Aan tafel Copy

3x Brunchen met het hele gezin

Drie totaal verschillende locaties maar alle drie zeer geschikt om met het gezin te brunchen; Scuba Lodge, Hofi Cas Cora en Chill Beach Bar. Wat ze verder gemeen hebben is dat alle drie aan de oostkant van het eiland liggen. Of zoals vaak gezegd, aan de Punda kant van de grote brug.

Scuba Lodge Restaurant & Ocean Bar

Pietermaai 104 • www.scubalodge.com • (+5999) 465-2575 • info@scubalodge.com
In de levendige stadswijk Pietermaai vind je Scuba Lodge & Ocean Suites; een vijftal historische panden die tegenwoordig als boutique hotel dienen en door hun vrolijke kleuren een vaak gefotografeerd plaatje vormen. Vanaf de straatkant is het niet te zien, maar loop je door naar achteren dan zie je dat Scuba Lodge direct aan zee ligt. Vanuit het restaurant en de bar kijk je uit over het water en geniet je van een uitzicht dat nooit gaat vervelen!

Ook leuk voor de kids

Wanneer je in de lounge area of op de patio zit kan je makkelijk een oogje in het zeil houden terwijl de kids zich vermaken in het speeltuintje met glijbaan, schommel en klimmuurtje. Er is een speciale pagina in het menu voor kinderen met o.a. tomatensoep, pasta bolognese en mini hamburgers. De menukaart van Scuba Lodge is zeer gevarieerd met volop keus voor zowel de vlees- als visliefhebber. Ook vegetarische gerechten ontbreken niet. Alle gerechten kunnen de hele dag door besteld worden.

Scuba Lodge Restaurant is 7 dagen per week geopend van half 8 ’s ochtends tot middernacht. De keuken sluit om 10 uur ‘s avonds. Reserveren kan via (+5999) 465-2575 en info@scubalodge.com. Of bekijk de menukaart van Scuba Lodge Restaurant.

scuba lodge restaurant brunchen scuba lodge curacao
(foto’s: Scuba Lodge & Ocean Suites)

Landhuis Hofi Cas Cora

Reigerweg • www.facebook.com/hoficascora • (+5999) 520-0321 • hoficascora@gmail.com
Dit oude landhuis HOfi Cas Cora is goed verstopt maar niet onvindbaar en het is absoluut de moeite waard om op zoek te gaan naar dit juweeltje. Bij binnenkomst valt als eerste de oude fontein en het afgebrokkelde pand op, maar laat dit je niet op het verkeerde been zetten. Als je voorbij de fontein rijdt en vervolgens de hoek omslaat, vind je al snel het restaurant. Dit gebouw is volledig opgeknapt maar de karakteristieke eigenschappen van het pand zijn behouden gebleven. Vanaf de patio heb je een mooi uitzicht over de plantage waar groenten, fruit en kruiden worden verbouwd.

Lokaal geproduceerde ingrediënten

Alle gerechten op de menukaart worden dan ook gemaakt met eigenhandig geteelde of lokaal geproduceerde ingrediënten. De eigenaren van Hofi Cas Cora houden verschillende dieren op het landgoed waaronder varkens, ezels, honden, geiten en eenden. Leuk om met de kids langs de verschillende dieren te lopen of een korte wandeling te maken over de plantage.

Hofi Cas Cora is geopend op vrijdag van 11 uur ‘s ochtends tot 4 uur ‘s middags en van 5 uur ‘s middags tot 9 uur ‘s avonds. Op zaterdag en zondag zijn zij open van 9 uur ‘s ochtends tot 3 uur s’ middags. Reserveren kan via (+5999) 520-0321 en hoficascora@gmail.com. De menukaart varieert regelmatig.

hofi cas cora hofi cas cora
(foto’s: Hofi Cas Cora)

Chill Beach Bar & Grill

Bapor Kibrá z/n • www.chillcuracao.com • (+5999) 434-8888 • info@chillcuracao.com
De naam zegt het eigenlijk al, Chill is een ideale plek om even tot rust te komen en te genieten van een hapje en een drankje. Deze kleine maar gezellige beach club is gelegen naast de Mambo Beach Boulevard (BLVD), één van de grote toeristische trekpleisters op het eiland. Je herkent Chill aan de vele gekleurde drijfhouten bordjes met daarop logo’s van lokale en internationale bedrijven, die tegen de verschillende palen zijn bevestigd. Ook hangen er felgekleurde hangmatten en staat er een “slipper kapstok” waar je je flip-flops kunt ophangen. Je kan plaatsnemen aan één van de hoge tafels of een picknicktafel uitzoeken aan het water. Wanneer je vis- of vleesspiezen besteld worden deze opgehangen aan haken boven je tafel. De kinderen kunnen hier lekker op het strand of in het water spelen. De menukaart van Chill is voor vegetariërs geen aanrader, maar zolang jij en je familie van barbecuegerechten houden is het hier prima vertoeven.

Chill is 7 dagen per week geopend van 9 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds, op dinsdag is de beach bar geopend van 9 uur ‘s ochtends tot 7 uur ‘s avonds. Let op, de barbecuegerechten worden geserveerd vanaf 12 uur ‘s middags. Reserveren kan via (+5999) 434-8888 en info@chillcuracao.com. Klik voor de menukaart van Chill.

chill curacao chill curacao mambo
(foto’s: Chill Beach Bar & Grill)

1 reviews op “3x Brunchen met het hele gezin”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *