ik heb dit regelmatig gedaan en het is echt een aanrader. Het enige nadeel zijn de bedjes, deze zijn helaas erg hard. De entree per auto kost 10 gulden en een bedje kost 5 gulden per persoon.

Cas Abou Strand Curacao

cas-abou

Karakter (Coral Estate)

Mijn 2e favoriete strand is Karakter bij Coral Estate. Iedere keer als ik daar aankom voel ik me zo gelukkig. Hieronder zie je vast wel wat ik bedoel. Je hebt hier als je naar beneden loopt een heerlijk strand op een rots, dus geen echt zandstrand. Maar je kan er heel fijn liggen. Er loopt de hele tijd bediening rond waar je erg lekker eten, smoothies en koffietjes met super lekkere appeltaart kunt bestellen. De entree en bedjes zijn gratis, maar je mag geen eigen consumpties meenemen.

stranden-karakter-coral-estate-curacao

karakter-restaurant-curacao

karakter-curacao

Sinds kort hebben ze ook een nieuwe plek hier en dat is het Koraal Rooftop Terrace. Ze hebben boven het strand een infinity pool aangemaakt waar je ook heerlijk kunt liggen en hier geldt hetzelfde qua eten etc. Ze hebben een andere kaart wat erg leuk is als je vaker bij één van de twee komt. Voor deze plek moet je wel entree betalen, maar als je voor 50 gulden consumeert is het gratis. En met al die lekkere dingen zit je zo op de 50 gulden. De prijzen liggen hier wel wat hoger, maar ik vind het het wel waard.

 

Cabana Beach

karakter-koraal-rooftop-terraceAls ik niet ver wil rijden en wil relaxen ga ik graag naar Cabana Beach. Dit is een aangelegd strand maar dat maakt het niet minder mooi. De bedden liggen hier heel fijn en ook hier is service aanwezig. Voor degenen die van extra luxe/service houden heb je een apart gedeelte. Ik kies hier zelf bijna nooit voor omdat ik het zo opgesloten vind van de rest. Maar als je hier bent heb je ook een ultiem vakantiegevoel.

cabana-beach-curacao-4

 

Wat ik hier fijn vind is dat er geen stenen in de zee liggen. Bij de natuurstranden wel en ik hou niet van op die grote stenen staan of op de kleintjes. Het eten is hier lekker, betaalbaar en voor liefhebbers is er een pizzatentje en een snackbar. De pizza is trouwens erg lekker en dat vind ik niet gauw omdat ik alleen de echte Italiaanse pizza’s lekker vind.

Er zijn nog veel meer stranden die erg fijn en mooi zijn, hier zal ik een andere keer over schrijven of neem een kijkje op mijn eigen blog.

Liefs Laura

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *