SUP kamer 4

Al Slapend Curaçao Nog Mooier Maken

Curaçao is een prachtig eiland; mooie stranden, turqoise zee en prachtige zonsondergangen zijn hier aan de orde van de dag. Daarnaast staat Curaçao ook bekend om zijn vriendelijke mensen en de laid-back sfeer. Er zijn veel activiteiten en bezienswaardigheden zodat je je zeker niet hoeft te vervelen tijdens je vakantie.

Ondanks de vele positieve ervaringen en indrukken die toeristen hier opdoen, hoor je jammer genoeg ook regelmatig dat zij zijn geschrokken van het vele afval langs de kant van de weg en de hoeveelheid zwerfhonden die zij tijdens hun vakantie zijn tegengekomen.

Steun het goede doel op Curaçao

Het is niet altijd makkelijk om je tijdens je vakantie hier in te zetten voor een goed doel; je bent vaak maar een aantal dagen op het eiland en waar moet je beginnen? Scuba Lodge & Ocean Suites in de historische stadswijk Pietermaai maakt het wel erg makkelijk voor gasten. Voor iedere nacht dat jij in een kamer of appartement verblijft doneert Scuba Lodge één dollar aan een goed doel. Je mag aan het einde van je verblijf zelf aangeven welk doel jij wilt steunen; CARF of GreenKidz.

CARF

CARF (Curaçao Animal Rights Foundation) werd in 2008 opgericht om de vele straathonden op te vangen, te verzorgen en, wanneer zij eenmaal gezond zijn, te herplaatsen. Het is de oudste no-kill rescue organisatie van het eiland. CARF heeft al voor ruim 1000 honden een adoptiegezin kunnen vinden op het eiland, in Nederland, Amerika, Canada en Spanje. CARF ontvangt geen financiering van de overheid en is volledig afhankelijk van donaties en vrijwilligers.

GreenKidz

GreenKidz zet zich in voor een schoner eiland. De organisatie gelooft dat Curaçao groener maken begint bij educatie op scholen. Zij haken daarop in met een modern en interactief lespakket over zwerfafval, afvalverwerking en recycling. Met behulp van educatieve activiteiten wordt de schooljeugd geïnspireerd om zelf zorg te dragen voor een schone omgeving en behoud van de natuur.

Lekker vertoeven op Curaçao en daarmee een goed doel steunen, en dat terwijl jij niets extra’s betaalt voor een donatie. Al slapend een goed doel steunen… dat is nog eens lekker wakker worden!

Meer weten over deze manier om het goede doel te steunen? Check de website van Scuba Lodge.
CTB Picture aangepast 2017.01.18

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *